Şimdi Ara

ÇOK UCUZA SIFIR KITAPLARIMI SATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bize okul tonla kitap aldırmıştı sene başında ama tabii ben hepsini çözmedim. Çoğunun kapağını açmadım, tertemiz duruyorlar. Isteyen birine belli ücret karşılığında yollayabilirim. Aklımda fiyat yok, siz belirleyin. Tek tek de satın alabilirsiniz fakat toplu alırsanız kargo daha ucuza gelir sizin için. Hem YGS-LYS hem de ara sınıf kitapları var. Ara sınıf kitaplarının konu anlatımını kullanabiliyorsunuz, güzel yani.

Teklif yaparken şu şekilde yapabilirsin: 1, 5, 8 numara 20 liraya olur mu? Kargoyu siz karşılaşırsınız. Ben önce gönderirim sonra siz kontör şeklinde ya da başka bir şekilde ödemenizi yaparsiniz. Yapmazsaniz musallat olurum size.

Sıfır dediğim kitaplar emin olun sıfır, bazı fasiküller daha poşetinden çıkmamış. Kitapların kapakları bile tertemiz. Zaten kitapları almıştım bir köşeye atmıştım. O yüzden kitapçıdan aldiginiz gibi yepyeni hepsi bu sıfırların.

RAUNTLARIN CEVAP ANAHTARI KITAPTA BASILI DEĞIL UYGULAMASINDAN BAKMANIZ GEREKIYOR. TEK EKSISI O. SORULAR GÜZEL. (Tabii pdf çıkartıp da bakabilirsiniz uygulamayla ugrasmak istemiyorsaniz:http://www.erganiugur.com/Default.asp?Page=HaberDetay&ID=33 ) Rauntlar kalitelidir gayet. Testler uce bölünmüştür A testi konuyu öğretir. B testi biraz daha zorlar. C'de ise karekök kıvamında sorular vardır, olimpiyat sorusu bile bulabilirsiniz.

Elimdeki HİÇ kullanılmamış kitaplar:

1. Palme LYS Fizik Soru Bankası - 301 sayfa
    2. Palme YGS Tarih Soru Bankası - 408 sayfa
    3. Palme YGS Coğrafya Özet + Soru - 194 sayfa

4. Eksen YGS Coğrafya Soru Bankası - 192 sayfa
    5. Eksen YGS Felsefe Soru Bankası - 120 sayfa
    6. Eksen LYS Matematik Soru Bankası - 288 sayfa
    7. Eksen LYS Geometri Soru Bankası - 240 sayfa
    8. Eksen LYS Kimya Soru Bankası - 304 sayfa
    9. Eksen LYS Biyoloji Soru Bankası - 272 sayfa (SATILDI)

10. Sonuç Derece Oran Orantı & Problemler Fasikülü - 141 sayfa (ÖNERIRIM)
    11. Sonuç Derece Çarpanlara Ayırma Özdeşlikler Fasikülü - 79 sayfa

12. Delta YGS Tarih Özet + Soru - 128 Sayfa

13. Raunt LYS Geometri SB - 254 sayfa
    14. Raunt YGS-LYS Biyoloji SB - 320 sayfa
    15. Raunt YGS-LYS Kimya SB - 374 sayfa
    16. Raunt YGS-LYS Fizik SB - 336 sayfa
    17. Raunt YGS Matematik-Geometri SB - 448 sayfa
    18. Raunt YGS Matematik-Geometri Çalışma Fasikülü - 8 Fasikül (Konu Anlatımı var ve çokça soru da var, her tip soru var bunlarda.)
    19. Raunt LYS Matematik-Geometri Çalışma Fasikülü - 10 Fasikül
    20. Raunt YGS-LYS Biyoloji Çalışma Fasikülü - 7 Fasikül
    21. Raunt YGS-LYS Kimya Çalışma Fasikülü - 6 Fasikül
    22. Raunt YGS-LYS Fizik Çalışma Fasikülü - 8 Fasikül

23. Test Okul YGS Fizik Ders Rehberi

ARA SINIF SIFIR KITAPLAR:

24. Fen Bilimleri 11. Sınıf Kimya Soru Bankası - 192 sayfa
    25. Fen Bilimleri 11. Sınıf Fizik Soru Bankası - 208 sayfa

26. Editör 11. Sınıf Türk Edebiyatı Ders Notları - 140 sayfa
    27. Editör 11. Sınıf Dil ve Anlatım Ders Notları - 202 sayfa

28. Esen Üç Renk 9. Sınıf Fizik Soru Bankası - 256 sayfa

29. Coşku 9. Sınıf Fizik Konu Anlatım + Soru - 246 sayfa
    30. Coşku 9. Sinif Dil ve Anlatim Konu Anlatim + Soru - 200 sayfa

31. Eksen 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası - 160 sayfa

DENEMELER

32. Sonuç Derece - 3 Adet YGS Denemesi
    33. Sonuç Derece - 5 Adet LYS Mat Denemesi
    34. Endemik - 3 Adet YGS Denemesi
    35. Palme - 4 Adet LYS-2 (FKB) Denemesi

BIRKAC SAYFA ÇÖZÜLMÜŞ KITAPLAR

36. Karekök LYS Matematik Soru Bankası - 454 sayfa, 75 sayfa çözülü (integral çözmüşüm sadece)
    37. Karekök LYS Geometri Soru Bankası - 552 sayfa, 120 sayfa çözülü (yalnızca dörtgenler) (SATILDI)

38. A Yayınları 51 Yılın Cıkmış YGS-LYS Kimya Soruları ve Çözümleri - 424 sayfa, 70 sayfa çözülü (Kimya Bilimi, Atomun Yapısı ve Periyodik Sistem, Türler Arası Etkileşimler)

39. Örnek Akademi YGS Sayısal (Mat, Geo, FKB) Meb Kazanım Testleri - 410 sayfa, 21 sayfa çözülü (matin baş kısımları yalnızca) (SATILDI)

40. Palme YGS Geometri Soru Bankası - 272 sayfa, 60 çözülü (üçgenlerin bir kısmı)
    41. Palme YGS Fizik Soru Bankası - 276 sayfa, 10 sayfa çözülü (yalnızca kaldırma kuvveti)

42. Raunt YGS Dil ve Anlatım Soru Bankası - 264 sayfa, 30 sayfa çözülü (ses bilgisi bir kısmı)

43. Sonuç Integral Fasikülü - 127 sayfa, 30 çözülü (tanım, Riemann fln)

ARA SINIF KISMEN ÇÖZÜLÜLER

44. Bilfen 9. Sınıf Biyoloji Konu Özetli Soru Bankası - 214 sayfa, 40'a kadar çözülü

45. Coşku 9. Sınıf Kimya Konu Anlatım + Soru - 248 sayfa, 6 sayfa çözülü

46. Palme 9. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı - 216 sayfa, 14 sayfa çözülü

47. Zambak 9. Sınıf Coğrafya Konu Anlatım + Soru - 294 sayfa, 5 sayfa çözülü
    48. Zambak 9. Sınıf Tarih Konu Anlatım + Soru - 280 sayfa
    49. Zambak 9. Sınıf Matematik Konu Anlatım - 2 Kitap Toplam 820 sayfa, 20 sayfa çözümlü

50. Körfez 10. Sınıf Konu Anlatım + Soru - 322 sayfa, 5 sayfanın boşluk doldurmaları yapmisim

51. Coşku 10. Sınıf Tarih Konu Anlatım + Soru - 302 sayfa, birkaç sayfada kalem izi var sadece

52. Esen 11. Sınıf Biyoloji Konu Özetli Soru Bankası - 384 sayfa 17 sayfa çözülü

53. Esen Üçrenk 11. Sınıf Kimya Soru Bankası - 492 sayfa, 146'ya kadar çözülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 1 Ağustos 2017; 23:2:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarı fiyatına sıfır kitaplar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.