Şimdi Ara

Çok Kararsızım Lütfen Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu Lisesi 11. sınıfa geçeceğim. Sayısal bölümdeyim ama çok zorlanıyorum. Ailem sayısal meslekler istiyor benimde çizimim iyidir mimarlık falan olsa iyi olur diye düşünüyordum, ama çok zorlanıyorum. Öte yandan dile yeteneğim var ve çok seviyorum, sözel derslerim de iyi acaba dile mi geçmeliyim bilmiyorum.

Dil bölümü mesleklerini inceledim ama çok kısıtlı. Çevremde dil bölümü mezunu tanıdığım da yok, internetten edindiğim bilgiler kısıtlı. Mütercim tercüman olursam ne ala ya da üniversitede kalırsam ama garantisi de yok. Öğretmenliği hiç düşünmüyorum sadece üniversitede kariyer yapmayı hedefliyorum.

Sayısal bölümdeyse babam istersen seni paralı okutabiliriz diyor ama yani öyle olsa bile beceremiyorum. Ayrıca kendi çabamla bir yerlere gelmek istiyorum.

Şöyle bir şey de duydum, mesela sayısal çıkışlı olup ygs lysde dil çözebiliyormuşuz ama puan kırılma olayları hakkında hiçbir fikrim yok. Ben dilde kendime de güvenirim, iyi bir üniversite kazanmak istiyorum dile geçersem. Hem sayısal hem dil nasıl yaparım bilmiyorum. Benim durumumda olmuş ya da olanlar varsa yardım bekliyorum lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L'amour -- 26 Temmuz 2011; 18:15:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.