Şimdi Ara

Çok sarhoştum,çok pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün arkadaşlarla konsere gittik,öncesinde biraz içelim kafalar hafif çakırkeyf olsun diye düşünüyorduk.Ama birden gaza geldik bayadır içmiyoruz diye kendimizi tutamadık bira,votka,şarap ne varsa mide çorba oldu.Kafam güzelken 3 kız ile sevişmişim,1 tanesini hatırlıyorum ama diğer 2'sini kesik kesik hatırlıyorum.Bu şerefsizler de beni gazlamış herhalde,kendileri biraz pısırık insanlar.Ben de gaza gelip gitmişim kızların yanına olanlar olmuş.Kızlar beraber takılıyordu en son hatırladığımda,sonra hepsi teker teker ayrılmışlar oradan.Kızların da kafası güzeldi o anlamda pek sıkıntı olmadı.Ayıldığımda ağacın dibine bağdaş kurmuş oturuyordum.Bizim arkadaşlara dünden beri alay konusu oldum kötü yanı bu.Baya utandım ayıldıktan sonra.Siz siz olun,benim gibi ağzınızla değil de başka bir yerle içiyorsanız abartmayın içkiyi Allah'tan kızların sevgilieri,arkadaşları falan yoktu.Yoksa bıçak yiyebilir,bok yoluna bugün cenaze namazım kılınıyor olabilirdi

• C S B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki şişeye oturmamışsın
  • Adam sapığa bağlamış :D

• Üç tane çocuğun olsa ne mok yiyecen? Ağır csb. Csb olmasaydı çocuk konusundan dert yanardın burada. Prezervatif deme sakın çünkü kızları hatırlamayan onu hiç hatırlamaz ve korkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Üç tane çocuğun olsa ne mok yiyecen? Ağır csb. Csb olmasaydı çocuk konusundan dert yanardın burada. Prezervatif deme sakın çünkü kızları hatırlamayan onu hiç hatırlamaz ve korkar.

Cinsel ilişki olmadı,sevişme oldu sadece.Yeminle csb değil,5 senedir forumdayım 1 tane csb konum yok
  • Puhhhh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yemediğin kız kaldı mı reyis bu ne hız
  • bende geçen nasıl içtiysem eskişehirdeki hayvanap bahçesine gidip gorille güreşmişim. allahtan aslan orada değilmiş. birde anlamadığım yer şu eskişehire kadar koşarak gitmişim 70 km. nasıl gaza getirdilerse
  • ya kızlar aidsli ise

içki kotuluklerin anasıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın tinder hesabı açmaya çalışan hırslı çocuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB gerçek olsa sevişme değil , yiyişme deneceğini bilirdin
  • hard csb
  • CSB

Üzgünüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.