Şimdi Ara

Çok zengin olsanız uni okur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yinede üniversite okurmuydunuz? Evetse neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki evet ortam yeterli bunun için.

Liseden sonra üniversite beni karakter ve dünya görüşü olarak resmen 2 ye 3 e katladı.
  • Okurum.
  • asıl zengin olunca çıkar üniversitenin tadı
  • Özel üniversite okurum.
    Üniversitede inanılmaz çevre yapılıyor.Okumaya pek meraklı değilsen bile yeni insanlar tanışmak için en iyi yol üniversite okumaktır bence.
  • üniversite okurum zengin olsan adam yerine koymazlar ama okumuş insanı koyarlar
  • Sadece para kazanmak için mi okuyoruz sanki? En az bir alanda uzmanlığı olmalı insanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

asıl zengin olunca çıkar üniversitenin tadı

aynen katılıyorum
  • Zengin+universite= en iyi 3-4 yıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uni. zaman kaybi benim icin.Okumazdim.

• Okumam zaten asosyalim okula gitme sebebim dersler evden okula okuldan eve yani...

• Avrupada özel universite imkanı sağlanırsa okurum. Turkiye'de zaman kaybı.
  • Ne gerenk var. Ye, iç, yat, gez, toz, var iken Tabiki hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

üniversite okurum zengin olsan adam yerine koymazlar ama okumuş insanı koyarlar

Bence tam tersi para yoksa iş yoksa istediğin kadar diploma sahibi ol bir işe yaramaz, parayı gördüklerinde herkes yalakan olacak veya tüm kapılar sana açılacak. Dünya düzeni böyle.

Bir alanda uzmanlaşmak için illa üniversite de şart değil, hem asosyal adam heryerde asosyaldir sosyalleşecek adam heryerde sosyalleşebilir, bence eski nesil uniyi herşey olarak görüyor, üniversite olayını gözümüzde onlar yüzünden büyüttük. Doğduğumuzdan beri empoze ediyorlar en başta ailemiz, sanki diploma herşeymiş gibi. Uni kötüdür demiyorum iyidir elbet ama herşey değildir, okumamak da hayatın sonu değildir. Yanlışım varsa düzeltin.

Uniye devam etmek için hele de ilgi alanım olmayan bir bölüme gitmek için geçerli bir neden göremiyorum sadece askerlik için açıktan devam edeceğim bir yandan kendi işlerimi geliştirmeye devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zengin olsam okumaya vaktim olmaz ki.. Fakir ülkelere yiyecek yardımı ve elektronik desteği sağlardım.
    Her yerden Bill Gates çıkabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.