Şimdi Ara

cok kararsizimmmmmm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sariyeron öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan cihazını.

Yalnız ben fazla araştırma yaptım sanırım. Şimdi bunun zararını görüyorum çünkü çok kararsız kaldım. Fazla araştırmak da çok iyi değil. Bu sefer insan karar veremiyor. Gömecen kafayı alacaksın bir tane :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11415182
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11416114

Cowon ile ilgi CNET'te olumsuz yorumlar okudum. Bunlar genelde ürünün malzeme kalitesizliği, servisin ilgisizliği ve ortalama 12 ay sonra ürünün sebepsiz yere sapıtıp bozulmasıyla alakalı. Bu tip sorunlarla karşılaşanlar bile iAudio'nun ses kalitesini övmüş ama herşey düzgün çalışana kadar iyiydi sonrası kapkara diyorlar. Acaba software/hardware olarak eksik yanları mı var bu Cowon'un... Herkes kaliteli mp3 player deyince ses kalitesine takmış ama diğer şeyler de bence çok önemli.

Türkiye'den garantili bir ürün mü alsam acaba? Ama senin de dediğin gibi fiyat bakımında da burada iyi çakıyorlar valla. Garantili iyi birşey alayım dersem hafızası 512 MB zor geçer. Ancak Creative MuVo s200 alabilirim 1 GB ... o kadar ...

• cowon g3 1 gb diorum.

bence bu saatten sonra 512 mb alinmaz..
  • ben de samsung yp-t6z (1gb) olandan alıcaktım ama hiç bi yerde bualamadım o özellikte de başka mp3 çalarla çok pahalı yani benim 200 ytl sınırı aşıyo. samsung dan bulamadığım için creative s200 alıcam herhalde. onda da line-in girişi yok. bi tek o eksik gibi duruyo bi de ekran ufak ( tek satır ) aklım çok karıştı çünkü beni 512 mb paklamaz en az 1 gb olmalı. aksilik de hep 512 mb lıklarda indirim yapıyolar. artık çok sıkıldım şu mp3 çalar piyasası çok karışık kahretsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

sariyeron öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan cihazını.

Yalnız ben fazla araştırma yaptım sanırım. Şimdi bunun zararını görüyorum çünkü çok kararsız kaldım. Fazla araştırmak da çok iyi değil. Bu sefer insan karar veremiyor. Gömecen kafayı alacaksın bir tane :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11415182
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=11416114

Cowon ile ilgi CNET'te olumsuz yorumlar okudum. Bunlar genelde ürünün malzeme kalitesizliği, servisin ilgisizliği ve ortalama 12 ay sonra ürünün sebepsiz yere sapıtıp bozulmasıyla alakalı. Bu tip sorunlarla karşılaşanlar bile iAudio'nun ses kalitesini övmüş ama herşey düzgün çalışana kadar iyiydi sonrası kapkara diyorlar. Acaba software/hardware olarak eksik yanları mı var bu Cowon'un... Herkes kaliteli mp3 player deyince ses kalitesine takmış ama diğer şeyler de bence çok önemli.

Türkiye'den garantili bir ürün mü alsam acaba? Ama senin de dediğin gibi fiyat bakımında da burada iyi çakıyorlar valla. Garantili iyi birşey alayım dersem hafızası 512 MB zor geçer. Ancak Creative MuVo s200 alabilirim 1 GB ... o kadar ...

Saol hocam...

Reviewlara baktım şimdi c-netteki yalnız anladığım kadarıyla arkadaş yanlış firmware yuklemiş, sırayla upgrade etmesi gerekirken en son versiyonu yüklemiş. sitesi gayet başarılı ve support olarak yeterli bence tabi aleti kırmadığın sürece, herşeyi çok açık anlatıyo zaten entegre filan yakmadıktan sonra software problem değil çözülür mutlaka. Ama dedikleri gibi bencede eline aldığında çok kaliteli bir malzeme hissi vermiyo U3 ilk bakışta ama hafif olmasına rağmen dolu dolu geliyor ele. Enteresan bi duygu iyi ya da kötü diyemiycem. tuşların yeri çok iyi tasarlanmış tek elle kullanımı çok kolay. Bakalım short lifetime demişler görücez inşallah 1 kaç ay sonra patlamaz elimizde. Software upgrade edicektim tırstım şimdi okuyunca.Biraz dinliyim dedim nolur nolmaz

Bu arada 40 kademeli sesi maksimum 26-27 ye yukseltebiliyorum one ses oyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 6 Ocak 2007; 1:25:58 >

• Cowon alırsam senin gibi alacağım da elimde patlarsa sonra diye korkuyorum :) Bende şu short lifetime olayına takıldım kaldım. offf :(

Salla gitsin ucuz işini görecek basit birşey al moduna giriyor gibiyim :)
    Sandisk Sansa m250 2 GB fena değil gibi geldi. En iyi sesi vermiyordur ama ortalama tatmin edici bir seskalitesi varmış. Herkes iyi bir kulaklık ile daha da iyi olur diyor.
    http://reviews.cnet.com/SanDisk_Sansa_m250_2GB/4505-6490_7-31565927.html
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855125009
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=84989

Ürünü dışardan şipariş etsem kargo ücretiyle beraber Türkiye'deki satış fiyatından fazla oluyor. Hayret bu sefer kazık atmıyorlar :)
    http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=3206 buraya bakarak firmware update ettiğimizde radyosunu da açabiliyoruz.

Yurtdışında Creative MuVo s200'den daha çok tutulduğu kesin. s200'den çok daha fazla yorum buldum Sansa m250 hakkında. Cnet editörü Sansa m250'ye 7.3 vermiş, kullanıcılar 7.9 vermişler. s200 içinse Cnet editötor 6.9, kullanıcılar 7 vermiş.
    http://asia.cnet.com/reviews/musicplay/0,39050463,39343951-39247241p,00.htm <- Creative s200

Teknosa fiyatı 169 tl Hepsiburada.com fiyatı 151 ytl. Alıp kurtulsak mı ne yapsak acep ....

• quote:

Orjinalden alıntı: haliltoros

I-River T10 1 GB MP3 Player
    SAMSUNG YP-T8X 512 MB MP3 PLAYER
    CREATIVE ZEN NEEON 512 MB MP3 PLAYER
    CREATIVE MUVO S200 1GB MP3 PLAYER
    COWON iAUDIO U2 512MB FM RADYOLU MP3 PLAYER
    COWON iAUDIO G3 1GB FM RADYOLU MP3 PLAYER
    yada sansa alacam karar veremiyorum radyo ve ses kalitesi onemli yukardakilerden bazilarinda radyo yok firmware le getirilmesi onemli degil hangilerine gelir radyo?ses kaliteside cok kotu olmamali ve radyosu iyi cekmeli lutfen yardim

CREATIVE MUVO S200 1GB MP3 PLAYER

• Eh bu konuda yavaş yavaş sona doğru geliyorum. Seçeneklerimi yazayım.

1- Creative MuVo S200 1 GB 150 ytl - GoldBilg. , Radyosu firmware ile açılabiliyor
    Pil ömrü: 17 saat, AAA kalem pil
    2- Creative Zen Nano 1 GB 143 ytl - Netsiparis.com, 146 Hespiburada.com
    Pil ömrü: 18 saat, AAA kalem pil
    3- Creative MuVo N200 FM 1 GB 217 ytl - Netsiparis.com
    Pil ömrü: 15 saat, AAA kalem pil
    4- Sandisk Sansa MX5 c150 2GB 180 ytl - Hespiburada.com Radyo ve ses seviyesi firmware ile açılabiliyor
    5- TrekStor Cebrax FM 1 GB 146 ytl - NT mağzası
    Pil ömrü: 10 saat, AAA kalem pil
    6- Creative Muvo Sport C100 256 MB 91 ytl - Hepsiburada.com. firmware ile radyo açılıyor, 512 MMC, 1 GB SD kart destekliyor.

Hangisi sizce ? Creative Sandisk ve TrekStor'un hangisi yukardaki modellerde daha iyi ses verir. Karşılaştıran deneyen bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 6 Ocak 2007; 17:29:04 >

• s200 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

s200 al

• OLİVETTİ 6HP 720GB AL
  • quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

Eh bu konuda yavaş yavaş sona doğru geliyorum. Seçeneklerimi yazayım.

1- Creative MuVo S200 1 GB 150 ytl - GoldBilg. , Radyosu firmware ile açılabiliyor
    Pil ömrü: 17 saat, AAA kalem pil
    2- Creative Zen Nano 1 GB 143 ytl - Netsiparis.com, 146 Hespiburada.com
    3- Creative MuVo N200 FM 1 GB 217 ytl - Netsiparis.com
    4- Sandisk Sansa MX5 c150 2GB 180 ytl - Hespiburada.com Radyo ve ses seviyesi firmware ile açılabiliyor
    5- TrekStor Cebrax FM 1 GB 146 ytl - NT mağzası
    Pil ömrü: 10 saat, AAA kalem pil
    6- Creative Muvo Sport C100 256 MB 91 ytl - Hepsiburada.com. firmware ile radyo açılıyor, 512 MMC, 1 GB SD kart destekliyor.

Hangisi sizce ? Creative Sandisk ve TrekStor'un hangisi yukardaki modellerde daha iyi ses verir. Karşılaştıran deneyen bilen var mıdır?

hocam baya 1 sona gelmişsin gördüğüm kadarıyla. Noldu vaz mı geçtin cowondan?

• 3 hafta araştırdım trexstor organix cowon u2 ve şafıl arasında gidip geldim
    cowon u2 aldım .(d&r capitol 139 ytl fiyatıda almamda etkili oldu)
    aslında şafıl+yanında çok kaliteli bi kulaklık alıcaktım(benim için tek kriter ses kalitesi) ama şafılında 10 sa. pil ömrü war.

u2 nin ses kalitesine aşağıdaki sitede 90 vermişler.
    bence de ses kalitesi iyi(yanında gelen kulaklıklar fena diil maksimum seste baslarda patlama war yanlız).
    bbe efekti iyi olmuş.
    ama ses kalitesi 90 olurmu bilmem. (bir de ben iyi riplenmiş şarkı denemedim.)
    çok çok kaliteli kulaklarla denemek lazım.

http://www.dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 6 Ocak 2007; 22:20:53 >

• arkadaşlar bu cowon audio u2 de bir sorun var galiba.c netten okudum(butterfly yazmıştı) kullanıcılar.bu mp3 playerde bir çok sorunla karşılaşmışşlar.kimisi aldıktan 1-3-6 ay sonra bozulmuş(bilgisayara bağlantıda problem olmuş) kimisi firmare le upgrade yapılırken kapanmış ve bir daha açılmamış.Çoğunluğuda bilgisayara bağlanırken problem çıkarmış.Ancak en çok kötü servisten şikayet ediyorlar.(ve ben bunları sadece c netten değil amazondan da okudum.)
    Sizce bu cowonlarda neden bu kadqar problem çıkmıştır?? acaba ürün kalitesiz mi??bende cowon düşünüyordum.ama bu okuduklarım beni iyice soğuttu bu coona karşı.
    sadece u2 de mi böyle problemler var yoksa başka cowonlar da da benzer problemler var mı??
    siz hiç böyle bir problemle karşılaştınız mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

arkadaşlar bu cowon audio u2 de bir sorun var galiba.c netten okudum(butterfly yazmıştı) kullanıcılar.bu mp3 playerde bir çok sorunla karşılaşmışşlar.kimisi aldıktan 1-3-6 ay sonra bozulmuş(bilgisayara bağlantıda problem olmuş) kimisi firmare le upgrade yapılırken kapanmış ve bir daha açılmamış.Çoğunluğuda bilgisayara bağlanırken problem çıkarmış.Ancak en çok kötü servisten şikayet ediyorlar.(ve ben bunları sadece c netten değil amazondan da okudum.)
    Sizce bu cowonlarda neden bu kadqar problem çıkmıştır?? acaba ürün kalitesiz mi??bende cowon düşünüyordum.ama bu okuduklarım beni iyice soğuttu bu coona karşı.
    sadece u2 de mi böyle problemler var yoksa başka cowonlar da da benzer problemler var mı??
    siz hiç böyle bir problemle karşılaştınız mı??

Dostum benim kanımca sorunların nedeni yanlış firmware yüklemeleri. Sitesinde bas bas bağırıyolar şundan önce mutlaka bunu yükleyin filan diye U3 için. Sanırım nedeni U2 ymiş Hatta bu şekilde arızalanan cihazlar garanti kapsamı dışıdır diye belirtmişler.
    Bence yazılımları doğru şekilde yükleyip bilgisayardan doğru şekilde kaldırırsan bir sorun olmaz. Hatta adaptör bulup şarj işini adaptörle yapmalı. Ben yarın motorola V 360 şarj aleti alıcam. Orjinali 12,6 TL
    Onunla şarj edicem, çok gerekmedikçede bilgisayara bağlamıycam. Bu arada bilgisayara bağlarken mutlaka kendi usb kablosubu kullanmanızı öneririm.

• arkadısım bendee t30 var ses kalıtesı superınn ustunde ama benım arkasasda t10 var oda bıraz ustun ama buyuk pılle calısıo ama arkadas 1 gb 180 aldı
    YAMI 120 DOLAR ben derım kı ırıver dan sasma kardes tavsıyesı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron
    hocam baya 1 sona gelmişsin gördüğüm kadarıyla. Noldu vaz mı geçtin cowondan?
    :) Valla konuyu ben açmadım ama tam da bana yakışan bir konu oldu. "çok kararsızımmmmm" :)
    Ne zormuş yahu karar vermek. Birinin radyosu var diğerinin line-in girişi yok biri garantili olacak biri yurtdışından gelecek biri bilmem ne ... Sorun ben de sanırım. Hani insan der ki kardeşim ben herşeyden önce ses kalitesi arıyorum der .. sesi en güzel çıkanı bulur alır. Artık line-in girişi radyosu otu moku var mı diye aramaz. Seninle aslında aynı kafayım. Türkiye'de elektronik ürünleri çok pahalıya satıyorlar. Yurtdışından getirmeye değer. Ama işte 2 yıl garantide insanı rahatlatan bir unsur. Flash bellekli küçücük bir alet sonuçta ne olacağı belli olmaz.

Sansa al tıngır mıngır dinle diyordum ama sanırım Sandisk uyanmış artık firmware ile radyosu açılmıyor millet dertli. O yüzden vazgeçtim. Creative'n ürünleri arasında da en mantıklısı anladığım kadarıyla 150 ytllik S200, 2 yıl da garantisi olacak. Ama şimdi sende 170 ytl iAudio U3 olacak ben gene 150 ytl S200 dinleyeceğim gel de sinir olma :)) Haklı değilmiyim şimdi ben kararsız kalmak konusunda :)

• Dostum creative S200 iyi bir seçenek gibi duruyor. Garantisi de var, için rahat olur. Ben zaten öyle çok büyük farklar olacağını düşünmüyorum ses kalitesi açısından. Sonuçta alacağın cihazda sevilen, tutulan, kaliteli bir cihaz. Bence çok fazla oyalanma. Al biran önce S200ü bak keyfine.

Kulaklık var mı? Yoksa onun başlığını sen açarsın artık Allahtan onlarda yurt dışı olayı yok
  • Sıfır iriver T10 radyolu 512 MB istersen :

http://forum.donanimhaber.com/m_11497168/mpage_1/key_//tm.htm#11497168
  • Hafıza çok önemli değilse. Ses kalitesi Menü özellikleri Yükleme kolaylığı ve Ürün kalitesi olarak en iyilerden biri : Samsung YP-T8X

http://forum.donanimhaber.com/m_11250139/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.