Şimdi Ara

çok tecrübeli olduğum bir konuda e-kitap satabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 100 ülke gezdim bu güne kadar, her yılın en az 5 ayını gezerek geçiriyorum. ucuz ve güvenli tatil hakkında insanlara anlatabilecek çok şeyim var. yani amatörce bir deneme olmayacak yazdığım şey.

böyle bir kitap yazsam 200 sayfa civarı, e-kitap olarak ne kadar satar tahmini? 5 liradan satışa çıkarsam

kitabımı ingilizce olarak yazıp satmak peki daha mı mantıklı?

bu işten gerçekten ekmek yiyebilir miyim sizce?

• Kayserili misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Kayserili misiniz?

hayır, egeliyim
  • Bence satmaz hocam ama blog açsanız tutabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interrail turkiye facebook grubunda senin anlatacaklarini befavaya yapiyorlar. Bence satamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Öncelikle cevap aradığınız konunun net bir cevabı yok. Bahsettiğiniz husus birçok etkene bağlı.
    Demek istediğim o ki, çok güzel bir kitap yazarsınız ama kimsenin haberi olmaz, zamanla yiter gider. Ama vasat seviyesinde bir kitap yazarsınız, tanıtımı iyi yapılır ve milyonlarca satar. Bunun birçok örneği var. İnsanımız ne yazık ki kaliteli ürünü hala anlayamıyor, sürü psikolojisi asrımızda dahi devam ediyor.

Sahip olduğunuz tecrübe çok büyük bir tecrübe. Bunu sonuna kadar kullanmanızı tavsiye ederim. Bence eserinizi hem Türkçe hem de İngilizce hazırlayın ve deneyin. Google Play ve AppStore'da satışa çıkarın. Ve en önemlisi eserinizi ilgi çekici hale getirin. İnsanlar genellikle tavsiye almayı sevmezler. Güvenli turizme ek olarak gezip görüğünüz en ilginç şeyleri anlatın mesela. Örnek veriyorum sadece, en iyi siz bilirsiniz.

Yabancı dilde kitap satabileceğiniz daha geniş ve alıcı sayısı yüksek platformlar var. Kindle mesela. Orada daha başarılı olursunuz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten inanıyorsanız kitabınızın kalitesine, reklam verin. Reklam çok önemlidir. Ben buradaki forumda kendi imzam olarak kitabımın tanıtımını yapmaya çalışıyorum mesela. Bunu da deneyebilirsiniz.

Hayallerinizi gerçekleştirmek için önce onları denemelisiniz. Lütfen deneyin. İnşallah çok satanlara girersiniz.

İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.