Şimdi Ara

Çok sayıda iş yerimiz olursa denetim nasıl sağlanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sayıda iş yerimiz olursa denetim nasıl sağlanıyor?
    Daha önce de bir kaç kez sormuştum forumda.fakat tam anlamıyla bir cevap alamamıştım.20-30 daha fazla iş yeri olan kişiler güveni nasıl sağlıyor?
    Hırsızlık nasıl önlenir yahut güvendiğin müdürüne iş yoğunluğundan yüklü miktarları nasıl güveniyor?gidip bankaya yatırılması için örneğin 100.000-300.000tl daha yüksek paraları nasıl güveniyor?adam ya alıp kaçarsa?adamı yakalasan şikayetçi olsan bile yasalar karşısında bir şey idda edemiyorsun?ya da ben mi bilmiyorum?adam elini kolunu sallayarak dışarda.ya da adamı vurup katil olacaksın.

bizim bir arkadaş bir büyük inş şantiyesinde muhasebeci.işçilere maaş dağıtıyor.öyle oluyor ki cebinde 100.000tl ile geziyor.nasıl güveniyorlar anlamıyorum.acaba bir yanlış yaparsa diye anlaşma mı imzalatıyorlar?o anlaşma ile savcılıkta suç duyurusunda bulunulsa ceza alması sağlanır mı?
    yorumlarınız benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 2 Temmuz 2011; 23:24:34 >

• Aynen ben de hep bunu merak ettim millet bırakıyor işi hiç tanımadığı birine bazen.Fiş miş desen o da kalmadı artık kamera desen 24 saat bunu izleyecek halleri de yok heralde.
  • öncelikle birden fazla işyerin varsa bir okadar da şube müdürü, yetkili kişi alırsın işe.

mesela ortaköyde kumpirci var belediyeden kıyakla dükkanı aldı. tabi 7-24 orayı takip etmesi mümkün değil. kaç para girmiş çıkmış bunu takip edemez. sırf bu para transferini takip etsin diye 1 elemana 2 milyar maaş veriyorlar. fakat tam gün çalışma ve çok çok az tatille.

para transferleri aldığına verdiğine dair imzalarla yapılır. kayıt dışı bir olay yok. çalınma gasp vs durumlarda rapor alınır polise başvurulur.

bu kadar büyük bir gücünüz varsa kimsenin maçası yemez o paraya yan gözle bakmaya. Adama hangi gözle baktın derler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.