Şimdi Ara

Çok oyunculu TD geliştirdik: TurretCraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu PC oyunları altındaki Strateji forumunda da açtım ama Steam kullanan arkadaşlar için burada tekrar açıyorum. (http://forum.donanimhaber.com/m_109916295/tm.htm)

İstanbul'da yerleşik küçük bir ekibiz. Son 8 aydır TurretCraft isminde bir PC oyunu geliştiriyoruz.

Oyun Tower Defense (TD) türünde ama diğer TD oyunlarından birkaç farkı bulunuyor:

1- Çok oyunculu ve internet üzerinden oynanıyor. 3v3, 2v2 ve 1v1 şeklinde iki takım halinde oynanıyor.
    2- Çoğu TD oyunlarının aksine, oyunculara geniş bir alan veriliyor ve kuleleri istediği yere dikebiliyor. Oyuncular kule ile labirent şeklinde yollar yaparak yaratıklar için yolu uzatabiliyorlar.
    3- Yaratıklar bilgisayar tarafından değil, yine oyuncular tarafından gönderiliyor. Yani her takım diğer takıma yaratık yollayıp can kaybetmeleri için çalışıyor. Bu da oyuncuların hem saldırı hem de savunmayı düşünmek zorunda bırakıyor.
    4- Karşı takıma gönderilen yaratıklar oyuncunun parasını arttırıyor. Böylece sadece savunma yapan oyuncular "fakir" kalıp nihayetinde oyunu kaybediyor.

Oyunun ilk videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Eğer destek olmak isterseniz Greenlight sayfasından oy verebilirsiniz: Steam Greenlight :: TurretCraft

Okuduğunuz için teşekkürler. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Selamlar,

Eski WC3 haritaları gibi gzüküyor, umarım Greenlit olursunuz ve oyununuz yayımlanır. Türk oyun geliştiricileri açısından da olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum. +1 Yes :)

İyi şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GM]PhyrO

Selamlar,

Eski WC3 haritaları gibi gzüküyor, umarım Greenlit olursunuz ve oyununuz yayımlanır. Türk oyun geliştiricileri açısından da olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum. +1 Yes :)

İyi şanslar.

Teşekkürler! Evet, eski WC3 haritalarından ilham aldık.

Orijinalden alıntı: AGA CİNAYET VAR

oy verdim Türk yapımcılara destek

Çok teşekkürler!

İlgiliniz için teşekkürler.
    Merhaba, evet oyu verdim, favorilere ekledim ve takip ettim. Başarılarınızı temenni ederim, kolay gelsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Greenlight'ta ilk 100 için yolun %81'ini aldık desteklerinizle. Biraz daha oy lazım ilk 100 için... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.