Şimdi Ara

Çok ve boş düşünmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düşünüyorum sürekli düşünüyorum ama icraat yapamıyorum bi türlü bu durumdan nefret ediyorum sürekli oturup düşünebilirim kendi kendimle hiç sıkılmadan hayali tv programları siyasi tartışmalar mitingler bunların hepsini yapıyorum hiç sıkılmadan ,bu durum beni korkutuyor.Şu anda hiçbir proje ve fikir yok çok kilom var ve hergün bir paket sigara içiyorum hergün kahroluyorum depresyondayım yardım bekliyorum ama yardım istemeye bile utanıyorum ne olur bi akıl fikir verin,böyle yaşamak cehennem gibi allah kimseye böyle şeyler nasip etmesin.her allahın günü pc başında 3-4 saat oturup 1 paket sigara içiyorum bir sürü yemek tatlı ne varsa yiyorum,ve gün boyu hep üzgün hissediyorum.bunlardan kurtulmak istiyorum.inanıyorum birgün değişim göstericem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • değişim dediğin şey anlık bir şey değil. değişim diye bir şey yok. değiştiğini anca dış dünya görür. senin davranışlarındır buna sebep olan. yemek içme düşünme bu kadar basit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 31 Mayıs 2019; 23:39:18 >
  • Ben de geç kalktığımda kendimi üzgün hissederim.

    Kafanızı meşgul edecek ve hayatınızı disipline sokacak bir şeylerle uğraşmadığınız sürece gereksiz düşüncelerden kurtulabileceğinizi sanmıyorum.
  • aynen bende öyleyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.