Şimdi Ara

Çok yaratıcı rüyalar görüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyalarımda ki diyaloglar,detaylar,mekanlar,karakterler ve baştan yarattığım dünyalar ve karakterler o kadar zekice ve olay örgüsü o kadar mantıklı ki kendime şaşırıp kalıyorum. Rüyalarımda ki yaratıcılığımın %1' i dahi gerçek hayatta olsa dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kitap yazarı olabilirim. Keşke rüyalarımızı kaydeden bir cihaz olsa ama bu şuan için imkansız görünüyor. Ah ulan ah içimde öyle bir sanatçı ölüyor ki bunu sadece ben ve Allah biliyor.

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb yazda gülek o zaman
  • tamam zeki çocuk şimdi klavyeden yavaşca elini çek

• Hadi biraz uyu sen

• ulan ben rüyamda kızın adını almış adamım o bana yeter diğerlerini boş ver
  • Zekiyim diye birşey demedim. Dedim belki benim gibi insanlar vardır forumda ama yanılmışım.

Siz hiç rüya görmüyorsunuz anasını satim ? Gördükleriniz de bir işe yaramıyor mu anlamadım ki nasıl olur hiçkimse benim rüyalarımda şöyle böyle demez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imza entry uyumu

• Uyanmanın zamanı geldi..
  • Rüya görmem ama görmek istersem yatmadan önce kendimi odaklıyorum rüya görmek istiyorum diye %90 rüya görüyorum sorun şu ki çok fazla rüya görüyorum o zamanda 6-7 kere rüya gördüğüm hepsini hatırladığım oluyor belki bilen vardır o kadar çok rüya gördükten sonra gün boyunca yorgun oluyorum çok zor uyanıyorum vucudum yorulmuş gibi oluyor bazen karanlık kötü rüyalar görünce terliyorum o yüzden yatmadan önce kendimi rüya gormemk için adapte ediyorum sonuç başarılı deliksiz bir uyku.

Bir diğer olayda rüyayı kontrol çoğu insan böyle birşeyi yaşamamış o yüzden pek inanan yok etrafımda onlarca kişiye sordum kimse kontrol etmemiş internette çeşitli bilgiler mevcut rüyamı kontrol edebiliyorum fakat kontrol ederken daha çok yoruluyorum adeta uyurken beyin işlevlerini tamamen çalıştırmak zorunda kalıyor gibi düşündüğümü hissediyorum etrafı mekanı değiştirebiliyorum istediğim kişiyi getirebiliyorum uçabiliyorum v.b fakat bunlar anlık oluyor kontrol çok zor birşey rüyada olduğumu bildiğim halde bazen uçmayı düşünüp biraz havalanıp yere düşüyorum anlık farklı bir düşüncede rüya alemi tepetaklak oluyor nadiren tam kontrol evresine ulaşıyorum rüyada zaman ve mekanla oynayabiliyorum inanılmaz zevkli birşey çok derin uyumak gerekiyor ortalama 3 rüyamda 1 kontrol edebiliyorum çok nadir rüya görürüm isteğim dışı rüyalarımda %90 rüyada olduğumu biliyorum %30 unda sadece kontrolü ele alabiliyorum onun dışında bilsem bile kendi işleyen bir alemde oluyorum aklıma gelen en ufak kötü düşünce genelde kabusa dönüştürüyor rüyamı uyandığımda büyük etkisi olduğundan rüya görmekten ciddi anlamda korkuyorum bir ara rüya görmek için kendimi adapte etmeyi deniyeceğim zamanla yapabilirsem hergün rüya görmek kontrolü geliştirmek istiyorum rüya görmek çok farklı birşey lucid rüya diye birşey var araştırırsanız rüya gördüğümde ruhumun varlığını hissediyorum belki derin rüya gördükçe hayata bakış açım bile değişebilir bence çok fantastik bir dünya rüya alemi bu yazımı okuyan arkadaşada teşekkür ederim konuyla ilgilenmese okumaz hemen lucid rüya diye başlasın araştırmaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.