Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ KENE BASTI BAHÇEYİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
13.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keklik al 2-3 tane at bahçeye 2 gün sonra geriye bişey kalmaz

dalga geçilmesin gerçekleri söylüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirattack

quote:

Orjinalden alıntı: drift34

cinliler kene iyomuydu

hocam anlayamadık ne dıon yazı bıras bosuk ıyomuydu ne demek falan koymusun ne ayak

japonlar diyrorum kene iyolar mı adamların yemediği sey yokta meraktan sordum hazır konu acılmış

• quote:

quote:

quote:

cinliler kene iyomuydu

hocam anlayamadık ne dıon yazı bıras bosuk ıyomuydu ne demek falan koymusun ne ayak

japonlar diyrorum kene iyolar mı adamların yemediği sey yokta meraktan sordum hazır konu acılmış

yok hocam onu yemıolardır heralde nası yesınler onlar japonları yer zaten ufak tefek bişi japonlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

köpeği mi attınız köpeği atacağınıza belediyeye haber verseydnizde bahçeyi ilaçlasalardı daha iyi olmazmıydı o hayvan aç kaldı şmdi sokakta

yok hocam attık derken yanlıs anlasılmasın hayvan barınagına verdik orda temızlemıslerdir bende bi hayvanseverim zaten ole olmasam nie kopek besleyeyim

anladım siz direk belediyeyi arasanız hallederler kesin çünkü bu olay büyürse kötü olur hatta bi kanala bildirin gelsinler haber yapsınlar o zaman daha geniş çaplı ilaçlama yaparlar bütün mahalleye filan

• quote:

quote:

quote:

köpeği mi attınız köpeği atacağınıza belediyeye haber verseydnizde bahçeyi ilaçlasalardı daha iyi olmazmıydı o hayvan aç kaldı şmdi sokakta

yok hocam attık derken yanlıs anlasılmasın hayvan barınagına verdik orda temızlemıslerdir bende bi hayvanseverim zaten ole olmasam nie kopek besleyeyim

anladım siz direk belediyeyi arasanız hallederler kesin çünkü bu olay büyürse kötü olur hatta bi kanala bildirin gelsinler haber yapsınlar o zaman daha geniş çaplı ilaçlama yaparlar bütün mahalleye filan

aslında en dogrusu o galıba hem sayemızde mahalle ilçlanır temızlenır sagol ilgi için

• Sizin bahçe nerde ya bende izmir de ikamet ediyorum bizim bahçeye de dadanmasın bunlar(köpekte var)
  • bende merak ettim şehir neresi
    düzeltme: nicki izmirattackmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 18 Haziran 2007; 2:01:52 >
  • kene insanın teninden çıkan karbondioksit kokusuna geliyor. Ağaç altında isen oradan bile kendini üzerine atıyor.

Bahçede aynı noktada fazla durmayın. Birde evin pencere kenarlarına iki tarafı yapışkan bantla çevrekeyin. Kene içeri girerken bantta yapışıp kalacaktır. Köpekten geldiğini sanmıyorum. güvercinlerden çok geliyor. bahçede güvercin besliyormusun? Bandı pencerenin dışarı karesine suvaya yapıştıracaksın, pencerenin kendine değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eR_HaN355

Sizin bahçe nerde ya bende izmir de ikamet ediyorum bizim bahçeye de dadanmasın bunlar(köpekte var)

altındağ hocam ama merak etme p.tesi cozuom olayı belediyryi falan cagırcam ege tv yi arıcam kesin cozum hepsini yoketcem allahın izniyle sonrada ailecek hastaneye kontrole
  • up
  • BENCE AL ALEV SİLAHINI BAHÇEYİ ATEŞE VER!
  • Hocam Belediyeyi ara tehlikeli işlere girişme mazottu filan.Bi arkadaşımız keklik al demiş onu da dene.Belediye kanal aracılığı ile gelirse tabii dediğiniz gibi tüm mahhale elden geçirlir
  • geçmiş olsun. sanırım izmirlisin sen öncelikle izmir sağlık müdürlüğü'ne başvur.

istanbul'da başına böyle bir şey gelenler için web adresi ve tel numaraları aşağıda var.buyrunuz efendim...

http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/anasayfalinkler/kng/kongo.asp

http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/bizeulasin/bize_ulasin.asp

Adres : Peykhane cad. No:10 Çemberlitaş 34400 İSTANBUL

Telefon : 0212 638 30 00 (Pbx)

Faks : 0212 638 30 35

Elektronik Posta: mudurluk@sm34.gov.tr

Şubeler ve Hizmet Birimleri

Acil Sağlık Hizmetleri Şubesi
    Ağız ve Diş Sağlığı Şubesi
    Bilgi İşlem ve Sağlık İstatistikleri Şubesi
    İdari ve Mali İşler Şubesi
    Personel Şubesi
    Sağlık Ocakları Şubesi
    Tedavi Kurumları Şubesi
    Tıp Meslekleri ve Özel Tanı Tedavi Merkezleri Şubesi
    APK
    Disiplin ve Hukuk Bürosu
    Bilgi Edinme Birimi
    Hasta Hakları Bürosu
    Aile Hekimliği Birimi
    Basın Bürosu
    Gelen Giden Evrak Birimi
    Kriz Merkezi
    Teknik Büro
    Emlak İstimlak
    Sivil Savunma Birimi
    İdare Amirliği
    Arşiv Birimi
    Kurum Tabibliği

herkese lazım olabilecek adresler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 18 Haziran 2007; 20:07:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.