Şimdi Ara

ÇÖKEN BİLGİSAYARDAN DOSYA KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım çöktü ve içinde bir sürü fotoğraf gitti onları nasıl alabilirim/alabilirmiyim???

ACİİİİİİL

NOT:BİLGİSAYARIM WİNDOWS 7

• Alırsın dert etme.

Hirens boot cd'yi indir, onunla CD'den veya USB'den bilgisayarı aç. İçindeki File recovery programlarını dene.
  • teşşekür ederim denicem bakiyim olucakmı inşallah olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenGers

Arkadaşlar bilgisayarım çöktü ve içinde bir sürü fotoğraf gitti onları nasıl alabilirim/alabilirmiyim???

ACİİİİİİL

nasıl çöktü? ne oldu mavi ekran falanmı aldınız
  • Resimler c demi yoksa d demi ? Eğer d deyse bas formatı normal kurtarırsın. Yok c deysede windowsu farklı sürücüye kur sora kurtarma yaparsın. Hiren kullan demiş arkadaş işe yarayabilir ama bilmek lazım kullanmasını. Geçmiş olsun
  • ya bilgisayar normal çalışıyor ama parolayı yazıp girince hoşgeldiniz diyor ve bir anda siyah bi ekran geliyor.

aslında bi seferinde ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisi ile birlikte dosya şeklinde masaüstü nü gördüm ama niyeyse pc yi kapattım şimdi deniyorum ama olmuyor
  • NOT:Fare imlecini görebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    geçen yıl açıldı
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ctrl alt del yapıp görev yoneticisini acın yukardan sol bastan dosya dan yeniyi secin explorer.exe yazın masaustunuz geri gelebilir. yedeklerinizi alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim iyi diyosunda o bir kere oldu bende niyeyse kapattım yoksa bende biliorum onu yamasını ama yinede ilgienidiğin için teşekkürler.
  • Güvenli kipte açmayı denediniz mi?
  • İşte bende onu yapmayı denedim de olmadı galiba (F8 e basarak oluyor değilmi.)
  • quote:

İşte bende onu yapmayı denedim de olmadı galiba (F8 e basarak oluyor değilmi.)

Aynen. F8'e basıp güvenli kiple açabilirseniz en azından verileri kurtarır rahat rahat format atarsınız. F8'le açılmıyorsa linux kurup verileri kurtardıktan sonra format atmayı deneyebilirsiniz. O da olmuyorsa direkt format atıp formattan sonra recovery programlarını kullanarak verileri kurtarmayı deneyebilirsiniz.
  • teşekkürler hepsini denemeye çalışıcam
  • Enn kotu ıhtımalle formattan sonra recovery ıle karman corman bulunan fotolar arasından lazımlarını ayıklarsın , bazılarıda mefta olabılır bu ıslem hdd nın de canına okuyabılır ama yapacak bısey yok , not : bu gercekten de son caren olsun

• quote:

Arkadaşlar bilgisayarım çöktü ve içinde bir sürü fotoğraf gitti onları nasıl alabilirim/alabilirmiyim???

ACİİİİİİL

Merhaba USB disk ile çalışan işletim sistemi ayarlayarak bütün dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.
  • kardesim internetten live cd indiriyorsun sonra onun ile sistemi aciyorsun sonra dosyalarini aliyorsun.

veya bilgisayira format atiyorsun fakat format atcagin surucuyu silmiyorsun ustune format atiyirsun bilgisayar acildiktan sonra windows.old diye bir klasor olusucak dosyalarin onun icinden olucak

• Format at Fotolar c de ise d ye d de ise c ye at. NOT: fotorafların olduğu kısmı biçimlendirme.
  • maalesef bilgisayar yeni olduğu için sadece c vardı d yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.