Özellikle kalecilerin, son haftalarda topları içeri aldığı ve gerçekten yenmeyecek golleri yedikleri, zaten Bursaspor Yöneticisinin söylediği gibi aşikar.
Halen yenmeyecek golleri diyor yau. Cech'in yediği gole ne demeli ? Çok yenecek goldü demi ? Leo 'nunkide çok yenecekti demi ? Volkanın tur verdiği gollere ne demeli ? Satılmış dimi hepsi. Doğru satılmış haklısın Gs'i bile satın aldık ya bize yeter
Ya Cech ile Iveşa ve Serkan'ı mı kıyaslıyorsun? Cech üst üste mi hata yapıyor maçlarda.? Ama maşallah sizin her oynadığınız her takımın kalecisi saçma sapan goller yiyor, topları içeri alıyor. Bal gibi de biliyorsunuz da, işinize gelmiyor, normal kaleci hataları ile kıyaslıyorsunuz, neyse temiz (!) şampiyonluğunuz hayırlı olsun şimdiden
En temiz takım sizsiniz zaten. Şampiyon olamayınca ona buna laf atıp durun başka bi halt yemeyin. En iyi yaptığınız işe devam edin Anlıkmış Edu'nun kendi kalesine kaç tane gol attığını , Volkanın kaç tane hatalı gol yediğinide biliyorsundur. Ayrıca gollerdede bariz bi hata felan yok , gözlüklerinizi takıp baktığınız için olsa gerek. Üst üste kaç maç satın almışız bu işler bu kadar kolay mı ? Ne zannediyorsunuz siz ya ? Arkadaşım kanıtın varsa konuş yoksa susun artık. Kimsenin kul hakkını yemeyin. Laga luga yapıpduruyorsunuz. Biz de biliyormuşuz neyi biliyormuşuz ? En azından yıldız için milletin kapısında dilenmiyoruz
Yıldız için dilenmedik, sadece böyle bir uygulama varsa, hakkımızı aldık.
Ortada doğru dürüst hakem hatası olmayınca,penaltıdan veya ofsayttan atılan gol bulunmayınca,rakip takımın bizim ceza sahasında düştüğü veya buna meylettiği bir pozisyon hakkında yorum yapma şansıda olmayınca,mecburen bütün yük kalecilerin üzerine kalıyor haliyle.Yoksa bizim hakederek kazandığımız bir maç olabilir mi hiç?
BJK nin 8 yediği maç GS nin 6 yediği maç BJK nin FB yi 3-4 yendiği maç GS nin FB yi 1-0 yendiği maç FB-Shalke maçı 3-3lük maç
vs vs vs daha bir sürü maç
nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz !!!
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Ortada doğru dürüst hakem hatası olmayınca,penaltıdan veya ofsayttan atılan gol bulunmayınca,rakip takımın bizim ceza sahasında düştüğü veya buna meylettiği bir pozisyon hakkında yorum yapma şansıda olmayınca,mecburen bütün yük kalecilerin üzerine kalıyor haliyle.Yoksa bizim hakederek kazandığımız bir maç olabilir mi hiç?
aynen katılıyorum, işte bu kişiler ne kadar komik ve aciz duruma düştüklerinin farkında değiller yazık yaw
Geçen bir topikte de söyledim. Ligdeki golleri analiz etseler. Bence çoğunluğunda ya kaleci yada defans hata yapmıştır.
Ortada konuşacak hakem hatası vb olmayınca. Bu hatalar sanki hiç olmuyormuşta sadece FB maçlarında olmuş ve üstüne üstelik kasıtlı yapılmış gibi söylenmeye başladı.
Ayrıca BJK'lı arkadaşlara da anlam vermiyorum. 2 sezon önce bence hakem hatalarıyla GS şampiyon olmuştu ve hakem hataları fitlense BJK üçüncü bitirmesine rağmen şampiyon olmalıydı. O sezon bir çok kez bu durumdan bahsettim ama genelde BJK'lı arkadaşlarda bir mülayimlik bir kabullenmişlik söz konusuydu. Bu sezon FB'nin şampiyon olma ihtimali olunca birden parlayıverdiler yine.
FB'li olarak bu tür tepkilere alıştım. Zamanında Temiz Lig istiyoruz diye pankartlarla hep beraber FB'yi karalamaya çalışmışlardı. Hoş o sene GS şampiyon olmuştu. Artık FB lige nasıl ayar çekiyorsa kendisi şampiyon olamamış GS olmuştu..
TS maçında da FB futbol sahalarında ender görülen güzel gol veya goller atsa bile. Diğer takım taraftarları FB gol atmadı TS GOL YEDİ diyerek, FB'yi karalamak adına TS'u da karalayacaklar sanırım...
Şok Şok Şok Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligin de Çeyrek Final oynadığı sene rakip takımların kalecilerine, defans oyuncularına ve maçlarda kullanılan toplara şike yapmaları için teşvik primi verdiği orta çıktı.
Deivid’in İntere attığı gol de Deivid tutması gerekirken tutmayan İnter’li oyuncu ve o voleyi içeri alan kaleci Cezar itiraf ettiler.
Sevilla da oynanan rövanş maçında Penaltı kaçıran Alves de bu hafta sonu oynanan Sevilla maçının dönüşünde hava alanında bir Türk yolcu ile sohbet ederken konu 2008 yılındaki maça geldi ve Alves Fenerbahçeli sandığı oysa Fenerbahçeli olmayan taraftara o maçta şike yaptığını itiraf etti. Alves Volkanın çıkardığı penaltıda topu bilerek Volkan’ın üzerine vurduğunu itiraf etti. Oysa Alves’in konuştuğu bu Türk yolcu gazeteci bir arkadaşımızdı. Alves’in şaka yaptığı düşünen arkadaşımız Alves’e çok şakacıymışsın diyince Alves bana inanmıyorsan o maç da kullanılan topa sorabilirsin diyerek maç da kullanılan topu şahit gösterdi.
Aldığımız bilgilere göre UEFA bu konuda soruşturma başlatmış ve tanık olarak o maçta kullanılan topun ifadesine yoğun güvenlik önlemleri altında baş vurmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Geçen bir topikte de söyledim. Ligdeki golleri analiz etseler. Bence çoğunluğunda ya kaleci yada defans hata yapmıştır.
Ortada konuşacak hakem hatası vb olmayınca. Bu hatalar sanki hiç olmuyormuşta sadece FB maçlarında olmuş ve üstüne üstelik kasıtlı yapılmış gibi söylenmeye başladı.
Ayrıca BJK'lı arkadaşlara da anlam vermiyorum. 2 sezon önce bence hakem hatalarıyla GS şampiyon olmuştu ve hakem hataları fitlense BJK üçüncü bitirmesine rağmen şampiyon olmalıydı. O sezon bir çok kez bu durumdan bahsettim ama genelde BJK'lı arkadaşlarda bir mülayimlik bir kabullenmişlik söz konusuydu. Bu sezon FB'nin şampiyon olma ihtimali olunca birden parlayıverdiler yine.
FB'li olarak bu tür tepkilere alıştım. Zamanında Temiz Lig istiyoruz diye pankartlarla hep beraber FB'yi karalamaya çalışmışlardı. Hoş o sene GS şampiyon olmuştu. Artık FB lige nasıl ayar çekiyorsa kendisi şampiyon olamamış GS olmuştu..
TS maçında da FB futbol sahalarında ender görülen güzel gol veya goller atsa bile. Diğer takım taraftarları FB gol atmadı TS GOL YEDİ diyerek, FB'yi karalamak adına TS'u da karalayacaklar sanırım...
Hocam daha fazla tartışmaya gerek yok, ben fenerin oynadığı maçları göz önünde bulundurarak fikrimi söyledim sadece , karalamakla alakası yok, bunlar zaten medyada ayyuka çıkmış konular, kimse "yoğurdum ekşi" demez, o yüzden bu konu kısır döngü
sacma sapan acıklama
ayrıca Guiza da cok komik goller kaçırıyor
Doğru söylemiş...
Galatasaray'ın Bursa'ya maç satacağını düşünenler insanlar için; çok gerçekçi bir yaklaşım olmuş, adamın söyledikleri...
Bence şike falan yok saçmalamayın. Fenerbahçe şampiyonluğu hakettimi orası tartışılır ama ezeli rakiplerinin berbat olduğu bir sezonda Fenerbahçe şampiyon oluyor. Ankaragücüne Eskişehire falan umut bağlayacağımıza keşke adam gibi çıkıp topumuzu oynasaydık da Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasaydık
bursasporlu yöneticilerin başka maçları kouşması çok yalnış bişe bu ligde herkez kendi bacağından asılır puan kaybetmeyip fenerin üstünde olsaydın be adam ne oyana buyana saldırıyosun. Kamuoyuna bırakdığın takdir ters tepdi bunu iyi anla ayrıca süper ligde bu güne kadar hiç görmediğim kardeşlik savsatalarıda sizlen beraber çıktı bu futbolu zevksizleştirmekden başka hiçbir işe yaramıyo ben sahada kendisi için mücadele eden takım görmek istiyorum başkaları için mücadele eden takım görmek istemiyorum herkez sizin yapdığınızı yapsa ne olur bu ligin hali.
quote:
Orijinalden alıntı: BJKKKKK
Hocam daha fazla tartışmaya gerek yok, ben fenerin oynadığı maçları göz önünde bulundurarak fikrimi söyledim sadece , karalamakla alakası yok, bunlar zaten medyada ayyuka çıkmış konular, kimse "yoğurdum ekşi" demez, o yüzden bu konu kısır döngü
Hocam " Temiz (!). " Bunun anlamı gayet açık. Ve bana göre de eğer elinde kalecilere para verildiği yönünde kesin delillerin yoksa. O cümlelerinin anlamı bence karalama olur.
Ben yoğurda gerekiyorsa ekşi de derim acı da derim.. Yukarıda da söyledim. BJK üçüncü olmasına rağmen şampiyon olmalıydı dedim ve o sezon FB ikinci bitirmişti. Acaba neden FB şampiyon olmalıydı demedim de BJK dedim.. Çünkü FB lehine yapılan hatalar da vardı ve bana göre puanlar yeniden hesaplansaydı BJK şampiyon olmalıydı. Yani kendi yoğurduma da ekşi dedim. Son BJK maçında FB hakem hatalarıyla puan almışta dedim. Daha ne yapmam gerekiyor. FB için yapılan karalamalara ortak olmam mı lazım. Ama kusura bakmayında onu yapmam hocam.
2-1 Gs'ın galip geldiği GS-BJK maçında da Sergen için ve Cordoba içinde ileri geri konuşmuşlar şikeci demişlerdi ve ben her fırsatta böyle bir şeyin olmayacağını söyledim.. Yani başkasının yoğurdu tatlıysa ekşi diye karalamaz o yoğurt tatlıdır demesini de biliriz..
quote:
quote:
Hocam " Temiz (!). " Bunun anlamı gayet açık. Ve bana göre de eğer elinde kalecilere para verildiği yönünde kesin delillerin yoksa. O cümlelerinin anlamı bence karalama olur.
Ben yoğurda gerekiyorsa ekşi de derim acı da derim.. Yukarıda da söyledim. BJK üçüncü olmasına rağmen şampiyon olmalıydı dedim ve o sezon FB ikinci bitirmişti. Acaba neden FB şampiyon olmalıydı demedim de BJK dedim.. Çünkü FB lehine yapılan hatalar da vardı ve bana göre puanlar yeniden hesaplansaydı BJK şampiyon olmalıydı. Yani kendi yoğurduma da ekşi dedim. Son BJK maçında FB hakem hatalarıyla puan almışta dedim. Daha ne yapmam gerekiyor. FB için yapılan karalamalara ortak olmam mı lazım. Ama kusura bakmayında onu yapmam hocam.
2-1 Gs'ın galip geldiği GS-BJK maçında da Sergen için ve Cordoba içinde ileri geri konuşmuşlar şikeci demişlerdi ve ben her fırsatta böyle bir şeyin olmayacağını söyledim.. Yani başkasının yoğurdu tatlıysa ekşi diye karalamaz o yoğurt tatlıdır demesini de biliriz..
Hocam senin kategorin ve kaliten farklı
quote:
quote:
quote:
Hocam senin kategorin ve kaliten farklı
işinize gelince,doğru sölemiş doğru çok doğru.Geçin..
Bizim yöneticinin açıklamarı yersiz ve gereksiz olmuş.
Fakat Fenerliler bizim yöneticiye niye kızıyor anlayabilmiş değilim. Biz daha Mhk'yı, Federasyonu, Hakemleri Tehtid eden Aziz Yıldırımın laflarını unutmadık. "Görsünler bakalım Aziz Yıldırım takımının haklarını nasıl koruyacak", "Lig bu hakemlerle bitecekmiş’ Biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun" "Fenerbahçe’nin önünde asla duramazlar." "Tahkim kurulu, disiplin kurulu hepsine söylüyorum. Federasyona sesleniyorum; akıllarını başlarına alsınlar."
Helal olsun ama 6ay önce Eskişehir maçından sonra dediklerini bir bir yapıyor Kulüpler birliği başkanlığından istifasını kıvırdı ama okadarda olur, Nazar boncuğu olsun
Bunları sayıyla veriyorlar, bu anlaşıldı artık, açık ve net.
bende bursanın attığı bir çok gole hayret ediyorum.daha doğrusu bursaya rakip olan takımları yediklerine inanamıyorum.ama yapacak bi şey yok.sonuçta üç puanı alan basitte olsa golü atan oluyor.geriye kalanlara da dedikodusunu yapmak kalıyor
İşte bunlar böyle yapmaya devam ettikçe hırsımız daha çok artıyor..Çok iyi oluyor böyle açıklamalar teşekkürler..Hee çok takmıyoruz orası ayrı.
Hadi diyelim sen halklısın, sence Eskişehirspor kasıtlı gol yiyen kaleci ile 3 yıllık sözleşme yeniler mi. Onu geçtim yıllarca sizin takımda oynamış ve bjk olduğu bilinen Rıza Çalımbay bunu bile bile o kaleciği kadrosun da tutarmı.
Ayrıca kaleci satın alsaydık Iveşa Özerle karşı karşıya kaldıkları posizyon da esas gol yerdi. Orada gol yese kimse ona kızmazdı. Yada ilk yarıda Alex bir şut attı sağ köşeye yerden orada gol’ü yiyebilirdi.
Gerçekten kaleciler maçları satmış olsalar kimsenin neden bu topu çıkaramadı denmeyecek şutları içeri alırlardı o maçlarda.
Eskişehir maçında 3 tane pozisyon var. Kaleci o ataklarda gol yese kimse bir şey diyemezdi. Kısaca maç satan kaleci onları yer ama diğerlerini yemezdi. Kısa lafın özü maç satan kaleci İveşa’nın yediği şekil de goller yemez.
Bakınız bu kardeşim benm 1 haftadır demek istediğim ama bir türlü yazamadığım şeyleri kısaca dile getirmiş ama 1 haftadır şike şike diye öten her topicte bişeyler yazan arkadaşlar bu mesaja alıntı yapıp cevap veremiyorlar bu kardeşimizin yazdıklarına alıntı yapamıyorlar neden acaba??