inşallah güzel gelir sıralama |
Çok kazık sorular (2 tane) (2. sayfa)

-
-
nesi kazık bunların ya allah aşkına
-
Ustteki basit alttakini cozmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım ya sizinki iyi gelir ama bi konuda gördüm netleriniz iyiydi galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok ya 12k tyt 60.5 ayt var 25 gelse çok sevinirim cidden
-
Ayt iyi hocam kesinlikle çeker sizi ileri ama çok ileri uçurmayabilir.
En basit sorular. Sen TYT dokuzgen sorusuna bak.
-
2019da bizde sizin gibiydik tarihin en zoru bu muydu acaba falan olmuştuk.her sene sınav heyecanıyla öyle gelir.37.soruyu falan cidden kazık olarak düşünüyorsanız yorum yok :)
-
ay yeter gerçekten kıçımız yandığı için zor demiyoruz sınav zordu abicim sınav kazıktı
Geoda en kolay sorular bunlardi cember sorusunu gorunce oh beleş net dedim hatta merak ediyorsan hepsine bak sonra konusalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsine baktım zaten güzel kardeşim.2021 in geometrisi keskin bir biçimde zor 2019 2018den ona bir lafım yok .
ama en kolay soruları bile şişiren bi güruh var buna gerek yok anlatmak istediğim bu
-
Hepsine baktiysan genel sinavin 2019 ve 2018'den zor oldugunu görmüşsündür saniyorum bu nedenle biz "en zor ayt buydu" derken herhangi bir mübalağa yapmıyoruz. Kolay soruların abartilmasi kısmında haklı olabilirsiniz hak veriyorum ben de hatta konu sahibinin dalga gectigini düşündüm cunku bariz cok daha zor geo sorulari vardi.
quote:
Orijinalden alıntı: bennasılbüyükadamoluucamkalem sorusunu yapamadım ağlıcam vurun beni amk vurun
Ben de o sırada fazla streslendim çözemedim boş beleş heyecan yapıyoruz ya
-
şu an çok üzgünüm hocam ya sağlıklı düşünemiyorum artık
-
Tüm gün duvarı izliyorum millet üzgünüm diyip yine takılıyor arkadaşlarıyla falan
Benim de ayni şekilde. Sürekli ağlıyorum dhhdhshdhhdjd ailem teselli etmekten yoruldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen aga ya nasıl yapıyorlar anlamıyorum beni arayanlara bile cevap vermiyorum ben,yemek yemiyorum düzgünce su içmiyorum bitiğim tamamen
-
teselli eden bi ailen varsa çok şanslısın
-
Ablam yanımda ama babam boş konuşuyor. büyük ihtimal sınav açıklanınca baya bir laf eder geçen seneden tecrübeliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X