Şimdi Ara

Çok Satan Felsefe Kitapları %50 İndirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

SİS YAYINCILIK FELSEFE SETİ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KİTAP SİTELERİNDEN BİRİNDE ÇOK SATANLAR LİSTESİNDE İLK 15 İÇERİSİNDE VE HER GÜN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR. (Siteyi İsteyene PM Olarak Atılır)

FELSEFE SETİ KİTAPLARI %50 İNDİRİMLİ OLARAK SİTEMİZDE MEVCUT..

Denemeler 7 TL Yerine 3,5 TL
    Aforizmalar: 4 TL Yerine 2 TL
    Dönüşüm 4TL Yerine 2 TL
    Böyle Buyurdu Zerdüşt: 8 TL Yerine 4 TL
    Deccal 5 TL Yerine 2,5 TL
    Ecce Homo: 6 TL Yerine 3 TL
    Komünist Parti Manifestosu 5 Yerine 2,5 TL
    Utopia : 6 TL Yerine 3 TL
    Savaş Sanatı: 10 TL Yerine 5 TL
    Sokrates'in Savunması 4 TL Yerine 2 TL

Düşüncelerinizi Bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemenkitap -- 24 Ocak 2013; 14:32:29 >

• İyi güzel de fiyatlar ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

İyi güzel de fiyatlar ne?

Fiyatları unutmuşum pardon..:/ Ekledim fiyatları kontrol edebilirsiniz..
  • Fiyatlar iyi teşekkürler
  • bana felsefe kitabından çok çocuk kitabı gibi görünüyor bunlar, neticede çeviri yapılıyor, bazı bölümler kırpılıyor böyle çevirilerde, anlamsız cümleler oluyor, insanı okumaktan soğutmak için mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim.

yanlış anlaşılmasın bu yayınevinin bir kitabını okumadım daha önce o yüzden sözlerim buradaki kitaplara değil de genelde bu tarz dünya klasiklerinin ucuz olsun diye satılan versiyonlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

bana felsefe kitabından çok çocuk kitabı gibi görünüyor bunlar, neticede çeviri yapılıyor, bazı bölümler kırpılıyor böyle çevirilerde, anlamsız cümleler oluyor, insanı okumaktan soğutmak için mi yapıyorlar diye düşünmüyor değilim.

yanlış anlaşılmasın bu yayınevinin bir kitabını okumadım daha önce o yüzden sözlerim buradaki kitaplara değil de genelde bu tarz dünya klasiklerinin ucuz olsun diye satılan versiyonlarına

Kitaplarımızın tamamı tam metindir ve kitap arkasında tam metin işareti bulunmaktadır. Çeviri konusuna gelince ülkemizde büyük yayın evleri ile çalışan çevirmenler ile çalışmaktayız.

Kitaplarımız Türkiye'nin en büyük online kitap satış sitelerinden birinde binlerce kitap ve set arasından 13. sıradadır. Bu da beğenildiğini göstermektedir.

Kitaplarımızın tam metin olduğunu göstermek için bu resmi çektim..

Teşekkürler..

• ben de onu yazacaktım , ilan sahibine ayıp olmasın diye yazmadım.

ayrıca hani bu kitaplar çok satıyor ya,
    acaba milletimiz bu eserlerin oluşturduğu bütüne hakim mi de tek tek eser bazında bu kadar satış yapılıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tl üstü kargo bedeva olması sıcak olmasını sağlıyor. Okumayı sevenler için güzel fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de onu yazacaktım , ilan sahibine ayıp olmasın diye yazmadım.

ayrıca hani bu kitaplar çok satıyor ya,
    acaba milletimiz bu eserlerin oluşturduğu bütüne hakim mi de tek tek eser bazında bu kadar satış yapılıyor?

Tavsiyelerinizi her zaman değerlendiririm ve elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım..

Milletimizin bu eserlerin oluşturduğu bütüne hakim olup olmadığı sizin takdiriniz.. O konuda ben bir şey söyleyemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

10 tl üstü kargo bedeva olması sıcak olmasını sağlıyor. Okumayı sevenler için güzel fırsat.

Ayrıca DH özel kitap hediye kampanyamız devam ediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_69553655/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69553655
  • bir kaç kere bu yayınevinden alışveriş yaptım dünya klasiklerinden almıştım kitaplarını okudum gözüme çarpan çok büyük hata farklılıklar yoktu . Bu yüzden geçen aylar bir iki kitap paylaşımında bulundum fakat forumdaki arkadaşlardan tepki gördüm reklam yapıyorum diye o yüzden sessiz kalmayı tercih ettim .. en iyi yorumu kendini yaparsınız okuyunca notunuzu verirsiniz o kadar basit
  • Çeviri çok önemli. acaba nasil bir Yayınevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

Çeviri çok önemli. acaba nasil bir Yayınevi

Daha önce kitap forumunda koymuş olduğum bir resim var çeviri hakkında bilgi sahibi olmanız için burada da paylaşıyorum..

Karar Sizin...

• 2 adet kitap kaptım hemen
  • Eve gidince ilk isim siparis olacak ozellikle denemeleri okumayan varsa kacirmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ismi neden buraya yazılmıyor? Niye pm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Site ismi neden buraya yazılmıyor? Niye pm?

Reklam olarak algılandığı için...
  • ana konuya yazdım
  • Ana konu oluşturmuşsunuz zaten. Aynı kampanyanın ayrı konusunu açmanıza gerek yok.
    İlk mesajınızı güncelleyerek devam edin.

http://forum.donanimhaber.com/m_69553655/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.