Şimdi Ara

Çok zor durumdayım tavsiye lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sinifim haftaya sınavlar odevler birsuru şey var ve ben hazır değilim uğraşmaya yapmaya çalışıyorum ama zaman su gibi akıp geçiyor.bugun boyunca mole uğraştım.ve daha bakacağım fizik biyoloji matematik var odevler var.
    Kötü not almak istemiyorum.
    Lise 1 ve lise 2 ortalamasi 84 ilk 10 k hedefliyorum obpmi kesinliklikle yükseltmem lazim ama sınavlardan iyi alamayacagim bu gidişle.obpde dusuk olacak.zaten şuan da dusuk.cok geri atacak.

Arkadaşlar çok moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum ikinci dönem günü gününe çalışmayı dusjnuyorum insallah ama şuan ne yapacagim bilemiyorum.Fizik kimya beni çok zorluyor.Bi konuya çalışıyorum çok zaman geçiyor dersi derste de anlayamıyorum dikkat dağınıklığı var.fendeyim.
    Nasıl yetiştiricem sinavlar yaklaştı offf atmak istiyorum kendimi gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalaman 84 diye niye ağlıyorsun anlamadım ki? Ne demek çok düşük? 9 ve 10 da çok iyi değil mı o ortalama? Ben mi yanlış biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne içiyonuz da böyle bir kafa ile yaşıyonuz ben de istiyorum. eğer bu kadar idealistsen bırak bu ağlama işini bırak bir kere tokat ye sınavlardan ödevlerden. sonra başla YAVAŞ YAVAŞ SİNDİRE SİNDİRE bitir konuları. üstünkörü geçersen tam oturmadan sınavda yapayım mantığı ile çalışırsan hafta geçmez uçar. ona göre yap hesabını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.