Şimdi Ara

Çok Protein Almak Gut Hastalığı Yapar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 Yaşındayım 2 aydır spor yapıyorum 60 kiloyum boyum 177 günlük kaç gram protein almalıyım fazla protein alırsam gut hastası olabilir miyim? (fitness ile uğraşıyorum)




  • bu nasıl forum kimse cevap vermiyor

  • Dostum bu ekonomide birak fazla proteini, yeterli proteini bile almak kolay degil. Bir yerde okumustum aklimda kaldigi kadariyla beslenmen sadece protein kaynakli olursa yani direk yag, karbonhidrat ne bileyim sebze almadan sadece protein ile beslenirsen saglik sorunlari oluyordu. Genel olarak onerilen vucut agirligini pound olarak hesaplarsan pound basina 1 yada en fazla 1,5 gram protein. Ben 80 kiloyum, pound olarak 176 civari geliyor yani gunluk 176 ile 264 gr protein benim icin yeterli diye biliyorum. Hesapladin mi gunluk ne kadar tuketebiliyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TempleBar kullanıcısına yanıt

    günlük aşağı yukarı 120 gram civarı protein tüketiyorum şuana kadar bir problem yaşamadım genellikle yumurta süt ve etten alıyorum mercimek kuruyemiş tarzı çok tüketmiyorum

  • 60 kiloysan 132-198 gr gunluk protein tuketmen iyi olur. 120 gr yine iyi ama biraz az kalmis sanki. Senin Bmr 1636 kalori gunluk, yani hic birsey yapmadan yaktigin enerjin. Buna gore aktivite seviyen haftada 3 gun idmansa gunluk 2250 kalori demektir. Yani bu 2250 kalorinin 132-198 gr arasini protein almalisin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.