Şimdi Ara

Çok Yalnızım Hiç Arkadaşım Yok :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi saklamaya hiç gerek yok 14 yaşındayım ve ağır bir hastalığım var diyalize gidiyorum haftada 3 gün ve hiç arkadaşım yok benimle arkadaş olmak istemiyolar nedense hiç anlamıyorum çok yalnızım abilerim lütfen yardım edin

• kardeşim kendine dert edinme sakın böyle birşeyi.geçmiş olsun önceliklede allah acil şifalar versin.yaşıtlarının cahilliklerinden kaynaklanan bir durum olabilir.kendine dert edinme bak burda forumda bir sürü arkadaşın var abin var ablan var.yeterki sen iste.
  • Bence sen onlarla arkadaş olmak istememelisin, diyalizin için arkadaşın olmak istemeyenler insanlığından utansın. Takma kafana elbet arkadaş bulursun
  • Senin istediğin arkadaş olsun güzel kardeşim benim istediğin zaman yaz ne zaman sıkılsan. Sohbet ederiz. Hem takma böyle şeyleri kafana. Sen tedavini ol iyileşmeye bak geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun ama ben hani reelde görüşüp,gezip,eğlenebileceğim arkadaşlarım olsun istiyorum :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede oturuyosun?
  • Konya-Çumra da oturuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yokmu konyadan kimse arkadaşımızla tanışmak isteyen kimse.

sen problem olduğunda canın sıkıldığında yaz buraya biz burdayız.
  • Yaz burda bak muhabbetçi dolu burası. Ayrıca sizin yaşınızdakiler bi acayip apaçi ve kezban. Mühim değil, 1-2 tane yakın dost edinmeye çalış.
  • Dostum liseye basla mutlaka br can dostun olur. En buyuk dostluklar en buyuk aşklar lisede baslar. Bu aada gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin. Canini sikan bir sey olursa biz burdayiz. Haydi sağlicakla kal.

• Ne gunlere dustuk arkadas , millet cocugun diyalizi var diye arkadaslik kurmuyo.bosver kardesim takma kafana o namussuzlardan arkadas olmaz zaten , tepem atti aksam aksam.ya bi insanin hastaligi var diye arkadaslik kurmamak ne demektir akil alir gibi degil.

• Kardeşim benim sıkma canını sen. Elbet arkadaş bulacaksın sen yeterki morelini yüksek tut her zaman gül eğlen Bak bende bundan yaklaşık 3 sene önce diyalize gidiyordum. Şimdi iyileştim böbrek nakli oldum ve ilaçlarımı kullanıyorum. Yaşın ilerledikçe arkadaşların olacak dostların olacak kız arkadaşların olacak Sen ne zaman istersen ben burdayım. canın sıkıldığında kesinlikle bana mesaj at konuşuruz dertleşiriz güzel kardeşim benim Sağlıcakla kal

• dostum mesaj atabilirsin her zaman.konuşuruz :)

• çok sağolun :) biraz daha iyi hissediyorum kendimi.
  • Allaha Şükür durumum iyi 16 yaşındayım benimde hiç arkadaşım yok.Aslında 3-5 kişi olsa iyi olurdu ama dağda tavşan darılmısta kurdun biyerlerinde olmamamış
  • yorumları görünce bendede bir gülümseme oldu herkes hoşgörülü ve iyi davranmış gerizekalı gerizekalı espri yapmaya calısan olmamıs bu arada geçmiş olsun kardesım dileklerim iyileşmen yönün.. arkadaslıgıda takma kafana ilerde çok edinirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Dostum liseye basla mutlaka br can dostun olur. En buyuk dostluklar en buyuk aşklar lisede baslar. Bu aada gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin. Canini sikan bir sey olursa biz burdayiz. Haydi sağlicakla kal.

Benim lisede nedense can dostum yok.

Biraz tuhaf bir insanım ondan olabilir. Gerçi bu devirde herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama.

Konuyu açan kardeşim sen hiç canın sıkma biz buradayız. Aynı ile olsak gezerdik beraber. Evde otur otur sıkıldım.
  • Boş ver sen arkadaşı sen bu yıllarda kişiliğini kültürünü geliştirmeye bak sanalda da yalnız degilsin

• Biz senin için buralardayız.Kayseri'ye gelirsen misafirim ederim seni.Geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşirsin inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Dostum liseye basla mutlaka br can dostun olur. En buyuk dostluklar en buyuk aşklar lisede baslar. Bu aada gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin. Canini sikan bir sey olursa biz burdayiz. Haydi sağlicakla kal.

Benim lisede nedense can dostum yok.

Biraz tuhaf bir insanım ondan olabilir. Gerçi bu devirde herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama.

Konuyu açan kardeşim sen hiç canın sıkma biz buradayız. Aynı ile olsak gezerdik beraber. Evde otur otur sıkıldım.

Aynen lise 2ye geçtim kafadengi arkadaşım yok.cahil hepsi :( benim a dediğime onlar b diyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.