Şimdi Ara

Çok paran olsa da Tipin yoksa boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bankada 480bin tl nakitim var ve aylık 44bin lira net gelirim var. Fakat bunun hiç bir önemi yok çünkü tipim maymundan beter, burnum filin hortumuna benziyor, gözlerim biri küçük biri büyük, dudaklarım zenci dudağı gibi kocaman ve gözkapaklarımda bile kıllar çıkıyor..

Ben napayım bu parayı. İşte bu yüzden artık hiç bir şeye önem vermiyorum zengin olmayı haketmediğim için sefil gibi yaşamayı benimsedim. Gidip devlet yurdunda kaliyorum kıyafetlerimi yurtdışından aldığım 2.el kıyafetleri giyiyorum pislik içinde yaşayıp bu hayatın stresinden kaçmaya çalışıyorum.. ben rezil bir herifim beni vurun ölmek benim için büyük bir ödül olurdu..  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 480 bin tl paramiymis

Bi yaşıma daha girdim omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hak etmiyorsanız maaşınızı bana bağışlayabilirsiniz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akbanka 15bin tl para gönderiyorum izinde yerim diye, şimdi çok dolar bozdurmayım daha sonra bozdururum yine diyorum.

akbankta mesaj yazıyor " hesabınıza çok yüksek meblağda para transferi oldu "diye. gülesim geliyor.

senin 480bin tl de o hesap olmuş hajı.

spor yap kilo ver işe yarar

• Bakın millet para beğenmiyor sonra diyin ki bu ülke fakir işte o zaman ağzınızın ortasına çakarım. Vallahi bu ülkede aç insan yok herkesin en az 1 tane arabası var arabası olmayan da arsası vardır. Bu ülkenin yüzde 95i zengin vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gözüm hooded değil diye kendimi beğenmiyorum, her şeyim tamam fakat gözler beni üzüyor param yok ki gözümü badem gözden çukura çevireyim. sen şanslısın paranla gidip estetik yaptır. kaliteli giyin. biz yakışıklıyızda ne oluyor para yok. param olsaydı da öküze benzeseydim estetikle onu düzeltirdim. unutma tom cruise diye bir adam var. herifin önceki halini görsen tipsizin önde gideni estetikle adamı dünya yakışıklısı diye bize kakaladılar. koskoca brad pitt bile estetik manyağı oldu. paran varsa kralsındır. git estetik yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanitmann -- 6 Eylül 2022; 3:48:18 >
  • Ya dayı en kötü yiyici kızları düdüklersin. Ben fukaralıktan kızlara açılamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sismanlarla takil kendin gibi, yazilimcilarin kaderi bu maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lil suffer kullanıcısına yanıt
    Çok para demişsinizde 480 binle eli yüzü düzgün bir araba bile alınamıyor. Çok para demek için 2 sıfır daha koymanız lazım :) o nakitle 1 hafta tatil yaparsınız ancak yurtdışında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.