Şimdi Ara

Cok zor film begeniyorum , begeneceğim bi film önerin lütfen :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
9
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nicolas Cage'in Filmi ; Next.
    Matrix
    50 First Dates
    The Longest Yard
    Yes Man
    Wanted
    ironman
    italian job
    S.W.A.T
    Banlieue 13
    Eagle Eye

Bunları izle eğer hepsi hoşuna giderse ve devamını istersen pmden yazabilirsin. görüşmek üzere

9.bölge
    V for Ventetta
    Rain Man
    Next
    vs. bunları izle sonra gel devam edicez

Orijinalden alıntı: mitican

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

Fight Club ile ip man in pek bi alakası yok , fight club adı gibi dövüş filmi değil esasında , ip man sırf dövüş , izledim idare eder film.ayrıca türkçesini napıcaksın be kardeşim türkçe film mi izlenir.

ben TÜRKüm TÜRKçe film izlerim altyazılıda sevmiyorum onumu takip edicem filmmi izlicem

Altyazı da Türkçe?

İnsanların dublajlı değil de altyazılı filmi tercih etme sebebi insanların filmi izlerken ünlemleri, tepkileri, tonlamaları orjinal olarak hissedebilmeleri.

Ha yok ben sinema sektöründe dahi milliyetçilik yapacağım diyorsanız da altyazılı olduğunda Yabancı oyuncu filmde oynuyorda dublajlı olunca başka film mi prim yapıyor, başkası mı yerine geçiyor sizce?

Altyazılı film izlemek için çok fazla olmasa da İngilizce bilgisi gerekiyor. Çünkü izleyen insanlar farkında olmasalar da altyazıyı tamamen okumuyor, seslendirme ile tek bir bakışı ile anlamı çıkartabiliyor.

+ dil öğrenme :D valla nerdeyse ingiliz gibi konuşcam dilide anlıyor insan alt yazılıda konustugu kelimeyle alt yazıyı karsilastiriyorsun zaten o anda anliyorsun.

• quote:

Forumda dünyanın en iyi filmleri arasına koyulan filmlerden baslıcalarını izledim , birkaçını hiç begenmedim , mesela ;

Fight Club ; mükemmel , izlediğim en iyi film belki de.
    V for Vendetta ; cok cok güzel
    The Shawshank Redemption ; çok güzel
    Forrest Gump ; hiç ama hiç begenmedim , çok sıkıldım.
    Leon ; o kadar övüldü ama bana göre vasatın biraz üstü bi film gibi , bir katil ile bir çocuk aşk yaşıyor resmen , begenmedim.

Bunların dısında nasıl filmler istiyorsun kardeşim derseniz , en begendiğim filmlerden söyleyeyim fikir acısından , mesela Green Street Hooligans izlediğim en güzel filmlerden.Oldboy inanılmaz bi intikam filmi son 10 dk tokatı yedim
    Yani anlayacagınız daha cok intikam , ve şaşırtan şok eden filmler istiyorum , ama sıkıcı olmamalı , her dakikasından keyif alabilmeliyim.
    Film üstadlarından öneri beklemekteyim

Filmleri zor beğeniyorum denmez buna zevksizlik denir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Forumda dünyanın en iyi filmleri arasına koyulan filmlerden baslıcalarını izledim , birkaçını hiç begenmedim , mesela ;

Leon ; o kadar övüldü ama bana göre vasatın biraz üstü bi film gibi , bir katil ile bir çocuk aşk yaşıyor resmen , begenmedim.

Bunların dısında nasıl filmler istiyorsun kardeşim derseniz , en begendiğim filmlerden söyleyeyim fikir acısından , mesela Green Street Hooligans izlediğim en güzel filmlerden.Oldboy inanılmaz bi intikam filmi son 10 dk tokatı yedim
    Yani anlayacagınız daha cok intikam , ve şaşırtan şok eden filmler istiyorum , ama sıkıcı olmamalı , her dakikasından keyif alabilmeliyim.

Hocam zaten adam Leon un ne anlatmak istediğini anlamamış.

• scarfaceyi izlerken sıkılır bu arkadaş sana tavsiyem üçkağıtcılar türk filmi komedi aksiyon..
    hiç sıkılmadan izlersin ve gülerek izlersin.

Orijinalden alıntı: oğuz atay

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Hocam zaten adam Leon un ne anlatmak istediğini anlamamış.

Yüksek ihtimalle Forrest Gump'ı da anlamamış. Ya zevksizlik ya da filmden anlamama durumu.

• Arkadaşlar eleştirilerinize acıgım ama yüzüme vurmayın :)
    1.Leon kötü film demedim abartıldıgı kadar iyi değil dedim.Ayrıca aşk yaşıyorlar derken mecaz anlamda dedim.

2.Forrest Gump'ı ise gerçekten begenmedim.

Forrest gump'a dünyanın en iyi filmlerinden sayan bi arkadaş bana nedenini söyleyebilir mi ? Sadece meraımdan soruyorum , zevkler tartışılmaz , bana kalırsa gayet basit konulu bi hikayeydi çünkü , her ne kadar %90lık kesim begeniyorsa da ben begenmedim , ama begenenler de neden begendiğini bi zahmet yazsın.Ben hiç bir zaman ilerleyen dakikalarında ne olacagını tahmin edeceğim filmleri begenmem , bu filmde sanki daha önce izlemişim gibi geçti.Sizce öyle değil mi bu acıdan bakıldıgında ?

Film önerilerine devam edin arkadaslar , kendime liste cıkarıyorum , herkese teşekkürler tekrar.

Ayrıca Leon ve Forrest Gump filmlerini beğenmediğin için seni kınıyorum
  • Leon'u geçin arkadaslar forrest gump'ın orjinalliğinden bahsedin bana , cok mu dramatik geldi size , cok mu ekstrem durumlar vardı , bana gayet basit bi dram filmi gibi geldi , imdbde puanı yuksek oldugu için mi acaba psikolojik olarak süper film diyorsunuz Agladınız mı yani forrest gump'ta ben mi duygusuzum yoksa ? :)
  • İlk defa farkettim nerdeyse buraya yazılan filmlerin %70 ini izlemişim . Bana hep aynı geliyor amerikan sineması . Gençlik korku filmleri , komedi filmleri falan . Dance flick çok saçma olabilir ama gerçekten güldürdü beni ardı ardına . Zaman kaybı olmaz emin ol .
    Snatch

ve kesinlikle o Guy Ricthie nin filmleri dostum. O filmleri izlemelisin

Orijinalden alıntı: Spoon!

Forest Gump ve Léon'u begenmemis birisine ne yazık ki tavsiyede bulunamayacagım

+1907
  • quote:

Arkadaşlar eleştirilerinize acıgım ama yüzüme vurmayın :)
    1.Leon kötü film demedim abartıldıgı kadar iyi değil dedim.Ayrıca aşk yaşıyorlar derken mecaz anlamda dedim.

2.Forrest Gump'ı ise gerçekten begenmedim.

Forrest gump'a dünyanın en iyi filmlerinden sayan bi arkadaş bana nedenini söyleyebilir mi ? Sadece meraımdan soruyorum , zevkler tartışılmaz , bana kalırsa gayet basit konulu bi hikayeydi çünkü , her ne kadar %90lık kesim begeniyorsa da ben begenmedim , ama begenenler de neden begendiğini bi zahmet yazsın.Ben hiç bir zaman ilerleyen dakikalarında ne olacagını tahmin edeceğim filmleri begenmem , bu filmde sanki daha önce izlemişim gibi geçti.Sizce öyle değil mi bu acıdan bakıldıgında ?

Film önerilerine devam edin arkadaslar , kendime liste cıkarıyorum , herkese teşekkürler tekrar.

forrest gumpa çok güzel bir gönderme var tropik fırtına filminde, hakkatende beğenen beğenir ama beğenmeyen zevksiz değildir, kimisi korku filmi sevmez kimisi duygusalı kimiside savaş filmini sevmez..

simple jack

Cok zor film begeniyorum , begeneceğim bi film önerin lütfen :)

Nasııll??

• Along Came Polly (2004) bence bunu izlemelisin bole Romantik komedi turunu sevmem ama bu flim Cok eglenceli geldi bence izlemelisin...
    Otomobil karakteristik bir eşyadır. Diğer eşyalardan ayrılmasını sağlayan en önemli özelliği de budur. İlk ütüsünü hatırlayan var mı? Peki ilk aracını hatırlamayan? (Evlendikten sonra eşyaların hepsinin de karakteristik özelliği olduğunu anladım, onları da unutmuyorum) Müşavir nickli beyfendiye selamlar.
  • Konu güzelmiş.

Gladiatör
    Apocalypto
    Amelie
    500 days of summer
    A walk to remember
    The notebook
    The Truman Show
    Yes Man
    Leon
    Scarface
    Into The Wild
    PSI : I love you

Benden öneriler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.