Şimdi Ara

Çok Sıkılıyorum ve Hayatı Sevmiyorum, Ne Yapmam Gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canım birşey yapmak istiyor ama yapacak birşey bulamıyorum annem babamın sürekli işi var arkadaş ortamımda hep asosyal inmsanlar dolu sevdiğim kız burda değil çok sıkılıyorum ya varmı böyle hayattan benim gibi sıkılan insanlar ablam vardı oda gurbete gitti üniversite okumak için öyle kaldım ortada kimse kalmadı vakit geçiricek para desen varda çevremde biri olmayınca paranında zevki çıkmıyor anca kendimi mutlu ediyorum 2 saat sonra hevesim kaçıyor.

Facebookta takılsam hesabım kapandı 2 ay önce bütün arkadaşlarım şeylerim gitti

Eski arkadaşlarımın çoğu piyasada yok ayrıca okulda vakit geçiriyorum bi okulu bu yüzden sevmeye başladım okuldan gelince vakit bir türllü geçmek bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believe745 -- 17 Aralık 2012; 23:52:30 >

• İSTANBUL'DAYSAN VE PARAN VARSA BERABER TAKILALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

İSTANBUL'DAYSAN VE PARAN VARSA BERABER TAKILALIM

bunu diyen arkadaşım çok
  • Evde bekleyerek kendiliğinden birşey olmasını beklersen öyle kalırsın zaten. Okuldan, sokaktan felan arkadaşın varsa davet edeceksin beraber gezeceksin alışveriş merkezi,pes, eve davet edersin vs. Böyle böyle tad almaya bakacaksın yavaşla açılırsın. Spor önemli bir spor salonuna yazıl çok yararı ver her konuda sana piskolojık, sosyal. Yok illa evde oturacam diyorsan iddaa başla, evde onları takip edersin ayrı bir heyecan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745

Canım birşey yapmak istiyor ama yapacak birşey bulamıyorum annem babamın sürekli işi var arkadaş ortamımda hep asosyal inmsanlar dolu sevdiğim kız burda değil çok sıkılıyorum ya varmı böyle hayattan benim gibi sıkılan insanlar ablam vardı oda gurbete gitti üniversite okumak için öyle kaldım ortada kimse kalmadı vakit geçiricek para desen varda çevremde biri olmayınca paranında zevki çıkmıyor anca kendimi mutlu ediyorum 2 saat sonra hevesim kaçıyor.

Asla bizden birisi olamayacaksın.
  • montla zıç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgun konu acmasan hayatindan suphe ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: believe745

Canım birşey yapmak istiyor ama yapacak birşey bulamıyorum annem babamın sürekli işi var arkadaş ortamımda hep asosyal inmsanlar dolu sevdiğim kız burda değil çok sıkılıyorum ya varmı böyle hayattan benim gibi sıkılan insanlar ablam vardı oda gurbete gitti üniversite okumak için öyle kaldım ortada kimse kalmadı vakit geçiricek para desen varda çevremde biri olmayınca paranında zevki çıkmıyor anca kendimi mutlu ediyorum 2 saat sonra hevesim kaçıyor.

Eski arkadaşlarımın çoğu piyasada yok ayrıca okulda vakit geçiriyorum bi okulu bu yüzden sevmeye başladım okuldan gelince vakit bir türllü geçmek bilmiyor.

Sadece gittikçe artan bir sıklıkta boş boş konular açman yeterli olacaktır
    Edit: Ilgilenmeyin gider o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik156 -- 18 Aralık 2012; 0:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.