Şimdi Ara

Cok Temiz Optimus 3d...Garantili 850 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kasım 2011 Alınmış tertemiz kılıfında ve cam filmi ile kullanılmıştır. Optimus 3d Full Kutu icerikli Faturalı 20 ay daha garantisi mevcuttur(Vodafone Türkiye Cihazıdır)..Bir kere servise gitmiş anakartı değiştirilmiştir.Servis fişi mevcuttur.Cİzik vuruk hiçbir sorunu yoktur.Cihaz istanbul içi elen satılıktır kesinlikle kargo,get,sanal pazar teklif etmeyin.Ben elden görerek gönül rahatlığyla alınmasını istiyorum benimde içim rahat karşı tarafında rahat olsun isterim.Bugüne kadar bütün satışlarım böyle olmuştur..Pazarlık yok(Lütfen bu konuda pm atmayın)Aynı şekilde takaslık değildir.Fiyat zaten oldukca uygundur.
    Not: 3 adet kapak hediyedir.1 tane deri,1 tane silikon,1 tanede sert kuruyucu kapak mevcuttur.

Fiyat : 850
    Cihaz Satıldı...Güle güle kullanmak dileğiyle hayırlı olsun @viladimir1917 dostum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gti -- 9 Şubat 2012; 15:00:52 >

• Ustad satiyorsun he.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Ustad satiyorsun he.:)

Sorma hocam sırf lg servisi telefonu 14 günde onarıp verdi(acayip sinir oldum) bende bu sırada yurtdışından bir arkadaşa nexus siparişi verdim ondan dolayı satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gti -- 8 Şubat 2012; 18:11:41 >
  • Fiyat mükemmelmiş. İlgilenen olursa kaçırmasın.Çok iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Fiyat mükemmelmiş. İlgilenen olursa kaçırmasın.Çok iyi fiyat.

Eyvallah hocam valla fazlalıktan satıyorum cihazı birde lg kızgınlığımdan...Fiyat o yüzden uygundur aman yanlış anlaşılmasın
  • nie kızdın lgye :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.