Şimdi Ara

Çokmu çocukca firkim :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı durumdayım dostum. Kız sürekli artık yüzük takalım hiç değilse birbirimize bağlı olduğumuzu gösterelim diyor ama ben kaçıyorum
  • Vur-kaç.
  • Konuyu açan arkadaşım ayrıldığında da konunu burda göreceğiz büyük bir ihtimal fazla uzun sürmeyecek. İlk aşk ve ilk hevesleri çok iyi bilirim. O yüzden şimdiden bunları sakın düşünme.

quote:

Orijinalden alıntı: West Blood

Aynı durumdayım dostum. Kız sürekli artık yüzük takalım hiç değilse birbirimize bağlı olduğumuzu gösterelim diyor ama ben kaçıyorum

Kızın yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Konuyu açan arkadaşım ayrıldığında da konunu burda göreceğiz büyük bir ihtimal fazla uzun sürmeyecek. İlk aşk ve ilk hevesleri çok iyi bilirim. O yüzden şimdiden bunları sakın düşünme.

quote:

Aynı durumdayım dostum. Kız sürekli artık yüzük takalım hiç değilse birbirimize bağlı olduğumuzu gösterelim diyor ama ben kaçıyorum

Kızın yaş kaç?

İkimiz de 18 yaşındayız.

• kız senden ayrılmak istiyooo
  • quote:

quote:

Konuyu açan arkadaşım ayrıldığında da konunu burda göreceğiz büyük bir ihtimal fazla uzun sürmeyecek. İlk aşk ve ilk hevesleri çok iyi bilirim. O yüzden şimdiden bunları sakın düşünme.

quote:

Kızın yaş kaç?

İkimiz de 18 yaşındayız.

Yanlış anlama yaşları sordum her ne kadar seviyoruz desende ''heves'' kız arkadaşının ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kızın yaş kaç?

İkimiz de 18 yaşındayız.

Yanlış anlama yaşları sordum her ne kadar seviyoruz desende ''heves'' kız arkadaşının ki

Farkındayım, zaten bende hiç yanaşmıyorum bu konuda. Ya konuyu değiştiriyorum ya da daha erken diyorum. Kavga bile ettik bunun için.

• En iyisini yapıyorsun hiç takma aklına bile getirme ne zaman iş ciddiye biner o zaman yaparsın:)
  • seneye çok erken tanıştık ayrılmamız lazım bekle beni der değişiriz der 3-4 sene sonra tekrar görüşürsünüz ya xxx ben çok değiştim vs vs diye saçmalıklarla devam eder. e tabi bu durum hep böyle olmaz ama geneli böyledir.
  • quote:

En iyisini yapıyorsun hiç takma aklına bile getirme ne zaman iş ciddiye biner o zaman yaparsın:)

• olum sen nabıyon bu yaşta evlenmek düşünülürmü gençliğine yazık
  • Firkin.
  • Sevişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Sevişin

• imam nikahı rulz...
  • Sevigli mi ne sevgilisi ? Sevgili ne arar la bazarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: WariorStyLee

2 senedir tanıdığım yakın arkadaşım olan bi kızla çıkıyorum. Bu 4 ay oldu. Fakat çok yakınız eskidende tanıştığımız için karı koca gibiyiz yaşım 16 onunda 16. Ben böyle devam edersek kesin evleniriz diye düşünüyorum fikrimi onada söyledim zaten olacağı o dedi.Ben kimseyi sevmedim şimdiye kadar böyle elbet birgün bitcegini biliyodum ama bu sefer iş deyişti korkmuyorum bitcek diye herşey yolunda gidiyo ufak sorunlar falan olmuyo . Varmı böyle küçük yaştan tanışıp evlenen tanıdıklarınız :)

çoooooook beklersin banada öyle geliyordu bi aralar söylemiştir dersin aynısı bana olmuştu yakın arkadasımla çıkmıstım
  • Saçmalama ve kimseyle 30 yaşından önce evlenme.
  • önce bi deneme testi yap sonra evlilii düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Fatal Error !

Press F1 to continue
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.