Evet arkadaşlar aklıma böyle birşey geldi ün yapmış ve büyük izleyici kitlesi olan ancak izlemediğiniz filmleri burada yazalım ben mesela zamanında okadar duydum ama The GodFather filmini izlemedim :)
quote:Orijinalden alıntı: tahagogodfather, recep ivedikAlıntıları Göster ha unutmuşum gorayıda izlemedim :)
quote:Orijinalden alıntı: LegenDofWaRha unutmuşum gorayıda izlemedim :)Alıntıları Göster brave hearth,godfather
quote:Orijinalden alıntı: LegenDofWaRha unutmuşum gorayıda izlemedim :)Alıntıları Göster Recep ivedik, batman, se7en...
quote:Orijinalden alıntı: LegenDofWaRha unutmuşum gorayıda izlemedim :)Alıntıları Göster Gotfather Matrix Yüzüklerin Efendisi
quote:Orijinalden alıntı: UltioGotfather Matrix Yüzüklerin EfendisiAlıntıları Göster gotfather i am legend batman
quote:Orijinalden alıntı: LegenDofWaRha unutmuşum gorayıda izlemedim :)Alıntıları Göster Prison Break film deil ama dizi olarak çok metettiler
quote:Orijinalden alıntı: LegenDofWaRha unutmuşum gorayıda izlemedim :)Alıntıları Göster Fantastic four,pulp fiction,the bad the good the ugly (böyleydi sanırım),fight club,star wars serisi,wall-e ve diğer birsürü film
quote:Orijinalden alıntı: oguzozanFantastic four,pulp fiction,the bad the good the ugly (böyleydi sanırım),fight club,star wars serisi,wall-e ve diğer birsürü film Alıntıları Göster yüzüklerin efendisi serisi
clint eastwood filmleri The Bodyguard Godfather aynen... birçok dizi aklıma gelmedi başka ama çok var.
quote:Orijinalden alıntı: alm.ozgotfather i am legend batmanAlıntıları Göster superman batman gladiator bunlar disinda neredeyse tutulmus tu filmleri seyretmisimdir
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumclint eastwood filmleri The Bodyguard Godfather aynen... birçok dizi aklıma gelmedi başka ama çok var.yüzüklerin efendisi serisi,titanic
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumclint eastwood filmleri The Bodyguard Godfather aynen... birçok dizi aklıma gelmedi başka ama çok var.vallahi burdaki bütün mesajların içindeki bütün filmleri izledim ne yalan söölim
quote:Orijinalden alıntı: SemolicKyüzüklerin efendisi serisi,titanicAlıntıları Göster godfather bende izlemedim
quote:Orijinalden alıntı: oguzozanFantastic four,pulp fiction,the bad the good the ugly (böyleydi sanırım),fight club,star wars serisi,wall-e ve diğer birsürü film Alıntıları Göster gotfather truva karayip korsanları serisini 2 hafta öncesine kadar izlememiştim recep ivedik dark knight saw 1-2-3-4-5 daha tonla vardır bir de şu çok tutulan yabancı dizileri de izlemedim
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099gotfather truva karayip korsanları serisini 2 hafta öncesine kadar izlememiştim recep ivedik dark knight saw 1-2-3-4-5 daha tonla vardır bir de şu çok tutulan yabancı dizileri de izlemedimAlıntıları Göster Kurtlar Vadisi IRAK Pardon Duvara Karşı
quote:Orijinalden alıntı: hashus1099gotfather truva karayip korsanları serisini 2 hafta öncesine kadar izlememiştim recep ivedik dark knight saw 1-2-3-4-5 daha tonla vardır bir de şu çok tutulan yabancı dizileri de izlemedimAlıntıları Göster recep ivedik, gora, arog, ve bütün Türk filmleri.... lotr serisi pirates of caribbeans lost star wars fight club 60 second (ya da böle bieşydi) tokio drift hızlı ve öfkeli.....