Şimdi Ara

ÇOK KORKAĞIM..DURUMUM ÇOK CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
2
Favori
16.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 21 yaşındayım.bugüne kadar sadece ilkokul ve lisede şakayla karışık sonu gülmekle biten ufak kavgalar yaptım.KAvgada denmezya neyse.AMa küçükken mahallede hep kavga etmişimdir.Kanlı manlı..neyse.mesela telefonda yanlış numarayı çevirdiğimde karşıda ki adam bana sne kimi aradın kimsin die sorunca birden korku başlıyor kalbim yerniden cıkıcakmış gibi atmaya başlıyor.Araba kullanırken birinden yol istedim arkadan slektör falan yaptım 5 dk boyunca vermedi.sonra seridi ortaladı bende solundan bariyerle onun arsından gectim.adam takip etmeye basladı.ben bastım oda bastı gaza.o an yanımda kız arkadaşımda vardı.çok kortum.albim yernden atacak gibi oldu.Facede tanımadığım biriyle çok atıştım mesaj yoluyla.Onda da çok korkmuştum.en sonunda engellemiştim.Su anda ki kız arkadaşımın eski çıktığı aylar önce teleondan rahatsız ediyordu.Ben aradım dedim bidaha rahatsız etme falan.lavuk bana sen kimsin ne zaman tanıştınız , siz cep telefonundan konusmaya devam edin sakın kız arkadaşınıda burdan almaya gelme hadi kendine iyi davran koçum falan dedi.çocukta benden 2 3yaş küçüktü.Yine çok korktum kapattım telefonu.hiçbirsey diyemedim.dilim tutuldu adeta.bunun gibi birçok benzer olay oldu.hepsinde de böyleyim.Sesimi yükseltemiyorum.isyan cıkaramaıyorum.ailemden şiddet hiç görmedim.sadece cok baskın büyüdüm.onu yapma sunu yap gibi.gerci hala öyleyim.ortalama 3 4 senede bir güçlü olmamak kaydıyla babam bazen vurur o kadar.oda acıtmaz bile..

SOrunum ne arkjadaşlar yardım edin.Çok mu kötü durumum.ne yapmam lazım bu durumdan kurtulmam için..

DÖvüş sporlarına gitsem düzelirmiyim ?

Konu fake değildir.lütfen anlayışlı olun.Makaranızı yapın ama hakarete varmasın lütfen.

• uppp arkadaşlar
  • looser
  • aynalı tahire başvur delikanlılığın kitabını yazdı adam
  • sen kendne bak liseli
  • Piskoloji yardımı almayı düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Piskoloji yardımı almayı düşünebilirsiniz

nasıl olucak acaba ? nereye gitmem lazım ? sorunum düzelirmi ? yeter artık çok sıkıldım bu durumdan.en sonunda kıyıcam canıma niye herkes gib iahkam kesemiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi değilim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çocukluguna falan inmek lazım hacı şimdi.bir uzmandan yardım alabilirsin pek normal bir durum gibi gelmedi bana.kavgacı olmamak iyi de korkaklık ve pısırık olmak hiç iyi birşey değil.
  • Kick Boks
  • bir kere kavga etsem adam akıllı acaba düzelirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bowers wilkins
    aynalı tahire başvur delikanlılığın kitabını yazdı adam

• Sen benim lafımı dinle; önce git bi spor salonuna yazıl acil olarak. ordanda kendine cesur korkusuz psikopat arkadaşlar bul.
    Ve kabadayılığın yüzde 90 ının sadece ağız lafından başka bişey olmadığını unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul_e

bir kere kavga etsem adam akıllı acaba düzelirmiyim ?

dayak yersen daha korkak bile olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

quote:

dayak yersen daha korkak bile olabilirsin

öyle ama en azından kavg asonucunda ne olucağını öğrenmiş olurum.Belki bu bana + olarak yanıyabilir ????
  • quote:

vurulup ölme ihtimalinde var yada aşirete denk gelirsen 200 kişiden linç edilebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

vurulup ölme ihtimalinde var yada aşirete denk gelirsen 200 kişiden linç edilebilirsin

• benim arkadaşlar 5 kişi gezerken
    ilerde birini yere yatırmışlar,adam yardım çağırıyormuş
    bizimkilerde yardıma koşmuşlar,o yerde karanlık yermiş,neyse bizimkiler 5 kişi,karşı tarafta 8 kişi,onlarda neşter varmış
    bizim arkadaşlardan birinin bacağını kopmle koparıyorlarmış diğerininde kolunu koparmışlar hastahanede diktirmişler
    geçen gün neşter nedir diye konu açmıştım
    yani başına bunlarda gelebilir
  • Gardaş servis kaldır ya da Bağcılara git derim.
  • karşımda ki veya karşımızdakiler bizden veya bvenden fazlaysa zaten ses çıkarmam.o kadar mal değilim.ancak tek kişi olduğunda bile sesimi cıkarmıyorum.yukarıya yazdım araba olayını mesela.trafikte çok oluyo.adam arkadan el hareketi yapıyor hic bakmıorum bile yanından gecerken.bu söylediğin benim icin deil senin hatta herkez için geçerli.bu bir genelleme..

anlamadm. ? ne servisi ? bağcılarda napcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul_e -- 6 Ekim 2010; 13:59:14 >
  • panik ataksın arkadaşım... geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.