Şimdi Ara

çok şık bir notebook ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sağolun geçenlerde burdaki tavsiyelerle bir ultrabook aldık.. memmun kaldık

Şimdi de bir notebook lazım.. 2-3 gün içinde almalıyım..

Bütçe 2000 tl civarında ...

kapasite performansı önemli ..
    ama çok çok üst düzey bişi de gerekmiyor photoshop vs gibi basit grafik vs yapabilecek call of duty fifa2013 vs gibi oyunlarıda oynayabilecek aynı zamanda mümkünse parmak izi okuyucu da olan bişi olmalı..

ama en önemlisi ŞIK VE ZARİF bir ürün olmalı... bu vasıflarda Hangi marka model ürünler olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalTamircisi -- 18 Mart 2013; 15:37:50 >

• lenovo z500 diye bi ürün var mesala bu olur mu performansı nasıldır bunların bilen tavsiye eden veya etmeyen ???
  • Z500 iyidir
    Ama burdakinin ekran karti daha iyidirz.
    Apple mace benziyor dis gorunusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Z500 iyidir

burdaki derken hocam başka bir üründen mi bahsediyorsunuz yoksa z500 mü ?
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?term=samsung np550

İndirim ve hediye çeki ile 1850 tl gibi fiyatlara düşüyor. Hafta sonu indirimlerini takip ederseniz, makul fiyatlardan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalTamircisi

quote:

Z500 iyidir

MACBOOK PRO VEYA AİR'DEN BAHSEDİYOR. ÇOK ŞIK ÜRÜNLER..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Z500 iyidir

MACBOOK PRO VEYA AİR'DEN BAHSEDİYOR. ÇOK ŞIK ÜRÜNLER..

Mac tasarımlı, n56vz den bahsediyor olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Z500 iyidir

Pardon hocam linki unutmusum. :))))
    www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4400D-i7-3630-24Ghz-8GB-1TB-4GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu245056.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?term=samsung np550

İndirim ve hediye çeki ile 1850 tl gibi fiyatlara düşüyor. Hafta sonu indirimlerini takip ederseniz, makul fiyatlardan alabilirsiniz.

BUNU ALACAK OLANLAR SAKIN BU FİYATTAN ALMASIN 2 HAFTA ÖNCE 1800'E DÜŞMÜŞTÜ.
  • quote:

quote:

http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?term=samsung np550

Yukarıda belirtmiştim zaten!

• quote:

quote:

bu ürün hoşuma gitti ..
    1800 'e düştüğü yer neresidir hocam bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

bu ürün hoşuma gitti ..
    1800 'e düştüğü yer neresidir hocam bilgi verirseniz sevinirim.

teknosa.da hocam. Bu hafta sonu veya hafta içi de düşebilir. Hergün bi 5 dakika girip bi bakın derim

• arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim..

Lenovo z580 -y580

Samsung Np 550

Asus N56VZ

Dün biraz incelemeden sonra bu üç ürün arasında kaldım sizce bunlardan hangisi alınabilir ..

Bu arada bunlara muadil toshiba sony hp dell vs nin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz modelleri varsa onlarada bakabilirim..

Bir diğeri arkadaşlar ben bu işin cahiliyim o yüzden bu modellerin sonundaki küsüratlar ne anlama geliyor merak ettim mesala samsung a01tr 05tr vs ne farkediyor hangisi tercih edilmeli bu konuda da bilgisi olan varsa bi aydınlatırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalTamircisi -- 19 Mart 2013; 13:15:50 >
  • quote:

arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim..

Lenovo z580 -y580

Samsung Np 550

Asus N56VZ

Dün biraz incelemeden sonra bu üç ürün arasında kaldım sizce bunlardan hangisi alınabilir ..

Bu arada bunlara muadil toshiba sony hp dell vs nin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz modelleri varsa onlarada bakabilirim..

Bir diğeri arkadaşlar ben bu işin cahiliyim o yüzden bu modellerin sonundaki küsüratlar ne anlama geliyor merak ettim mesala samsung a01tr 05tr vs ne farkediyor hangisi tercih edilmeli bu konuda da bilgisi olan varsa bi aydınlatırsa sevinirim..

yok yok galiba netbook alamıcam araştırdıkca garip garip sorunlardan bahsediliyor.. :)

kimi ısınma sorunu var diyor kimi hd olmayan şey alınır mı diyor kimi tuşlar esner diyor vs vs vs ....

arkadaşlar birisi kendisine alacak gibi düşünüp benim adıma karar versin yoksa ben birşeye karar veremicem.. :(

• quote:

quote:

Lenovo z580 -y580

Samsung Np 550

Asus N56VZ

yok yok galiba netbook alamıcam araştırdıkca garip garip sorunlardan bahsediliyor.. :)

kimi ısınma sorunu var diyor kimi hd olmayan şey alınır mı diyor kimi tuşlar esner diyor vs vs vs ....

arkadaşlar birisi kendisine alacak gibi düşünüp benim adıma karar versin yoksa ben birşeye karar veremicem.. :(

elano 68 tavsiyeleri çok iyidir piyasadaki makinaları biliri onu dinle bence

• quote:

quote:

Lenovo z580 -y580

Samsung Np 550

Asus N56VZ

N56vz veya samsung np550 arasında seçim yapabilirsin. Kasa kalitesi, donanım ve performans babında iki cihaz da alternatif olabilir. Samsung indirimle 1800 tl gibi fiyatlara düşerse, muadillerine göre daha iyi bir seçim olur. N56vz de 2000 tl civarında satılırsa, o da alternatif olabilir. Bir de cihazları kendin yakından incelersen, bilgi edinmen açısından iyi olur.

• SON SORU..

arkadaşlar bu son sorum sizi yoruyorum ama iki üründen birini alacağım yalnız n56vz 4400d nin blueray vs olmadıgı için yerine N56VZ-S4299H tavsiye ediyorlar yalnız onun fiyatı da biraz fazla gördüm..

samsungun da hd olmamasını eleştiriyorlar..

şimdi sizce buleray mi yoksa hd mi önemli.. ?
    yada ikisi de önemsiz mi ? anlamadıgım için soruyorum..

bunları da göz önüne alarak son bi yönlendirme yaparsanız bi daha rahatsız etmem inşallah :)

bi de şu sorduğum sorunun cevabını alamadım bu ürünlerin sonundaki model farkları mesala atıyorum bu samsung NP550 01TR vs..veya 05tr olunca ne farkediyor hangisi daha üst model oluyor fark ne ben hangisini tercih etmeliyim onu pek anlamadım bilen varsa buna da yardımcı olursanız tamamdır..

teşekkürler yarın birgün bu iki üründen birisini alacağım kısmet olursa yardımcı olanlardan allah razı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalTamircisi -- 19 Mart 2013; 17:13:59 >

• Samsung hd led (1600*900), n56vz 1920*1080 (full hd). Düz açıdan görüntü farkı olmaz ama yan açılardan bakıldığında, hd led deki görüntü kaybı, full hd ye göre biraz daha fazla olur. Yani aralarında pek fark yok denilebilir. Senin beğenine kalmış, hd ya da full hd.

Samsungun s01TR modeli orta segment, gt630m ekran kartı barındırıyordu. S02 ve sonrakiler gt650m ekran kartı barındırıyor. Yani s01TR ye göre daha avantajlı. Diğer farkları da hdd kapasitesi, rpm (5400-7200) ve flash ssd. S04TR modelinde 5400rpm hdd ve 8gb flash ssd mevcut. Açılma, kapanma gibi işlemlerde diğerlerine göre biraz daha hızlı olur. S05TR modelinde ise 7200rpm hdd mevcut. S04TR ile aralarında sadece flash ssd ve rpm farkı var. Hemen hemen aynı hıza sahipler denilebilir.
  • quote:

Samsung hd led (1600*900), n56vz 1920*1080 (full hd). Düz açıdan görüntü farkı olmaz ama yan açılardan bakıldığında, hd led deki görüntü kaybı, full hd ye göre biraz daha fazla olur. Yani aralarında pek fark yok denilebilir. Senin beğenine kalmış, hd ya da full hd.

Samsungun s01TR modeli orta segment, gt630m ekran kartı barındırıyordu. S02 ve sonrakiler gt650m ekran kartı barındırıyor. Yani s01TR ye göre daha avantajlı. Diğer farkları da hdd kapasitesi, rpm (5400-7200) ve flash ssd. S04TR modelinde 5400rpm hdd ve 8gb flash ssd mevcut. Açılma, kapanma gibi işlemlerde diğerlerine göre biraz daha hızlı olur. S05TR modelinde ise 7200rpm hdd mevcut. S04TR ile aralarında sadece flash ssd ve rpm farkı var. Hemen hemen aynı hıza sahipler denilebilir.

EYVALLAH hocam bilgiler için ben bu ürünü alacağım yalnız mağazadan değilde marketten mi alsam acaba kipa 1800 'e filan vermiş bu ürünü ama 5 mağaza 5 farklı fiyat veriyor şimdi de nerden alacağımı şaşırdım :))

http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-np550p5c-s05tr-windows-8-notebook/

http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?ref=akakce&v=1.79.6

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np550p5c-s05tr-intel-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd302060&categoryId=98

http://www.gold.com.tr/U209486/Samsung-NP550P5C-S05TR-Notebook

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/SAMSUNG/NP550P5C-S05TR-p-84920-c-24.htm

• İndirimle felan 1800 tl civarına düşerse, teknosadan ya da indirim yapan herhangi bir mağazadan alabilirsin. 1800 tl ye f/p babında birçok cihazdan daha yerinde bir seçim olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.