Şimdi Ara

Çok Önemli bir HDD sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir hard disk var geçen gün bilgisayarıma usb den format atacakken 4 gb lık flash belleğimi formatlamak üzereyken yanlışlıkla harici hard diskimi seçtiğimi fark ettim formatlamadan önce işlemi iptal ettim. fakat şimdi harici hard diskimdeki bilgilerime ulaşamıyorum. G sürücüsündeki disk biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek ister misin? sorusu çıkıyor...

hard diski bilgisayarıma taktığımda hard diski görüyor. fakat altında kapasitesini falan göstermiyor...

şimdi ilk olarak diski kesinlikle formatlayamam çünkü hard diskim 1.5 tb (hepsi dolu) ve içinde recovery programlarıyla kurtarılmayacak onlarca farklı formatta veri var.

ayrıca güvenli modda veya başka bilgisayarlarda da denedim. aklıma gelen herşeyi yaptım... bütün forum sitelerini dolaştım kesin bir çözüm bulamadım...

Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi???

cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...

• yapacak bısey yok ucret karsılıgı profesyonel verı kurtarma sırketlerıne basvurmalısın verıler buyuk ıhtımal ısın uzmanları tarafından kurtarılır ama hdd ıcın yapacak bısı yok
  • hardiski başka pc ye tah ve çalıştırdan aç dosyalarının bulunduğu konumu
  • maalesef açmıyor...
  • nomec bi şirketin ekibine götürdüm. ve hard diski açıp içinde çip gibi bişey olduğunu onu çıkarıp yapabileceğini söyledi bu da hard diski garantider çıkarır. ama bu gidişle son çare o gibi görünüyor...

başka bi yol bilen yok mu?????
  • bilemeyeceğim ama galiba yok gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzeyirbayik

nomec bi şirketin ekibine götürdüm. ve hard diski açıp içinde çip gibi bişey olduğunu onu çıkarıp yapabileceğini söyledi bu da hard diski garantider çıkarır. ama bu gidişle son çare o gibi görünüyor...

başka bi yol bilen yok mu?????

cok tehlıkelı eger ısının esas uzmanı degılse verılerıne sonsuza kadar veda edersın ve teknolojının artık yapabılecegı hıc bısey kalmaz ayrıca garantı olayını kafana takma cunku su anda harddısk kesınlıkle garantı dısı zaten garantı o hdd ıcın coktan sona erdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomec -- 26 Eylül 2010; 18:55:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    hdd değerleri çok mu kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • active partition recovery ile kurtarabilirsin olmadı file recovery programını dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.