Şimdi Ara

ÇOK ZOR DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnanın sizden çok zor bir şey istemeyeceğim, sorduğunuz fotoğrafları çekerken telefonu yan tutmayın. Zaten çektiğiniz alan çok büyük değil,yan tutmadan da o soru kameraya sığacak merak etmeyin. Velev ki yan çektiniz, bilgisayardan hızlıresime upload etmeden önce windows fotoğraf görüntüleyicisinde altta oklar var,sağa sola çevir diye, çevir onu düz yap kaydet sonra yükle.

Boyun fıtığı geçiriyorum şurda 10 dakika takılırken. Nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum,itina ile soruların hepsi yamuk.

• Aynen.

Ben indirip kendim çeviriyorum.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar firefox kullanıyorsanız rotate image diye eklenti var onu indirin. Chrome da da buna benzer bir eklenti vardır. Markette aratın. Resme sağ tıklayınca sola çevir, sağa çevir diye ekrana geliyor. Ben öyle yapıyorum. İndirmenize gerek kalmaz, sadece sağ tık yapıp sağa-sola çevire basıp halledersiniz.

Benden büyük bir iyilik sırf bunun için konu açmışsanız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizreftar

Arkadaşlar firefox kullanıyorsanız rotate image diye eklenti var onu indirin. Chrome da da buna benzer bir eklenti vardır. Markette aratın. Resme sağ tıklayınca sola çevir, sağa çevir diye ekrana geliyor. Ben öyle yapıyorum. İndirmenize gerek kalmaz, sadece sağ tık yapıp sağa-sola çevire basıp halledersiniz.

Benden büyük bir iyilik sırf bunun için konu açmışsanız :D

eklentilerde şifre hırsızlığı oluyor diye çok kullanmıyorum

en basit çözüm herkesin düzgün yüklemesi.
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Onu geç :D Kimse ne yazıkki düzeltmez.

Dediğim gibi sağ klik ile sola-sağa çevir yap şeklinde eklentiler var onu indirebilirsin. Ben kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.

Forumun resimlere tıklayınca açılması ama sola sağa çevir butonu koymaması da ayrı bir ironi. Madem o şekilde bir kod yazıyorsunuz, büyültme küçültme var insan sağa sola çevirme butonunu nasıl koymaz. İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizreftar

Onu geç :D Kimse ne yazıkki düzeltmez.

Dediğim gibi sağ klik ile sola-sağa çevir yap şeklinde eklentiler var onu indirebilirsin. Ben kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar.

Forumun resimlere tıklayınca açılması ama sola sağa çevir butonu koymaması da ayrı bir ironi. Madem o şekilde bir kod yazıyorsunuz, büyültme küçültme var insan sağa sola çevirme butonunu nasıl koymaz. İlginç.

aynen,forumun kendisine ait bir resim görüntüleyicisi olup resim çevirme özelliğinin olmaması ironilerin en babası.
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Ekstra olarak şeyde yapabilirsin, ekran görüntüsü alıp painte yapıştırıp da çevirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse kendisi yan çekmiyor o fotoğrafları
    çözünürlüğe göre bazen foruma yüklerken otomatik yan çevriliyor
    foruma değil de hızlıresim gibi sitelere yükleyince sorun olmuyor

hocam insanlara diyorsun sen kendin yan çekiyormuşsun https://forum.donanimhaber.com/orta-seviye-mutlak-deger-sorulari--131024417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 26 Ocak 2018; 21:49:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.