Şimdi Ara

Çok önemli bir yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün vatancomputer'dan 1 adet Samsung 940BW 19" WIDESCREEN Lcd monitör aldım.Fiyatıda 384 ytl.Neyse akşam getirdim eve herşey güzel kurdum fln işte filmlerde olsun oyunlarda olsun 16:9 özelliğini ayarlayabildiğimde ayarladım herşey çok iyiydi fakat sonra (sanırım 2-3 saat açıktı) monitörün sağ köşesine yakın bir yerde kırmızı renkli ölü pixel gördüm.Şimdi ben bu durumda tepkisiz mi kalıcam ne yapıcam arkadaşlar (film izlerken rahatsızlık verio)

Daha dün almış olmam acaba vatan bilgisayarı arayıp sölememde bi yarar sağlarmı veya hemen orda değiştiriler mi.zaten öp i çok rahat orda onlara gösterebilirim fazla anlamıom bu işlerden ne yapıcam bilmiyorum dünden beri aldığıma pişman oldum morel fln kalmadı

• aldığın monitörün ölü piksel garantisi varmı bilmiyorum. Forumda daha önce bu konuda başlık atan birkaç arkadaş vatanbilgisayarın bu tür şikayetlerde yardımcı olduklarını yazmış. Önce monütörü kucakla aldığın yere götür belki değiştirirler. Değişim yapmazlarssa da şunu söyliycem; o piksel hatası fabrika çıkışından varsa düzelmez, sonradan oluştuysa kurtulma ihtimali var.
  • ya zaten o kısmıda anlamış değilim kesinlikle eminim ya çünkü aldığım taktığım ilk saatlerde pes 6 fln oynadım kesinlike görürdüm film taktım izledim bişey yoktu sonradan oldu ama bilmioyurm off
  • vatan la konustum şimdi getir bakalım dediler acaba düzeltmeye mi çalışcalar veya bu ne derece mümkün? yoksa değiştircekler mi?

Bide arkadaşlar ne demem gerekiyo öp nini tamiri ne derece yararlı olur bana değişim mi istemeliyim bi yardımcı olurmusunuz
  • Benim bildiğim kadarıyla vatan ölü piksel garantisi veriyor yani değiştirir.Bence değiştirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.