Şimdi Ara

Çok korkuyorum beyler bi bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzle gitsin dün çok korkunç videoyu kaldırın felan dediler izledim pek bişi yok ama o sesler insanı ürkütüyo cızırtılar felan sessiz izliceksen hiç izleme zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wanted78

Sunları izlede keyfin yerine gelsin

abi bunların korkunçluğu ne hep muhabbetini duyuyorum.sslerine baktım ama izlemedim.seslerde mi bir şey var ki bu kadar korkutuyor?

İkisini de izledim yok bişi üstad.

ben de izledim ama hiç öyle yok bi şey falan değil bence tamam çok korkunç olmayabilir ama ufaktan tırsmıştım ben, bi gideri var yani

tedirgin ediyorsunuz olum beni.izlemeli miyim?ya da arkadaş ortamında mı izlenmeli?

izle gitsin bence abartı korkmazsın ufaktan tırsarsın o kadar,atlatılmayacak bi durum değil yani

en iyisi yarın arkadaşlarla izlemek.

ışıkları kapat ve odaklanarak izle sonra içerden ufak bi çıtırdı gelse tırsmaya başlıyosun dışardan kedi miyavlasa bile insan ürperiyo

• panpa geçen yıl evdeyim kimse yok.cinlere perilere bakıyorum.tırstım tabi birden ekran git gel oldu ben HIAALLLLLLLAHHHHH diye bağırdım ve
    elektrikler gitti.kulaklarımı gözlerimi kapattım bildiğiniz off modeye geçtim korkutacaklar diye bekliyorum 30dk öyle bekledim
    sonr alan hemen teli alıp yataga gireyim dedim nebiçim korktuydum
  • O videoların bilmem kaçıncı dksında ölmüş bir çocuk gösteriliyordu galiba ve intihar etmeni istiyor o yeşilli olan video.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.