Şimdi Ara

Çoklu USB Hub Sorunu(Lütfen üstatlar yardım edin) :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malumunuz Laptopların 3 ya da 4 tane USB bağlantı noktaları var.Laptopuma bağladığım harici cihazlar çok olduğu için UCUZ bir USB çoğaltıcı aldım
    Fakat bu çoğaltıcıya harici cihaz bağladığım da tanıyor sorun çıkmıyor ancak bilgisayarı yeniden başlattığım da (açtığım da) USB çoğaltıcı da ki cihazlar işlev görmüyor.Ben de çare olarak bilgisayar açıldığın da USB çoğaltıcıyı çıkarıp yeniden takıyorum
    Sizden istediğim şu sayın üstatlar bilgisayarı açtığım da USB çoğaltıcı ve ona bağladığım cihazlar benim bir müdahalem olmadan işlev görebilir mi?
    Böyle bir sorun başka kullanıcılarda da var mı?
    Lütfen yardım edin

• Usb çoğaltıcınızın markası ne?
  • Markası DataKing ama modelini bilmiyorum 15 tl fiyatı var.
    Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
     Çoklu USB Hub Sorunu(Lütfen üstatlar yardım edin)  :(
  • işletim sisteminiz vista mı?
  • Evet Vista Home 32.
    XP Pro ve Windows 7RC de kullandım.Bu işletim sistemlerinde de aynı problem var.
  • Peki, bilgisayarım'a sağ tıklayarak (ya kusura bakmayın ben de 2 gün önce win 7 RC'ye geçtim, net olarak hatırlamıyorum) özelliklerden gelişmiş sekmesine giderek performans ayarlarına girip en yüksek performansı işaretler misiniz? Bir de böyle deneyelim.
  • Denedim.Malesef yine aynı sorun var.Bişey farkettim ; BIOSta bi 30 sn bekleme yapıyor pc.USB Controllers initializing derken 30 sn kalıyor sonra devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağladığınız usb cihazlar nelerdir? Bir de bilgisayarın adaptörü takılıyken açmayı denediğinizde de aynı sorun oluyor değil mi?
  • Bağlı cihazlar Mause adaptörü,Bluetooth,Oyun kolu,Harici klavye.İster pilde ister prizde olsun aynı sorun devam ediyor.Windows ayarları optimum seviyede.Benim aklıma BIOS güncelleme geliyor ama nerden bulucam bilmiyorum tehlikeli iş biraz.
  • Donanımsal bir arıza gibi geldi bana aslında. Örnek vericem ama önce şunu söyliyim, bios güncellemesi çözüm olabilir. Bios güncellemekten korkmayın, eskiden olduğu kadar tehlikeli değil artık. Üstelik elinizin altındaki bir laptop, elektrik kesilse pili var, sorun olmayacaktır. Kendi sitesinden yeni bios sürümünü bulabilirsiniz.

Donanımsal bir arıza olabilir dememin nedeni, normalde usb huba verdiği amper yetiyor olmasına rağmen ilk açılışta yetirememesi. MPX200 marka telefonum vardı, pili dolu dahi olsa telefon açılmıyordu, sadece şarja takılı olduğunda açılıyordu, şarja takılıyken açıp adaptörü çıkarttıktan sonra normal kullanabiliyordum, bir sorun yoktu. Bu, cihazın içindeki bir arızadan kaynaklı olmuştu ve bunun çok ekmeğini yemiştim zamanında :) Konu dışına girdim, uzatmıyım :)
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim.Şimdi BIOS arıyım sitede.İnşallah çözüm olur.Sağolun.
  • güzel bi makale sahte USB hublar için..

http://www.pclabs.com.tr/2007/08/07/sahte-usb-20-hub-incelemeleri/
  • Bilgisayarı değiştirin sorun çözülür tabi hala duruyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.