Şimdi Ara

Cok uygun fiyata satılık SE K750İ (Ufak arızası var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba...Yaklasık 14 aydır sahibi oldugum sony ericsson K750i marka telefonum arızalandı ve servise gitmesi gerekiyor...telefon su an calısıyor fakat bazı sorunları var..bunları sıralıyorum :

1)Konusurken arka tarafına vurdugunuzda hafifce kapanabiliyor...ya da cebinize koydugunuzda kendi kendine kapanabiliyor...

2)Fotograf cekmek için kullanılan deklansör tusu tutukluk yapıyor cogu zaman

3)joystik takılıyor...

Bu sorunlar canımı fazlasıyla sıktıgı için kendime yeni telefon aldım...ve artık K750i mi kullanmıyorum....

kasasında kullanıma baglı ufak deformasyonlar var fakat kesinlikle yüksekten düşmek gibi agır darbelere magruz kalmadı....

Sony Ericsson K750i telefonumu 2005 agustos ayında Bursa Telecity firmasından satın almıstım...adıma faturalı...hasara,calınmaya,gasp'a karsı 1 yıllık sigortası vardı fakat dolmustur sanıyorum...faturası,kutu içerigi eksiksiz olarak duruyor...telefonda saydıgım problemler haric baska sorun bulunmamaktadır...eksiksiz kutu içerigi ile teslim edilecektir...

size sunu da belirtmek isterim telefonu servise verdiginizde yüzde 90 degisim gelecektir ya da orjinal halinde tamiri yapılacaktır...(kvk garantili)...

fakat benim ne bu süreci bekleyecek ne vaktim ne zamanım var...ugrasmak isteyen arkadaslara ya da telefoncu arkadaslara duyurulur...818 ytl lik faturası ile teslim edecegim...

istedigim fiyat 300 YTL !!!! pazarlıksız....

• arkadasım mesajını lütfen editlermisin...espiri yapmak istesende rahatsız edici olmus...garantisiz kacak mal satmıyoruz...ugrasmak isteyen vakti olan arkadasa ürün veriyorum ona göre fiyatımı düşük tuttum zaten tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

arkadasım mesajını lütfen editlermisin...espiri yapmak istesende rahatsız edici olmus...garantisiz kacak mal satmıyoruz...ugrasmak isteyen vakti olan arkadasa ürün veriyorum ona göre fiyatımı düşük tuttum zaten tesekkürler...

Üründe çok önemli sorunlar yok zaten garantisi dolmamış garanti dışıda değilse ki değildir süper fiyat..
  • hayırlı satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Üründe çok önemli sorunlar yok zaten garantisi dolmamış garanti dışıda değilse ki değildir süper fiyat..

1)Konusurken arka tarafına vurdugunuzda hafifce kapanabiliyor...ya da cebinize koydugunuzda kendi kendine kapanabiliyor...

2)Fotograf cekmek için kullanılan deklansör tusu tutukluk yapıyor cogu zaman

3)joystik takılıyor...

Arkadaşım daha ne olsun.

Kaldı ki kullanıcı hatası diyip iade etmeyeceklerinin de garantisi yok.
  • telefoncular bıle saglam sorunsuz kutulu garantili k750i leri 300 den satıyor
  • KAnka bu telefon 200 ya eder ya etmez sıfırı 480 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında bende bısı demıyım dedım postalara pek karısmam ama ona gore dusuk tuttum demek komık olmus bıraz dostum 2.ellerı bu fıyata gıdıo zaten arkadasların dedıgı gıbı

• 2 yerine 3 yazmış olabilir...
  • her zamanki gibi ilanları berbat eden bir tabur insan.
  • İlanımı gereksiz,saygısız yere kirletenlerin hepsini şikayet edip ceza almalarını saglamak var aslında ama inanın sizinle ugrasacak vaktim yok saygısız kendini insan farzeden varlıklar...

telefonu garantiye vermeyi uygun gördüm...garantiden geldikten sonra satmayı düşünücem...

berbatsınız gercekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.