Şimdi Ara

Çok zayıfım kilo almak istiyorum!! Yardım dostlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bol bol yemek ye yağlı yemeklerden çok ye
  • kilo iyi bir şey değildir
    kilo alma isteğinden vazgeç
    eğer maksadın atletik bir yapıya sahip olmaksa spora başla. düzenli egzersiz-düzenli yemek senin kilonu ideal seviyede tutmanı sağlar. eğer vucüdun dengesini bozasan sonra aldığın kilolaları vermenin yollarını aramaya başlarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Aslında çok abur cubur yiyen birisiyim ama yemeği tam yemem.Hemen karnım doyar.Sonra acıkır ekmek arası yerim..Eskiden kemiklerim belli olurdu şimdi olmuyor ama dahada kilo almak istiyorum..Ne bileyim iştahsızlık falan var sanırım :(

Bak tek bir çözüm var oda Yiyebildiğin her an yiyeceksin

O zaman şöyle birşey yapıcam yüce dostum

Odamın bütün dolaplarını abur cuburla doldurcacm ..Çekmece açınca abur cubur çıkıcak yedikçe yiyecem..Bu öneri hoşuma gitti.

Hayır Abur Cubur demedim , Abur Cubur yeme fazla...

Ne Bİleyim Sabah Kahvaltını yap
    1 saat sonra ekmek arası peynir al
    1 saat sonra bir mezeler olurya onlardan yaptır ye veya tost ye
    öğlen tavuk
    akşam üstü mantı
    akşam yemeğinde köfte tavuk vs. pilav makarna (ketçap mayonez koy)
    yemekten sonra bisküvi çay
    yatmadan süt

Yalnız Maddi durum iyi olması lazım dayanmaz sonra
    yani Dolaba bak yenebilecek birşeymi var ye abicim

Bak böyle olur,günde 6 öğün ama az porsiyonlar.Bu arada maddi durum dedin de abur cubur da ucuz değil yani

Bir büyük paket cips+kola yenrine 1kg tavuk+ayran alınıyor neredeyse.Hangisi daha sağlıklı belirtmeye gerek yok.

• ilaçla felan uğraşma pişman olacağın sonuçlarla karşılaşabilirsin

spor yapmadan olmaz.bi salona yazıl ordaki hocanın verdiği programı uygula.kiloyu kas olarak al yağ olarak değil.
  • vücut geliştirme

bende senin gibiydim 1.5 ayda 2 kilo falan aldım normalde az ama yemek programına neredeyse hiç uymuyorum sırf spordan geldikten sonra önüme ne konulursa hayvan gibi yememden aldım bu kiloyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Bak böyle olur,günde 6 öğün ama az porsiyonlar.Bu arada maddi durum dedin de abur cubur da ucuz değil yani

Bir büyük paket cips+kola yenrine 1kg tavuk+ayran alınıyor neredeyse.Hangisi daha sağlıklı belirtmeye gerek yok.

Evet Abur Cubura verceğim parayla gider Yarım Kilo Tavuk Kuşbaşı 2 Domates 1 Biber alır tavada kızartır off Dönerden farkı yok.

Şimdi Köfte filan dedik ya bir de Yiyebilen var yiyemeyen var o bakımdan Maddi Duruma temas ettim

Her zaman ye Az ye ama Sporunu yap hem kilo alırsın hem şekilli olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 23 Mayıs 2009; 14:10:47 >
  • yorumları teker teker okuyorum arkadaşlar..Hepsini bir kenara yazıyorum..yorumlarda devam.

edit:Maddi durumum iyi çok şükür arkadaşlar o konuda istediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 23 Mayıs 2009; 14:14:43 >
  • ilaca karşı olmak çok doğal. fakat bende araştırdım karşıma remeron(en tehlikelilerden i ağır depreyon geçirenlere veriliyor yan etki iştah açımı ve sakın kullanma ben denedim gerçi:)korkostroidler kortizonlar yanii 1 numra tehlikeli ilaç sakın haaaaaaa bunuda geç.
    prakten diğer adı sipraktin ikisde aynı adı farklı sadece alerjide kullanılyıor yan etki iştah açımı ve uyku
    iştahın açılcak ve yedikçe kilo alcaksın ilaç şak diye kilo filan yapmıor. ve bana göre ille ilaçla iştah diyosan bunu dene derim ben denicem yarıdan sonra
    sigara içiyosan ona çözüm bul bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssihirbazzz -- 23 Mayıs 2009; 14:17:26 >
  • quote:

yorumları teker teker okuyorum arkadaşlar..Hepsini bir kenara yazıyorum..yorumlarda devam.

edit:Maddi durumum iyi çok şükür arkadaşlar o konuda istediğiniz şeyi söyleyebilirsiniz..

Balık , Tavuk , Et sırasıyla ye derim her akşam bir gün onu bir gün onu.
    Diğerleri yukarıdaki gibi KOLA veya Gazlı içecek içme Hazır Ayran iç. Kesinlikle içme KOLA filan.
  • Şöyle bir durum var, arkadaşların önerdiği yöntemler (abur cubur ye vs) sırf yağ yapar.Şu ankinden daha kötü görünürsün.Protein ağırlıklı yavaş yavaş ve egzersiz yaparak almaya çalış
  • Sigara kullanmıyorum,içki,sigara vs şeyleri kullanmıyorum.
  • öncelikle ne bulursan ye
  • iranlı bir aktarın yaptığı karışım var onu al.internette bulursun...
  • Spor yapmalısın Spor kılo verdırdıgı gibi kıloda aldırır.Istahını acar oyle abur cubur ye sunu ye bunu ye saglıksız spor yaparsan kas olarak kıloya gıdersın ama spor yapmadan yersen yag olarak alırsın buda kotu bır goruntu olusturur vucutta spor yaparak kılo almak ıradelı bır ıs uzun zaman alır ama hem fıt bır vucut olusur hem ıstedıgın kıloya ulasırsın
  • Düzenli bir hayata geç, adam gibi yemek ye, çalış filan. Belirli saatte uyu belirli saatte kalk. 1 hafta köyde kaldım yeminle göbek çıktı
  • sen çok karı kız peşinde koşuyosun.. onlar zayıflatıyo seni zırt pırt aşık oluyosun her gün kıza teklif edicem diye konu açıyosun aşk zayıflatır oğlum insanı bak sana abi tavsiyesi ben lisede bi kıza aşık oldum tam 20 kilo zayıfladım

aşk acısından uzak dur bak gör nasıl kilo alıyosun.. 85 kiloydum kıza aşık oldum 63 e kadar düştüm sonra kızla çıkmaya başladım 78 e falan çıktım sonra ayrıldık tekrar düştüm 65 lere

en sonunda hayatın aşktan ibaret olmadığını anladım, aşkımı kalbime gömüp tüm istanbuldaki kızları kullanmaya and içtim. . şuan tam 90 kiloyum ama şişman gözükmüyorum spor yapıyorum yemin ederim anlattıklarım hepsi gerçek

• Prakteni sakın deneme!Parana yazık olur
    sana ilk 5 günümü anlatıyım
    1-Fena uykum geldi yemek yerken iştahımı açtı fakat tüm günü uyuyarak geçirdim.
    2-Fazla uykumu getirmedi iştahımı açtı ne varsa yedim
    3-Hiç uykum gelmedi iştahımı biraz açtı
    4-Ne uykum geldi ne de iştahımı açtı
    5-iştah uyku vs hiçbirşeyimi yine getirmedi
    ve param çöpe gitmiş oldu.
  • ekmek ye cıtır cıtır yemeklerde
    yemek yedikten sonra uyu
    cok saglıklı degil ama biraz kilo alınca durursun
    yas da onemli ben de lisede cılızdım ,universitede 1 sene takıldıktan sonra 10 kilo aldım nası olduysa simdi vermek icin ugrasıyoruz
    hazır yaz geliyorken spora yazıl derim ,yap antremanını sonra o istahla öküz gibi ye
  • quote:

Arkadaşlar hiç kilo alamıyorum ne olur bir yardım edin...Şişmanlamak istiyorum.

belkide bünyen iyidir hemen yakıyosundur bendede öle istediğim kadar iyiym kilo almıyorum bence bi avantaj bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.