Şimdi Ara

Çok iyi giderken bir anda düşüş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaşayan elbet vardır. Ferrari gibi giderken bir anda şahine falan dönüşüyor takım. Ne ile alakalı bu, rotasyon yapıyorum 90 altında olan oyuncuyu oynatmıyorum, antremanlar dengeli ya da bir şekilde ayarlamaya çalışıyorum, nedir problem sizce ?

    Ve taktiği mi çözüyor yapay zeka anlamadım.. Bazen ev-deplasman şekilde 2 farklı taktik kullanıyorum çözmesinler diye, yinede çözülüyor gibi geliyor.

    Buna bir çözümünüz var mı yoksa oyun bugu falan mıdır bu ?



  • Çok fazla başıma geliyor. 140 golle kapattığım sezon şunu dedim seneyede kralım. 96 puan toplamışım. Bir sonraki sezon 82 de kaldım 90 golü zor gördüm. Lige yeni gelen takımları 6-0 8-0 yollarken 2-2 berabere hatta 3-0 bile yenilmeye başladım.
    17 maç boyunca berabere bile almadan bam bam bam giderken takım 6 mac galibiyet alamadığı başkanın kızdığı oluyordu.

    Sen git barca chelsea roma grubunda yenilgi alma lige dön yeni malatyadan 3 gol ye :D


    Bence çözümü yok bunun adı şu her canlı ölümü tadacaktır. Radikal de olsa ne değişiklik yaparsan yap yenilmezlik hükümranlık oyun bilerek sona erdiriyor.

    Adını bile bilmediğim bir kasaba takımı ile maç yaptım hazırlık. normalde emin olun 30 üzerinde gol atarsınız. Belediyenin alt yapı takımı gibi birşey. Yerel ligde bile yok onunda alt kademesi ve yenildim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.