Şimdi Ara

Çok kötü bir ilçeye 2 yıllık bölüm okumaya gidilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya'nın Taşkent ilçesi çok kötü bir ilçe , nüfus 6 bin , dağ başında.Konyanın en güneyinde , merkeze 130 km.Hiçbir imkan yok.Part time çalışmak istesem iş bile bulunmaz.Tercih listeme nasıl yazmışım , böyle bir hata nasıl yapmışım anlam veremiyorum.Bölüm harita ve kadastro.İlçede birde dış ticaret bölümü var.Yani sadece 2 bölüm var.Açıkçası bu okulda bu işi öğretebileceklerine dair bir ümidim de yok.Büyük ihtimal kayıt yaptırmıycam ama yine de fikir almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 27 Temmuz 2013; 3:19:26 >

• Up
  • Seneye çalısıp yapabilecegine inanıyorsan kayıt yaptırma dostum ama herşey çalışmakta bitiyor tabi bunu sende biliyorsun
  • Hiç gitme merkeze 130 km nedir seneye hazırlanma gibi bir imkanın varsa seneye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kazandığın bölümü öğrenmeye kararlıysan dikkatini dağıtmayacak şekilde ileri derecede bir eğitim fırsatı.

Ama mevcut eğlence ve zevklerinden fedakarlık etmeyi göze alırsan tabi.

Geleceğin için hangisinin doğru olduğuna karar verme aşamasındasın.

1 sene daha, sonu belirsiz olan, evde ders çalışma süreci ve mevcut yaşantının korunması...

2 senelik, ücra bir kasabada sabrını sınayan, eğitim garantisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 27 Temmuz 2013; 4:38:32 >
  • Harita ve kadastro iyi bölüm yinede sen bilirsin yukardaki arkadaşın dediği gibi herşey çalışmak değil bizim sınıfta deli gibi çalışıpta üniversiteyi seneye bırakanlar var yinede seçim senin

• seneye daha iyi yaparım diyosan bi yıl daha dene kesinlikle. ha ben ful çeksem yine harita ya giderdim diyosan mükemmel bi yer. okuldan çıkmaz bilgi manyağı olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bayburt üniversitesi haritacılık bölümü. ben bayburtu haritada bulamıyorum nasıl haritacılık okiyim ?" Senin konuyu görünce bugün bir sayfada gördüğüm bu yorum aklıma geldi
  • İmkanın varsa, 1 sene daha ertele üniversiteyi.
  • bencede imkanın varsa ertele 1 sene çekilmez öyle yerler kendine yazık edersin.
  • bizim zamanımızda tercih yapıp kayıt yaptırmasan bile sonraki sene puanın düşüyodu yokmu artık öyle bişey.herkes 1 sene kaybedersin yazmışta normalde 2 sene kaybetmiyomusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Millet

Eğer kazandığın bölümü öğrenmeye kararlıysan dikkatini dağıtmayacak şekilde ileri derecede bir eğitim fırsatı.

1 sene daha, sonu belirsiz olan, evde ders çalışma süreci ve mevcut yaşantının korunması...

Eğlence meğlence lazım değil bana.Mesele o okulda bana mesleği öğretebileceklerine dair ümidim yok.Doğru düzgün öğretim görevlisi bile yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Eğer kazandığın bölümü öğrenmeye kararlıysan dikkatini dağıtmayacak şekilde ileri derecede bir eğitim fırsatı.

Eğlence meğlence lazım değil bana.Mesele o okulda bana mesleği öğretebileceklerine dair ümidim yok.Doğru düzgün öğretim görevlisi bile yoktur.

web sitesi yok mu? hangi hocalar var,dersler nasıl? tahminlerle karar vermeden önce bir araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

web sitesi yok mu? hangi hocalar var,dersler nasıl? tahminlerle karar vermeden önce bir araştır.

Site var , hocaların isimleri yazıyor da , tanımıyorum ki.Ders programı da boş.Öğrencisini bulsam iyi olurda nerden bulacam.

http://www.taskent.selcuk.edu.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 27 Temmuz 2013; 12:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

bizim zamanımızda tercih yapıp kayıt yaptırmasan bile sonraki sene puanın düşüyodu yokmu artık öyle bişey.herkes 1 sene kaybedersin yazmışta normalde 2 sene kaybetmiyomusun?

2 senelik olunca puan kesilmiyor

• 1 sene daha çalış derim ben.Geleceğini belirleyecek bir olay çünkü 1 senenin o kadar önemi yok.
  • Eğitimin kalitesi daha çok öğrencide biter. En vasat hoca bile olsa gayret eden öğrenciye yetebilir. Ama çalışmayan öğrenciye en iyi hoca bir şey veremez.

• 2 yıllık için başka bir ile gidilmez Eğer varsa kendi ilinde, orada oku. Şehir dışında 2 yıllık bölümü yazmak bile bana göre saçma birşey. Eğer yoksa ilinde, yakın illerdekini seç derim çünkü akıttığın paraya değmez.
  • yerli halkı kalkındırmaya yönelik açılan myo lardan bir tanesi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

2 yıllık için başka bir ile gidilmez Eğer varsa kendi ilinde, orada oku. Şehir dışında 2 yıllık bölümü yazmak bile bana göre saçma birşey. Eğer yoksa ilinde, yakın illerdekini seç derim çünkü akıttığın paraya değmez.

Evime 1000 km uzaklıkta 2 yıllık saglık okuyorum.Bilip bilmeden atmayalım hocam.Daha sml mezunu bile sınavsız geçiş hakkıyla kendi ilinde kendi 2 yillik bölümlerini tuturamazken başkaları nasıl okusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 27 Temmuz 2013; 14:55:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.