Şimdi Ara

SAMSUNG YP-T8X ( 199. YTL ) mpg4 + FM + DNSe srs wow + JPG + 1.8 260k LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung YP-T8X 512 MB ( 200 ytl ) 1 hafta önce METRO dan aldım fiyatı görünce şok oldum. Piyasadaki fiyatı 400 ytl civarı METRO bu tür elektronik aletlerde oldukça avantajlı fiyatlar sunuyor almadan önce buradan fiyatını araştırmakta fayda var ben artık öyle yapacağım. Özellik olarak SAMSUNG YP-T9Q 2 GB ile çok büyük farkı yok. T9 ( hafiza 2GB , bluetooth, pil süresi 10 saat daha fazla tabi bunlar küçümsenecek farklılıklar değil ama fiyat karşılaştırması yaparsak T9 480 YTL.) Ses kalitesi olarak mükemmel menülere ulaşım çok iyi tasarlanmış. Oldukça ince küçük şık bir görüntüsü var. Beraberinde gelen parçalara bir ıpod sahibi iseniz bir ıpod kadar harcama yapmanız gerekebilirdi. 7 parça bileşenle geliyor kurulum cd si ve türkçe kullanım klavuzu hariç. Ayrıca her türlü usb aygıta bağlanıp istediğiniz resim film ya da mp3 leri alabiliyorsunuz. ekran kalitesi ve renkleri çok iyi 256 k LCD ekran çok canlı. DNSe şarkılara ayrı bir dinleme zevki katıyor kendi ekolayzer ayarlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Fm radyosu 30 kanal hafızalı sormadan söyleyeyim RDS yok. Fm radyodan mp3 formatında kayıt yapabiliyorsunuz ayrıca ses kaydı elbette yapılabiliyor. Şarkı listesi oluşturmak ve şarkıları aygıta göndermek zahmetsiz. Flash bellek olarak kullanabilme imkanı da var. En güzel özelliği yazılımının güncellenebilmesi. EN SON FİRMWARE. ve bu da FİRMWARE YÜKLEME TARİFİ. Kulaklık olarak sennheiser CX300 kullanıyorum uyumun nasıl olduğunu sormayın tek kelime ile muhteşem. Mpg4 olması ayrı bir özellik filmlerinizi ya da kliplerinizi svi formatına dönüştürüp 5 te 1 (100mb tı 20mb ta)oranında oldukça küçülterek yolculuklarda bence ayrı bir eğlence imkanı tanıyor. video kalitesi kendinde yüklü klibi izlediğim kadarı ile harika çok canlı ve donma yok akıcı. Ayrıca oyun yüklenebiliyor içinde kendine ait 5 oyun yüklü. Fotoğraflarınız için tam bir resim galerisi.Hem müzik dinleyin hemde aynı anda fotoğraflarınızı izleyin. Bu arada şarjı pc den değil Ac adaptör ile üçbuçuk saatte doluyor.ve 20 saat kullanım süresi var bu arada yazılım güncellemeleri ile ileride bu sürenin uzatılabileceğini duymuştum. Bu güncellemelerle başka özelliklerde ekleniyor zamanla. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa bu ürün hakkın da sorabilirsiniz. Daha sayamadığım bir çok özellik ne diyebilirim tavsiye ederim METRO yakınınızda ise kaçırılmayacak bir fırsat ben alanyadayım diğer METRO larda da umarım bu fırsat vardır. METRO MARKETLERDE EĞER ELLERİNDE HALA MEVCUT İSE 199 YTL.
     SAMSUNG YP-T8X  ( 199. YTL )  mpg4 + FM + DNSe srs wow + JPG + 1.8 260k LCD

512MB Storage
    1.8 TFT-LCD
    Radio with Digital tuner
    30 AM & FM Tuner Presets
    2.0 USB Interface transmission speed
    Voice Recording
    Built-in Lithium ion battery
    Up to 20 hrs playback
    Playing Time:
    Audio 20 hrs.
    Video Approx. 6 hrs.
    PC System Requirements:
    Pentium: 133MHz or higher
    Windows: 98SE/2000/XP
    USB Port: 2.0
    VGA Graphic: Required
    Compatible File Format: MP3/WMA/WAV/OGG/JPEG
    Dimensions (W x H x D): 1.75" x 3.27" x .6"
    Weight: .12 Lbs.
    PC Requirements: Pentium 133MHz or higher, Windows 98SE, 2000 or XP, USB 2.0 port, VGA graphics card

More Features:
    USB 2.0
    Synch in seconds with the latest in USB upload technology

260,000 Colour, 1.8" Screen
    Motion Capture Gaming
    USB Host Storage
    DNSE - Digital Natural Sound Engine
    FM Radio with FM Record
    Direct Line-in Recording
    This unit is an all-in-one entertainment player that offers the ability to enjoy music, videos, photo albums, e-books, and motion detecting games wrapped in a stylishly hip package. It features USB compatibility for easy file transfers and mass storage capability so you can use it as a detachable drive. Record lectures or important meetings and save quick reminders when you’re on the go. This MP3 player is PlaysForSure compatible, so any music download service with the PlaysForSure logo will work. 512MB holds up to 120 songs.

Additional info:
    Memory capacity: 512 MB
    Memory type: Flash
    Digital audio compatibility: MP3, WMA, Ogg Vorbis
    Image file compatibility: JPEG
    Video file compatibility: MPEG-4
    Slideshow capability: Yes
    Output: Headphone jack
    Input: Line-in jack
    USB mass storage: Yes
    USB hosting: Yes
    FM tuner: Yes, with 30 presets
    FM recording: Yes, records in MP3
    Line-in recording: Yes, records in MP3
    Power: Internal lithium polymer battery
    Battery life: Up to 20 hours (charges via USB 2.0)
    EQ settings: Yes, user customizable
    Virtual surround sound: Yes
    Clock: Yes, with sleep timer
    Language support: English, French, German, Spanish, Italian, Korean, Japanese, Chinese (simplified and traditional), Russian, Hungarian, Dutch, Polish, Portuguese, Swedish
    Play modes: Play all, shuffle, repeat one, repeat all, PC playlist, mobile playlist
    Browsing: By artist, album, genre, title
    Item width: 1.7 inches
    Item height: 3.3 inches
    Item depth: 0.6 inches
    Item weight: 1.9 ounces
    Sporting a compact, stylish design, the Samsung YP-T8X offers the ability to enjoy music, videos, photo albums, e-books, and motion detecting games on the go. It features USB compatibility for easy file transfers and mass storage capability so you can use it as a detachable drive.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 22 Ocak 2007; 17:57:20 >

• ilk mesajı yazan ben olayım. evet bu aleti kullnan arkadaşlar var mı? düşüncelerimizi ve görüşlerimizi paylaşalım.....
  • Birkaç foto daha...

• Ve son.

• demekki daha kimse bu aleti tanımıyor ya da bilmiyor.biraz daha bekleyelim bakalım.
  • Yabancı sitelerde puanlaması 10 üzerinden 8 ve üstünde. Fikir beyan edilmese bile umarım yardımcı oluyordur.
  • evet bende okudum alet fena değil.yalnız hor kullanmamak şartıyla bayağı kullanılır.Samsungsa güvenebilirsin.Ancak sizden başka b aleti kullanan yok herhalde forumda.İlginçççççç.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün herkes SAMSUNG YP-T8X li olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 29 Aralık 2006; 18:51:49 >
  • çok iyi yaaaa hahahaaha sana forumu açman için fikrimi söyledim ama arkadaşlardan tık yok...neyse en azından fotoğraflara bakıyorlardır biz yinede elimizden geleni yaptık
    quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Bir gün herkes samsung' lu olacak.

• resimlere bakarak izlenimlerim:

teknik oalrak başarılı
    tuş takımı kullanışsız
  • öncelikle hayırlı olsun.

ogg çalabiliyor olması güzel. şarkıları 96kbps ile ogg a çevirip atarsanız hem kaliteli hem de boyutu küçük dosyalar elde edersiniz.

512mb hafıza varken video oynatma özelliği biraz gereksiz olmuş gibi. Eminim şarkılara zor yetecektir o hafıza ama tabii kullanıma göre değişir. (şarkıların yarısından fazlası 48kbps olmasına rağmen 1gb'lık mp3 player bana yetmiyor)

20 saat çalabiliyor olması orta seviye sayılır. en azından ipod nano'dan iyi. Ama o boyuttaki flash diskli bir aletin en az 40 saat çalabilmesi lazım. Haftasonu biryerlere giderken şarj aletini kesinlikle yanınıza almanız lazım.

Fiyat sadece mp3 player almak isteyenler için pahalı. 200ytl'ye 1gblık sony nw-e507 modeli var. 50 saat çalma kapasitesi ve atrac3plus desteği ile..
  • sonyde atrac3 plus var ancak bundada srs wow desteği var.Hangisi daha ağır basar bilmiyorum ancak srs wow özelliği çöpe atılacak bir özellik değil.
  • Bence biraz daha iyi bir modelle karşılaştırılmayı hak ediyor gibi. 199 ytl için alınabilecek ender ürünlerden biri yok sa bende piyasadaki 420 ytl gibi bir ücreti ödemem bu MB ta bir alete ama sadece MB olarak 2 gb lık olsa ve 420 ytl verecek olsam yine hiç durmam bu modeli alırdım başka bir markayı aramazdım. Ses görsellik ve barındırdığı özellikler bakımından dört dörtlük diyebilirim. Hala bir çok inceleme sitelerinde ve satış sitelerinde en yüksek puanları alan bir alet.

SAMSUNG YP-T8X

Sony NW-E500

• evet alet bayagi guzel ancak metroda kalmamis. ben bursadakinden sordurdum bayramdan sonra bir parti daha gonderilecekmis.o partiye yetisebilirim umarim.
    bu arada alet ile ilgili gorus ve dusunceleri olan arkadaslar buraya mesaj birakirsa daha net bir fikrimiz olabilir.
  • bu aletin pil omru ne kadar gidiyor acaba ???
  • birde eklemeyi unuttum. bunda takvim var mi?? oyle duyumlar aldim da
    dogrumudur bilemiyorum.
  • Takvim yok fakat tarih ve saat ayarı var. Otomatik ya da zaman ayarlı kapanma özelliği pil süresi bendeki şarkılar 192kbps yaklaşık 11 saat gidiyor.özelliklerinden yine bir kaçı.

BASS ENHANCE : 0.1.2.3. modlu.
    DNSe : 3D-user , 3D-studio, 3D-stage , 3D-club , normal , rock , house , dance , jazz , ballad , rhythm&blues , classical , user EQ
    3D USER SET : ON - OFF
    STREET MODE : sokak modu
    USER EQ SET :
    PLAY SPEED
    SEARCH SPEED
    İNTRO TİME
    PLAY MOD : normal,repeat folder,repeat all,repeat1,shuffle folder,shuffle all,intro

RECORD : Bit Rate , Auto Sync
    TİME - ALARM :Date time set , Alarm Set , Sleep
    DİSPLAY : Scroll speed , Text Viewer , Backlight Time , Clock screen saver.
    SYSTEM : Delete File , Auto Power Off , Resume , Beep , Default Set , Format

MUSİC
    NAVİGATİON : Root , Game , Music , Photo , Video , Playlist , Text , Recorded , Copied
    PLAYLİST
    FM RADİO
    TEXT
    PHOTO
    VİDEO
    GAME
    USB HOST
    SETTİNGS

• SAMSUNG YP-T8X'i almayı bir ara bende düşünmüştüm ama 512 mb. olmasi sebebiyle almamiştim, 3 ay önce Armada'da ki Vestel'de denemiştim sesi ve ekrani çok güzel, en azından hafiza kartı destekleseydi kesin alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.