Arkadaşlar çok şükür bugünleri gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇOK ŞÜKÜR ŞOK MARKETLERİNDE 3 SENE 7 AYIMI DOLDURDUM

-
-
Şok marketlerden önce nerdeydin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şükürler olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 senelik iş hayatımda o kadar çok fazla firmaya girdimki az çalıştığım yerleri unuttum, dünden bugüne aklıma gelenleri tarih bazında sıralıyorum :
1 : Belbim A.Ş ( İBB''ye bağlı özel firma ) ( 1997 - 2001 ) ( ilk sigorta başlangıç firmam )
2 : Komsis Elektronik ( Uydu sistemleri )
3 : EDS Elektronik ( Alarm sistemleri )
4 : Endi ( Kapanan Gima' ya bağlı market )
5 : Mikroçağ Bilgisayar
6 : Tuna Cafe ve Ev Ürünleri ( 9 ay esnaflık )
7: Tele Kurye
8 : Uransan İnşaat
9: Metro İstanbul A.Ş ( İBB'ye bağlı özel firma ) ( 2005 - 2017 ) ( En fazla çalıştığım firma )
10 : Mopaş A.Ş ( 2018 - 2019 )
11 : ŞOK marketleri ( 2020 - Halen çalışıyor )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cv niz baya kabarıkmış :) sanırım şok marketler son durak
Şu kariyer planlamasına bi bakar mısın bilkent, koç vb. mezunları feyz alsın
Oğlun örnek alsın seni Hojam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle görünüyor WhatsApp grubunda ki Metro İstanbul firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşım da aynı sizin dediğinizi söyledi, bu arada vay be ilk işe başladığım Belbim AŞ firmasına işe başladığımda 20 yaşındaydım, aradan koskoca tam 26 yıl geçmiş, halihazırda 46 yaşındayım, artık ŞOK'tan çıkıp istifa etsem işe girmem çok zor olur, bundan dolayı gittiği yere kadar hiç sesimi çıkarmıyorum, bu arada işşiz bile kalsam EYT'li olduğum için çok şükür her ay 11.000 TL emekli maaşım var
Benle ...şşak geçtiğini çok iyi biliyorum
Bence almasın çünkü örnek alınacak bir insan değilim
Evet kesinlikle öyleydi kardeşim, ben o zamanlar M 2 Yenikapı - Hacıosman metrosunda taşeron istasyon görevlisi olarak işe başlamıştım, sonra jeton gişe görevlisi oldum, o yıllarda İstanbul'da ne Suriyeli ne de fazla yabancı vardı
Şu şartlarda 11 bin ile geçinmek çok zor
Küçük bir yerde yaşamanız neysede istanbul gibi yerde kira vermeden 20 25 bin bir gelir olacak ki anca geçinebilesiniz
Şok marketlerde çalışmak için yaş şartı yok mu ben hep gençleri görüyorum
Evet kesinlikle öyle, benim gibi 40'lı yaşlarını geçen elaman çok az, bu arada ŞOK marketlerinden aldığım ortalama 14.000 TL maaşla toplam aylık gelirim 25.000 TL'yi buluyor
şok markette ne iş yapıyorsunuz hocam? depoda mı çalışıyorsunuz?
-
Normalde hep kasadayım ama yeri geldiğinde depodan paletle gelen malları markete alma, reyona ürün yerleştirme, reyon düzenleme, sebze meyva yerleştirme, çürük ayıklama ve temizlik dahil her şeyi yapıyorum
adamsın
En Beğenilen Yanıtlar

Şu kariyer planlamasına bi bakar mısın bilkent, koç vb. mezunları feyz alsın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X