Şimdi Ara

Çok temiz 5800 (Fiyat Revize)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan'dan Mart 2010 da aldım telefonu, Aralık 2010 gibi garantiye yolladım kitlenme sorunu yüzünden yenisi geldi. Yani size gelecek cihaz 1 yılını doldurmadı daha. O günden beri zagg invisible shield var üstünde. Ekranda kesinlikle çizik yok onu söyleyim. Tek bir tane çizik bulamazsınız jelatini kaldırdığınız zaman. Telefona temiz baktım, orjinal şarj aleti var cihazımın. Kalemi bugüne kadar en fazla 20 kere çıkardım yuvasından yalama olduğunu bildiğim için. Usb kablosu da mevcut. İçinde 8 gb card + 5-6 aylık garantisi ile satıyorum cihazı.

Cihaz da şu an c6 yazılımı yüklü. İsteyen orjinale çevirebilir fakat önerim değil. c6 daha hızlı çünkü. Şarjı normal kullanımda 2.5 gün falan gidiyo. İstediğim fiyat ise 290 lira. Fiyat neden 290 diyeceklere Zagg var üstünde diyorum. Dünya'nın en sağlam jelatinlerinden birisi. İsteyen fiyatlarını araştırabilir internetten

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 9 Kasım 2011; 18:20:23 >

• Tolga iyi çocuktur, telefonu elinde görmüştüm, neden satıyor anlamış değilim. Alan arkadaş pişman olmaz.
  • Sağol Aydın :) iPhone alcam ondan satışta bakalım cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.