|
müteahhit dedenden kalma konutlar bile seni tembelliğe nasıl itmedi hayret. yani onlara güvenmek yerine yıllarca çalışmayı tercih etmişsin |
|

|
müteahhit dedenden kalma konutlar bile seni tembelliğe nasıl itmedi hayret. yani onlara güvenmek yerine yıllarca çalışmayı tercih etmişsin |
|
taharet eskiden ben de almiyordum ama sonra tr'ye gelince tam gt hedefleyen musluk monte edilmis klozetle karsilastim, tr'de gencken buyudugum evde yani alm gidene kadar yine taharet almazdim cunku orada evde klzt yoktu yani vardi ama ama banyoda ve kimse kullanmiyordu gibi bir seydi ve ibrikten ele su alip kc surmek bakteri yayiyor diye yapmiyordum askere gittim orada da yapmadim ama bu gt hedefleyen taharet musluklari hosuma gitti vanayi aciyorsun ve tam hedefliyor fossssss diye yikiyor wunderbar simdi taharetlenmeyince rahat edemiyorum taharet cok faydali < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Nisan 2026; 21:43:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bazen o sekil freelance calisiyorum zaten gecenlerde yazdim ama simdi bak bir ide falan acinca ya da code editor acinca bana bayginlik geliyor, o yuzden aylarca bir sey yapmiyorum, sonra bir seyler yapiyorum, sonra yine yspmiyorum, o nassingozum arkdsa anlatmistim benim mevzuyu. ayni seyleri milyonuncu defa yapmak cok bayiyor.. yillarca oturup son attigin gonderiyi surekli yazdigini dusun mesela.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayatta çalışmam ölümlü dünya sonuçta. Ne kadar gezdiysen yanına kâr. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 23 Nisan 2026; 21:49:14 > |
|
|
duzeltme istiyor yine de.. ai kodu mukemmel degil. ai yerine eski projelerimden blok kodlar kullanirim hata ve guvenlik acigi riski cok daha dusuk olur ama bu bile emek istiyor, yapistir, entegre et, duzenle falan filan ben bu mevzulardan cok bunaldim artik ozellikle kiradaki dairelerimden surekli gelir geliyor bir sey yapmadan arti para geciyor hesabima onun yerine bilgisayari daha eglenceli seyler icin kullaniyorum, muzik, saran oyun varsa oynamak, foruma takilmak, japon animesi izlemek ( p0rno degil dizi tarzi ) film izlemek falan canim kodlama isterse bazen istiyor o zaman takiliyorum, eskiden duzenli calisirken kod manyagi oluyordum zaten yeterince baydi yaş 35 demis ya herif ben yariyi da gectim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Evet ama 20 yaşında vefat edenler de var. Kimin ne zaman gidecegi belli olmaz.. Bunun bilincinde olarak yaşayacaksın. Yani inan inanma bu mevzuda fazla bir sey degismez. Bir organ stp eder ve 2 dakika sonra yoksun.. Iste ölmek bu kadar kolay. Sadece makinenin bozulmasına bakıyor. Dünya aynen dönmeye devam edecek... Bir de benim kendi mevzumdan alakasız olarak şunu da ekleyeyim, programcılık eskisi gibi c00l bir şey değil. 2000'lerin başında ve hatta ortalarında IRC sunucusuna girdigin zaman ya da bir foruma falan yazdıgın zman gral gibi oluyordun, simdi AI cıktı bilmem ne cıktı ve ilgilenenler de cogaldı.. Yenilere programcı olmalarını pek tavsiye etmiyorum, sıradan bir sey olma yolunda gidiyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Nisan 2026; 22:37:6 > |
|
|
Çok parası olan maaşlı bir işte neden çalışsın ? Ticaret yapıp parayı riske atmaya değmeyebilir ama birşeylerle uğraşmazsanız çabuk çökersiniz. Sürekli yeni şeyler öğrenmez kendinizi geliştirmezseniz ve üretmezseniz erken yaşlanırsınız. Erken ölürsünüz. |
|
Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hangi birini yazayim? ilgi alanim cok.. yaz yaz bitmez.. hoslanmadigim seyler herkesin yaptigi seyler.. herkesin yaptigi seyler normalde zevkli olmayan ama zevkli algisi verilen seylerdir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Nisan 2026; 23:54:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çok param var, maddiyat ile ilgili bir beklentim yada ihtiyacım yoksa para kazanmak için çalışmam. Ancak zamanı sadece gezerek dolaşarak oyun oynayarak yiyerek içerek de geçirmem. Yani insan hep aynı şeyleri yaparsa bir yerde sıkar.. En azından zamanımı yabancı dillere, hobi amaçlı işlere harcardım. Entellektüel bir kişiliğim olurdu en azından. |
|
Çok param olsa bile günde 8 saat haftada 4 veya 5 gün çalışırdım boş durulmaz. Yıllık izin olacak şöyle yılda 45 gün, resmi tatil olmasada olur(kurban ramazan bayramı tatili gerekli). Ama bu ülkedeki özel sektörde çalışmak adamın suyunu çıkarıyor... |
|
fakat is yaparken de ayni seyi yapiyorsun.. ayni seyi yapmadigin is yok gibi... yapmaktan bayginlik gelmeyecek bir is olmali. bir ara konservatuar ve opera sanatciligi onermislerdi sesin guclu vs diye ama buyuklendigim icin tercih etmedim okuyup başarili olsaydim programcilik gibi erken baymazdi belki belki de meshur olurdum ofis isleri cok bayik ve zugurt tesellisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
6 aydır geziyorum sıkılmadım aksine Türkiye'de çalışma sisteminin ne kadar stresli ve Türk insanının ne kadar sinirli ve gergin olduğunu farkettim baslik sorusuyla paralel olarak aylık 3000 USD net pasif gelire çalışmazdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|