Yaz geldi bacılar crop falan giymeye başladı canım çekiyor ben de insanım ama hiçbir kız bana bakmadığı için emekçi gacılara gidiyordum. Şimdi işten çıktım. Birikmiş parayı oraya harcamam, harcasam bile kafam dolu olacağından pek zevk alamam. Allah kahretsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok yanlış zamanda işten kovuldum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yalvarırım bana yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç k dolar birikimin var?
-
Allah büyük kimse aç kalmamış şu dünyada.
işin ne
-
hayat buna güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neresi güzel lan kudurdum.
" Hunger and under-nutrition are the greatest threats to public health, killing more people than HIV/AIDS, malaria and tuberculosis combined. Each day, 25,000 people, including more than 10,000 children, die from hunger and related causes."
Ortalama 10.000'i çocuk, 25.000 kişi diyor hocam. Günlük...
Yalan bilgi vermeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Mayıs 2023; 20:59:0 >
-
Ben atasözlerinin yalancısıyım. “Allah rızkı verir” diye öğretti bize büyüklerimiz.
Maraz gariban ve yorgun bir demokrat, onun çektiği acıyı ancak ben anlarım. Seçmediği şeylerle sınandığı gibi emekçi gacılara bir el arabası para döktü adam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X