Şimdi Ara

Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim [KAZA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Ocak 2022; 21:25:23 >

• Allah rahmet eylesin.

Arka arkaya trafik kazası haberleri geliyor forumda,Allah korusun.
  • Allah rahmet eylesin. Gençmiş
  • Allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
  • Faulen kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

Allah rahmet eylesin. Gençmiş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:10:19 >
  • basın sağ olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin.

Noluyor abi foruma böyle. Ne üzücü haberler geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımı kaybettim. Olayı anlatayım. Sabah bakkala gitmek için motoruna binmiş hemen gidip gelirim diye kasketini takmamış tabi. Bodrum'da oturuyor kendisi. Bodrum'a gelen bilir yollar hep kötüdür çukurludur falan. Ve değerli arkadaşım, dostum, kardeşim motorla yol yüzünden kaza yapıyor. Hemen hastaneye kaldırıldı. Kan aradık ve bulduk yeterli sanıyorduk onun için yaşaması için bir umutla. 3 kez kalbi durdu ama o savaşmaya devam etti. Beyin ameliyatı yapmak istedi doktor ve yaptıda. Bodrum'un en iyi cerrahıydı. Tam herşey iyi gidiyordu. Taa ki beyin ölümü gerçekleşene kadar... Hiç bu kadar üzülmemiştim. Daha dün birlikte birbirimizle dalga geçip şakalaşıp eğlenirken bugun kendisi yoktu. Artık yok. Yanımızda olamayacaktı. Seni çok özleyeceğim Hayri'm dostum benim. Seni unutmayacağım. Seni ben yaşatacağım. Huzur içinde yat...

Cenaze namazı yarın Turgutreis Cami de Bodrum/Muğla

Kardeşim Allah rahmet eylesin.. benimde sevdiğim bir kardeşim trafik kazasında vefat etmişti çok üzülmüştüm, oda 18-19 yaşındaydı. Allah hepsine rahmet eylesin ailesine sabır versin.. bir şey soracağım? koçlar mıydı soyadı?

http://www.halkinhabercisi.com/article.php?article_id=55873

• Fatihlik kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımı kaybettim. Olayı anlatayım. Sabah bakkala gitmek için motoruna binmiş hemen gidip gelirim diye kasketini takmamış tabi. Bodrum'da oturuyor kendisi. Bodrum'a gelen bilir yollar hep kötüdür çukurludur falan. Ve değerli arkadaşım, dostum, kardeşim motorla yol yüzünden kaza yapıyor. Hemen hastaneye kaldırıldı. Kan aradık ve bulduk yeterli sanıyorduk onun için yaşaması için bir umutla. 3 kez kalbi durdu ama o savaşmaya devam etti. Beyin ameliyatı yapmak istedi doktor ve yaptıda. Bodrum'un en iyi cerrahıydı. Tam herşey iyi gidiyordu. Taa ki beyin ölümü gerçekleşene kadar... Hiç bu kadar üzülmemiştim. Daha dün birlikte birbirimizle dalga geçip şakalaşıp eğlenirken bugun kendisi yoktu. Artık yok. Yanımızda olamayacaktı. Seni çok özleyeceğim Hayri'm dostum benim. Seni unutmayacağım. Seni ben yaşatacağım. Huzur içinde yat...

Cenaze namazı yarın Turgutreis Cami de Bodrum/Muğla

Kardeşim Allah rahmet eylesin.. benimde sevdiğim bir kardeşim trafik kazasında vefat etmişti çok üzülmüştüm, oda 18-19 yaşındaydı. Allah hepsine rahmet eylesin ailesine sabır versin.. bir şey soracağım? koçlar mıydı soyadı?

http://www.halkinhabercisi.com/article.php?article_id=55873

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:10:11 >

• Allah rahmet eylesin kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin.Bende bu sene başı ev arkadaşımı kaybettim trenin altında kalmıştı,mekanları cennet olsun.
  • yok kardeşim haberlere baktım, tanımıyorum.. Allah rahmet eylesin organlarının bir kısmı izmire gelmiş çok sevindim.. nakil bekleyen bir sürü insan var Türkiyenin her yerinde.. ben Ege'de Tıp öğrencisiyim, gerçekten insanlar hastaneye hastalıklara yakın olmayınca bilmiyor anlayamıyor sağlığının kıymetini.. yaşamın güzelliğini.. sen bol bol dua et, kendini de üzme.. inşallah bu bazı şeyleri farketmene vesile olur,
  • Allah rahmet eylesin sanırım bu arkadaş yazık olmuş..

http://www.facebook.com/profile.php?id=1133371393
  • Ne kadar korkunç, sadece ekmek almaya gidiyorsun ve yaşadığın yaşayacağın her şey yalan oluyor.
    Çok geçmiş olsun.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

Amin

Ani ve siddetli olumler kaza yani deprem bogulma gocuk altinda kalma yanarak olme tedavisiz hastalik dogum esnasinda olmek dunya sehidi hukmune sokar insani keffaret olur

Allah ailesine sabir versin
  • Cem095 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

Allah rahmet eylesin sanırım bu arkadaş yazık olmuş..

http://www.facebook.com/profile.php?id=1133371393
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 0:10:2 >
  • Allah mekanını cennet eylesin.Üzüldüm
  • Mekanı cennet olsun. Bi an kendi arkadaşlarımı kaybetmeyi düşündüm de çok acı bir olay. Allah sabır versin kardeşim. Umarım biran önce kendini toplarsın. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.