Şimdi Ara

COK KOTUYUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lutfen yardimci olabilecekler gelsin.Ailemde cok sayida intihar vakasi oldu.bu sene de basimizdan iki intihar gecti maalesef.bunun acisi gercekten cok farkli.kiziyosunuz uzuluyosunuz isyan ediyosunuz utaniyosunuz.Ve de hep basiniza gelmesinden korkuyosunuz.annemin cekirdek ailesinin uc ferdi dayim teyzem dedem intihar etti biri kurtarildi.ama hala daha ya yaparsa diye korkuyorum annem cok degisti bu sene kardes acisiyla digeri de olurse kadin olur resmen.ailem boyle karmakarisikki daha neler neler var.
    Ic ruhum asiri bulanik.her gun dusa girip tecavuze ugramis kadin gibi dusta cenin pozisyonuna gecip agliyorum.boslukta gibiyim.kimsem yok gibi hicbir seyden zevk almiyomusum gibi.ustune ustluk cok guvendigim asla birakmaz dedigim biri de beni bu haldeyken birakip gitti.Arkadaslar cok kotuyum surekli ya annemin de aklina gelirse bu fikir falan diye dusunmekten cildiracagim.fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REYİZE -- 29 Temmuz 2015; 2:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya bağlı.Ne oldu diye sormak istemem ama aileni etkileyen bir olaysa psikolijik çöküntü yaşamışlardır.Ama aynı aileden 1 yılda 3 kişi intihar etmişse baya önemli birşey veya hepsinin hayatı berbat.Annenede o düşünce gelebilir bence dikkat et.

• Psikologa bi görünün hocam.
  • Gerçekten kötü bir durum keşke sıcak bir aile ortamı olsa idi insan elindekinin kıymetini bilmeli

• intihar egilimi genetiktir gerekirse toplu bi sekilde psikologa gidin.
  • REYİZE kullanıcısına yanıt
    Sevgili reyize, öncelikle yanlız olmadığını, her insanın bazı zamanlar senin gibi hissetiğini unutma. İntahara eğilimlilik'de genler büyük rol oynar. Yazdıkların şuan depresyonda olduğunu gösteriyor. İçinden çıkılması kolay ama gerekenler yapılmadığında da çok tehlikeli olabilir. Sana vereceğim tavsiye:

1. Mutlaka anneni, kendini, senin başka bu durumdan etkilenmiş aile bireylerini bir psikiyatriste götürmen. Özel hastane daha iyi olabilir. İlk psikoloğa gitme çünkü onlaron kalitesi çok büyük miktarda değişiklik gösterdiği gibi fiyatlar da epey tuzlu olabilir. Gideceğiniz psikiyatrist, eğer ihtiyacınız varsa eminim sizi durumunuza göre bir yer tavsiye edecektir. Bir defa daha söyleyeceğim mutlaka ama mutlaka bir psikiyatriste görünün. Hatta bu mesajı okuduktan sonra ilk yapacağın şey internetten iyi bir hastane araştırmak olsun. Emin ol profesyonel yardım ağrını azaltıcak ve sorunlarını basitleştirecek.

2.Bu sana kişisel tecrübemden verceğim bir tavsiye. Kimseyi kendini sevdiğin kadar sevme. Hiçbir insan için utanma, hiçbir insan için kendini değiştirme. Yoksa kendini hep neden, niye diye sorular sorarken bulucaksın. Ben gidiceğim film ne olursa olsun beklentimi minimumda tutarım. Çünkü ne olacağını hiçbir zaman bilemezsin. Eğer film muhteşemse büyük bir mutlulukla ayrılırım. Eğer film idare eder, kötü ya da berbatsa beklediğim gibi diyerek ayrılırım.

3. İkinci bir abi/kardeş tavsiyesi. Zamanını burda geçirme. Benim burayla fazla işim olmaz ama hala forum yaşıyomu, neler değişmiş diye gelmiştim. İşler kötüydü daha da kötüye gidiyor anlaşılan. Kimse alınmasın ama çoğu kişi sanki zamanını boşa harcayacak yer arıyor.

Hiç birşeyde zevk almadığını yazmışsın. Bu olay depresyonun başlıca semptonlarından biridir. Gerçekten hiçbir şey zevk vermiyorsa bile aç oscar kazanan komedi filmleri izle. Stand up izle, daha iyiye gittiğinde gerçekten zevk aldığın şeyler üzerinde kendini geliştirmeye bak. Depresyonun senin için çok değerli olan zamanını çalmasına izin verme. Sakın unutma, yavaş yavaş, önce emekleyerek.

4.Tekrar ve tekrar. Profesyonel yardım al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 29 Temmuz 2015; 3:05:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    cok guzel tablet duscek sanki
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye intihar ettiler dayın ve teyzen?
  • snaxyz kullanıcısına yanıt
    Gercekten cok cok tesekkur ederim muhtemelen abimsinizdir bu forumda herkes birbirini bozma yarisina girmisken bu kadar yaziyi insanin kalbine gecirebilecek kadar guzel yazmaniz kesinlikle takdire sayan.annem profesyonel bir yardim aliyor ve alti tane antidepresan kullaniyor ve bu vucudunda farkli etkilere yol aciyor.ama ilac kullanmasa daha da islerin ucuruma ilerleyecegini dusunuyorum.
    Cogu kisinin gitmeyi istedigi bir bolumu kazandim ondan dahi mutlu olamiyorum.cok korkuyorum mutlu olmaktan.ne zaman mutlulugun nirvanasinda hissetsem kendimi aninda daha da dibe itiliyorum.her seferinde daha da dibe.bu da sizin dediginiz gibi millete kendimden fazla deger vermemden kaynaklaniyor.degeri veriyorum bolca ve karsimdaki beni birakiyor.iste boyle.bu arada bu kadar anlattim ama annem kardesim ben ve babam mitluyuz gayet normalde.sadece iki aydir kotuyum umarim halledebilirim.tavsiyeleriniz cok onemliydi cok tesekkurler

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    Kimse bilmiyor biri etti digeri de onun yokluguna dayanamayip etti ama teyzem kurtuldu

• Mutlaka bir sebepi vardır? hangi bölümü kazandınız bu arada?
  • REYİZE kullanıcısına yanıt
    Hiç önemli değil, reyize. Daha bakalı 5 dk olmadı ama belli bu arada büyük bir negativite var. Ama burası hep çoğusu işsiz diyebileceğimiz insanlardan oluşan bir komüniteydi. Dediğim gibi sevmediğin bir ortamda kalmanın bir anlamı yok. Bir şey sana zarar veriyorsa mutluk olabilmek için onu kesip atman gerek kendinden. Arkadaşlarınla zaman geçirmeye de çalış. Çok arkadaşın yoksa dert etme sakın. İnsan depresyondayken yanlız kalmak ve sadece nefret etmek istiyor. Çünkü kendinde olduğu yaraların kimsenin görmesini istemiyoruz.

Unutma şuan hissettiğin herşey, bütün o negatif duygular tatlıya bağlanacak. Şu dünyada üzerine üzülecek bir şey bile yok.

Çoğu kişinin gitmeyi istediği olayına sakın bakma. Kimsenin değil senin ne istediğin önemli. Tutkularını bul, onlara göre seçimini yap. Nasıl olsa yatay geçiş yapabilirsin. Önemli olan yıllarının sevmediğin bişey için boşa gitmemesi.

Kız konusunu (sanırım erkeksin. Değilsen pardon :)) biraz daha yavaşlatmak senin için daha iyi olur. Karşındakine vereceğin sevgiyi ve değeri kendine ver. Senin yaşındaki insanlar daha çocuklar inan. Çocuklardan tek farkı daha fazla özgürler. O yüzden insanlar senin çok saçma bir nedenden bile terkedebilir. Ama unutma herkes gitse bile sen varsın. Ve sen kendini hiç kimseyi sevmediğin kadar seviyorsun.

Annenin yaşadıklarını, gördüğün değişimleri psikiyatristine mutlaka söyle. İlaç ayarı çok önemli bir konudur. Doktor dengeyi sağlamak için sizin ağzınızdan çıkan şeylere bakar. Aynı doktara görünürsen de süper olur senin için. Anneni de gördüğü için seni daha çabuk anlar. Ona bütün hissettiklerini anlatabilirsin.

• merhaba reise hanım tanışalım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

ee

Neden her konuya boş yorumlar atıyorsun satanist metalci?

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Komik mi karsim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

ee

Neden her konuya boş yorumlar atıyorsun satanist metalci?

Kendin çok dolu mesajlar atıyorsun ya

• Zebani veya büyü işidir.

• Okumayin zebani

• Annenle bunu konusmayi deneyebilirsin

Mutlaka bir psikologdan yardim alin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.