Şimdi Ara

Çöküntüdeyim tavsiyelerinizi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek liseliyim ve geçen sene kazanamadım. ve evde çalışarak matematiğimi 20 nete çektim türkçeden 32 ve kimyadan da 10 net yapıyorum. Fizik ve geometriden 3 yada 4 net çıkıyor (3 4 konu bitirdiğimden ötürü) Şimdi tekrar matematiğe başladım çünkü unuttuğumdan 20 netlerde sürünüyorum sizce simetriyi bitirip finalin çözümlü kitabını çözüyorum ve şunu farkettim ki eskisinden daha iyi akıl yürütüp konuları harika kavrıyorum. sizce simetriyi tamamen baştan sona bitirsem ygs den eğer sorular son yıllardaki gibi kasıntı olmayan tipten çıkarsa 25 net gelirmi matematiğim ?

2 - Fizikten madde özellikleri ısı sıcaklık genleşme sıvıların kaldırma kuvvetini işledim 3 4 net çıkıyor. sizce bu neti 8 nete çıkarabilirmiyim ?

3- Geometride üçgende alan konusundayım. Çoğu kişi üçgenleri bitirdikten sonra diğer geometri konuları su gibi gelir demişti 2 ayda sizce 6 7 net yapılabilirmi (konuları iyi kavrayıp sorularını çözmeden geçmiyorum ) ?

4-ygs den 280 yapıp LYs mf4 ten ortalama 250 yapıp süleyman demirel üni. makine müh düşünüyorum. Sizce halledebilirmiyim günde 5 saat çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 29 Ocak 2014; 15:39:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Meslek liseliyim ve geçen sene kazanamadım. ve evde çalışarak matematiğimi 20 nete çektim türkçeden 32 ve kimyadan da 10 net yapıyorum. Fizik ve geometriden 3 yada 4 net çıkıyor (3 4 konu bitirdiğimden ötürü) Şimdi tekrar matematiğe başladım çünkü unuttuğumdan 20 netlerde sürünüyorum sizce simetriyi bitirip finalin çözümlü kitabını çözüyorum ve şunu farkettim ki eskisinden daha iyi akıl yürütüp konuları harika kavrıyorum. sizce simetriyi tamamen baştan sona bitirsem ygs den eğer sorular son yıllardaki gibi kasıntı olmayan tipten çıkarsa 25 net gelirmi matematiğim ?

2 - Fizikten madde özellikleri ısı sıcaklık genleşme sıvıların kaldırma kuvvetini işledim 3 4 net çıkıyor. sizce bu neti 8 nete çıkarabilirmiyim ?

3- Geometride üçgende alan konusundayım. Çoğu kişi üçgenleri bitirdikten sonra diğer geometri konuları su gibi gelir demişti 2 ayda sizce 6 7 net yapılabilirmi (konuları iyi kavrayıp sorularını çözmeden geçmiyorum ) ?

4-ygs den 280 yapıp LYs mf4 ten ortalama 250 yapıp süleyman demirel üni. makine müh düşünüyorum. Sizce halledebilirmiyim günde 5 saat çalışıyorum

1- 25 net gelir eğer yorumlama kabiliyetin iyi gelişirse. 32'de 25 demek istedin diye varsaydım.
    2- Fen konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim. Hareket konusuna kesin çalış ama. Basınç ve dalgalara da çalış bence.
    3- Üçgenden sonra çokgenler epey rahat halledilir. Çember hafif zorlar ama YGS'de kolay soruyorlar o konudan da. Temel şeyleri iyi kavrarsan hallolur. Analitik geometri kolay YGS'de. Bir tek uzay geometri ve katı cisimler sıkıntı. Biraz anlaması zaman istiyor ama temel şeyleri bilip geometrinin diğer konularını hallettikten sonra bu 2 konuya eğilirsen halledebilirsin. 8 soruda 6-7 net YGS'de yapılabilecek bir hedef.
    4- Daha iyisi de olabilir. Çalışmaya devam. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.