Bu aralar Tamek meyve sularına takıldım bazıları koladan daha güzel. Bağımlılık yapmıyor tabi kola gibi.
şu an coca cola içiyorum dün almıştım 1 günde gazının neredeyse hepsi gitmiş pepsi akar
juss vişne suyu
erikli'nin kalite yani (nihat genç'in dediğine göre o da israil'in)
Kutu kola Pepsi 1 lt. Coca cola 2.5 lt cola turka
Aslında hepsinde cola turka almak daha mantıklı.Hem ülke sermayesine para geçiyor, hem de israilin amerikanın kirli oyunlarına paramızı aktarmamış oluyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan. Kutu kola Pepsi 1 lt. Coca cola 2.5 lt cola turka
Aslında hepsinde cola turka almak daha mantıklı.Hem ülke sermayesine para geçiyor, hem de israilin amerikanın kirli oyunlarına paramızı aktarmamış oluyoruz
Cola Turka parasinin yesil sermayeye kadar yolu var.
coca coladan başkasını tanımam baba :) hele lö cola böğğğğğğğğ detirtiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: sasunaru coca coladan başkasını tanımam baba :) hele lö cola böğğğğğğğğ detirtiyo.
Seni gebertirim. Le Cola'ya saygi goster.
Bunun gazlisi Turkiyede neden yok anlam veremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orijinalden alıntı: KLayToN
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
İçmeyin kardeşim. İçecekseniz de Fanta falan için. Hiç olmazsa içinde ne olduğu belli. 1.5 senedir içmiyorum kola.
fanta da coca colanın bi alt firması canım benim
parası orduya gitmediği sürece sorun yok..
ya olm uyku sersemi misin? coca colaya ait bir firma diyorum aloooo anlıyor musun tık tık? gelirler coca colaya gidiyor yani daha doğrusu coca cola company e gidiyor
ulan bide böyle adamlar millete akıl vermeye kalkıyor
Yahu gözüm, ben orada kola içmeyin, Fanta için o zaman dedim. Bana parası nereye gidiyorsa gitsin, ben sanki ondan bahsetmişim. Biliyoruz Fanta'nın Coca-Colanın olduğunu.
hastayım şu yeşil sermayecilere coca colaya israil malı rörörerö derlerler sırf kendi ürünlerini sattırmak için ama cola turkanın kola özü için coca colaya para ödediğini söylemezler
Cola Turka'nın tadı gayet güzel. Sadece asit oranı Coca Cola'dan daha yüksek.
Yerli üretimi olduğu için önyargılı içiyor olmayasınız sakın.. ?
kaliteli olan yiyecegi , içeçegi vsyi rahat rahat tüketirim ne malı olursa olsun beni ilgilendirmez
umarım bir gün benim gibi doğru yolu bulup bu cola illetinden tamamen kurtulursunuz
guzel tadı bence ama en guzelı pepsi
quote:
Orijinalden alıntı: blacksmoke
umarım bir gün benim gibi doğru yolu bulup bu cola illetinden tamamen kurtulursunuz
2 Sene Oldu :D
Şişe Coca-Cola gerisi yalan
en iyiisi pepsi ama çok içmemek en iyisi.
Le Cola'yı Ülker'in ürettiğini biliyorsunuzdur umarım Cola Turka'nın parasının nerelere gittiğini söylerken :))
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İçmeyin kardeşim. İçecekseniz de Fanta falan için. Hiç olmazsa içinde ne olduğu belli. 1.5 senedir içmiyorum kola.
fanta da coca colanın bi alt firması canım benim
parası orduya gitmediği sürece sorun yok..
ya olm uyku sersemi misin? coca colaya ait bir firma diyorum aloooo anlıyor musun tık tık? gelirler coca colaya gidiyor yani daha doğrusu coca cola company e gidiyor
ulan bide böyle adamlar millete akıl vermeye kalkıyor
Yahu gözüm, ben orada kola içmeyin, Fanta için o zaman dedim. Bana parası nereye gidiyorsa gitsin, ben sanki ondan bahsetmişim. Biliyoruz Fanta'nın Coca-Colanın olduğunu.
fantada zararlıdır herhalde ama kola kadar var mı yok mu orasını bilemem.
cola iğrenç birşey... ben 1lt'lik lipton ve nestea icetealerinden içerim sürekli. hem fazla zararıda yok