Şimdi Ara

Çok Stresliyim Hemen Sarhoş Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Offf acayip sıkıntılıyım.İnsanların arasında olma ve çalışma mecburiyeti yüzünden kendi istediğim şeylere vakit ayıramıyorum.Ben sıradan insanlar gibi çalışacak biri değilim.Ben bu dünyaya büyük işler yapmak için gelmişim.Ben sıradan insanların uydukları kurallarla ve yaşam tarzlarıyla sınırlanamam.

İçimde kalan çok şey var.İnsanlar o kadar sıkıcılar ki.Benim gibi vizyon sahibi değiller o yüzden sürekli küçük hesaplar yapıyorlar.Genelde hesaplar cinsel dominantlık üzerine.Bastırılmışlıktan dolayı o kadar seksüelize olmuşlar ki cinsellikten izole hiçbir devinimde bulunamıyorlar.Özellikle bizimki gibi geri toplumlar.

Topluma uymak bu yüzden benim için çok zor ve insanlardan nefret ediyorum.Tabi birazda ben kendi kendimi sınırlıyorum içinde yetiştiğim ortam yüzünden ama o kadarda değil.Sürekli insnalara uyum sağlamak için kendimi kasıyorum.Kendimi kasmasam bir anda hayatımı mahfediveririm.Bu yüzden hayat boyu kendimi kastım.Ama ne olursa olsun benim gibi büyük işler yapmak için gelmiş birinin bu sıkıcı dünyaya (ve topluma) ayak uydurması çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 25 Temmuz 2015; 18:51:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.