Şimdi Ara

Çok sağlam bir multivitamin tavsiyesi istiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
43.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz daha ek besin alırsan spora gitmene bile gerek kalmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

ben olsam bunları kullanmazdım bende bi ara takviyeyle işi yürüteyim dedim ....aynı anda şu takviyeleri alıyordum 1.optimum whey protein 2.scitec amino asit 3.olimp bcaa 4.optimum kreatin 5.hardline multivitamin sonra bunlar bitince normal beslenmeye karar verdim günlük normal öğünlerimden ayrı ek besinlere verdiğim para ile 600gram tavuk göğsü 1litre süt 200gram yulaf bir kaç meyve(muz elma kivi nar mandalina artık canım ne isterse ne varsa markette) yatmadan kesinlikle lor peynir yada yoğurt tükettim sonuç inanılmaz farketti bence takviylerinizi atın çöpe doğala yönelin

Supplement alınca yemek yemeyi mi kesiyorsun ne yapıyorsun? Supplement, ek besin. Yani o yediğin 600 gram tavuğun üzerine alman gerekiyor.
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    hayırdır kuyruk acın nedir ? yazdığım tüm cevapların altına yorum yaz umrumda mı doktora gitmelisin
  • quote:

hayırdır kuyruk acın nedir ? yazdığım tüm cevapların altına yorum yaz umrumda mı doktora gitmelisin

Ben gördüğüm kişiye yazıyorum dostum, kime yazdığıma dikkat etmem sürekli kullanmıyorum forumun bu bölümünü. Bende kuyruk acısı yaratacak bir kapasite de olduğunu sanmıyorum. Dediğimi kulağına küpe et belki bir şeyleri doğru yapmaya başlarsın millete saçma sapan tavsiyeler vermezsin.

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    18 yaşında kyk burs sonuçlarını heyacanla bekleyen atarlı sübyan mı bunları bana söylüyor boşver bursu felan gitde annen sana beslenme çantası hazırlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 1 Ocak 2015; 13:49:00 >
  • quote:

18 yaşında kyk burs sonuçlarını heyacanla bekleyen atarlı sübyan mı bunları bana söylüyor boşver bursu felan gitde annen sana beslenme çantası hazırlasın

Yaşım 21 güzel kardeşim. Üslubuna bakacak olursak maksimum 16 diyorum.

kerimonski diye bir nickin ardına saklanıp burada hiç tanımadığın etmediğin adamları atarlı sübyan yapabiliyorsun. Güzel şey internet.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.