Şimdi Ara

ÇOK SAĞLAM HAFIZAM VAR AMA KULLANAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Övünmek için yazmıyorum bunları baştan belirteym zaten övünülecek bir okul başarım da yok bu hayatta .

Mesela aradan kaç yıl geçerse geçsin bir arkadaşımla aramızda geçen muhabbeti harfi harfine hatırlayabiliyorum. Bir film izlediğimde orda geçen bir diyaloğu harfi harfine hatırlayabiliyorum . Okuduğum hoşuma giden bir yazıyı bir makaleyi hatırlayabiliyorum. Fakat gel gelelim ezber zekam olmasına rağmen hiçbir okul başarım olmadı. Zeka oyunlarında iyiyimdir mesela satrançta falanda derecem var .

Düz lise mezunuyum üni kazanamadım. Bunun nedeni mezun olduğum lisenin hiç bir eğitim vermemesi tamamen. Şimdi önümde bir sene var üni sınavına hazırlık için. Ancak daha dersaneye bile kayıt olmadım kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Çalışsam eminim tarihi edebiyatı sular seller gibi ezberlerim ancak 5 dk çalışsam sıkılıyorum.

Ne yapacağımı bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum kafam hep boş işlere çalışıyor. Lanet olsun böyle hayata .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 7 Eylül 2011; 3:00:20 >

• bende de bilakis ne hafıza vardır ne konsantrasyon ne yapabildiysem çok çalışmam sayesinde...Ben otobanda hep vites 1 de gittim biliormusooonnn

hafıza varsa konstantasyonda varsa dikkat varsa üniversite kazanmak için hiç bir şeye ihtiyacın yoktur başka.Sadce kırcan dizini oturup ders çalışcan 1 sene o kadar.
  • Senin bi değişiğin var o da konu açtı az önce. ordan devam et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

(Yaptığın yasak o yüzden ceza alabilirsin.) Kafanı tamamen boşaltmaya çalışıp sonra yavaş yavaş çalışmaya başlamayı deneyebilirsin ancak her şey sende bitiyor. Herkesin farklı bir öğrenme şekli olduğu için bu yolu en iyi sen bulabilirsin. Söylediğine göre çok iyi bir hafızan varmış. Bu sayede çoğu kişinin önüne geçebilirsin bu nedenle ne olursa olsun sıkıntıdan patlayacak gibi olsan da bırakma çalışmayı dene. Zaten yavaş yavaş yaparsan alışırsın. İlk gün sadece 30 dakika çalış sonraki gün 40 sonraki gün 1 saat gibisinden ayarlayarak kendini alıştır. Eğer çalışıyorum ama yine yapamıyorum diyorsan ve dershane için maddi imkanın varsa araştırıp etrafındaki iyi bir dershaneyi seç yazıl.

• Dershane için geç kalmışmıyımdır sizce 1-2 hafta içinde dershaneye yazılacağım sizce çok ilerlemişmidir konuları
  • Biran önce başla geç kalmış mıyım diye düşündükçe daha da çok geç kalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

Dershane için geç kalmışmıyımdır sizce 1-2 hafta içinde dershaneye yazılacağım sizce çok ilerlemişmidir konuları

Eğer dershaneye ihtiyaç duyduğunu düşünüyorsan geç değil. Düşünmüyorsan zaten geç olsa da fark etmez. Eğer kendini çok geride hissedersen dershanenin yönetimi ve ya rehberliği ile konuşup birebir ve ya etüt alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.