Şimdi Ara

çok iyi bi hosting firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben uzun zamandır iyi bi hosting firması aıyordum.ve benim gibi birsürü arkadaşımızında burda hosting aradaığını gördüm.ama ben sanırım aradaığım firamyı buldum.sizlere de tavsiye etmek istiyorum

www.netteki.net

alican beyle tanışmanızı tavsiye ederim.gerçekten çok sabırlı biri.ben bizzat test ettim onayladım

önereceğimiz başka hosting firmaları varsa burda belirtelim bence.çünkü çok aranan bi soru oldu bu foırumda artık.

• önereceğim değil ama önermeyeceğim bir yer var..

indexservers.net
  • www.turkticaret.net Biraz pahalı fakat Türkiye'nin en kaliteli ve sağlam host ve domain firması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

www.turkticaret.net Biraz pahalı fakat Türkiye'nin en kaliteli ve sağlam host ve domain firması.

kesinlikle katılıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

www.turkticaret.net Biraz pahalı fakat Türkiye'nin en kaliteli ve sağlam host ve domain firması.

Domain konusunda iyiler ancak hostta çok sorunlar yaşadım. Çok yavaştı ve onlara göre bi sorun veya yavaşlık yoktu. Email e 2 günde cevap veriyorlardı. db oluşturma için bile mail atmam gerekiyodu. Şu anda nasıllar bilmiyorum ama bir sene önce aldığıma bin pişman olmuştum.

• Dediklerin doğru.Şifre değiştirme , cartını ayarlama , curtunu ayarlama için bile mail atman gerekiyor.Ve geç cevap veriyorlar.Neden cevabınız hep geç oluyor dedim.Diyolar ki çok fazla site var.Sıra ancak size geliyor. diyorlar.Bayağı tutuluyor haklılar aslında.üvenlik hat safhada olmalı.Host aldığımda bir sıkıntı yaşamadım yavaş çalışması ile ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www

quote:

Orjinalden alıntı: cgunday

quote:

Domain konusunda iyiler ancak hostta çok sorunlar yaşadım. Çok yavaştı ve onlara göre bi sorun veya yavaşlık yoktu. Email e 2 günde cevap veriyorlardı. db oluşturma için bile mail atmam gerekiyodu. Şu anda nasıllar bilmiyorum ama bir sene önce aldığıma bin pişman olmuştum.

ben hostun yavaş olduğunu düşünmüyorum ahsen ... ama mailler konusunda bazen 2 gün bazen 3 gün bazen de 30 dk sonra dönütyolar..o konuda eserikliler biraz..ama kesinlikle müşt. memn. var yani.. en azından telefona çıkan birileri var.. ya da laf etseniz de görüşklerini için teşekkür ederiz diyebiliyorlar... bu bnm yazdım adamların (indexservers hahah komik) müşterilere yolladığı maillerii bi göndersem gülmekten çatlarsınız gerçi saklamıyorum artık ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk ticaret bi tanıdığımda sorun yaşadı. benim bildiğim ama iyi bir firma diyorlar.

benim önereceğim www.ihs.com.tr
    1 yıldır kullanıyorum çok memnunum maillere hemen cevap veriyorlar. bence çok iyi
  • Radore Hosting kullanıyorum coookta memnunum..

www.rh.com.tr
  • ARKADAŞLAR BEN SADECE Bİ YERDEN MEMNUNUMwww.birhost.com gerçekten süper erkan bey ile tanışmanızıda önerım bu sitede 9 $ başlayan fiyatlarla host sayılıyo 7/24 saat kesıntısız destek veriliyor süper bi şirket herkese önerrım
  • herkes kendı reklamını yapıyor
    host alıcaksanız
    pıyasayı arastırın
    www.hostbul.net nete bir goz atın
    msn den host satanlardan uzak durun
  • www.ileriturk.net

kaliteli. adamı dövecek gibi yardım eden host şirketlerinden değil

heran yardımınızda hatta benim okadar zorluk çıkarmama rağmen hala sabırları taşmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

herkes kendı reklamını yapıyor
    host alıcaksanız
    pıyasayı arastırın

Bu Konuda Sana Katılmıyorum Bir Yerin İyi Olup Olmadıgı Msn den Belli Olmaz. Msn destegi vermeyen yerleri 2 gun sonra 2-3 Gunde Mail Atıyor Adamlar Msn destekleri sıfır diye elestiriyorsunuz. Msn Destegini Mumla Arıyorsunuz. Bunu Kişisel Birsey Olarak Algılamadım Ben Ama Msn Destek Hizmeti Veren Yerleride Genelleyip Kötülemenize izin Veremem. Eger Msn destegi Veripde Kötü Oldugunu Düşündügünüz Yer Varsa Açıkça Burada Belirtin Genelleme Yapmayın Lütfen.. İyi Çalısmalar

• kesinlikle sana katılyıorum klavyehosting.

zaten bu formun amacı paylaşmak değilmi?

herkes burda kendien göre iyiyi över,isteyen de gider istediği yerden alır
  • bence radore arkadaşlar ortağım oldugu için demiyorum ama tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

herkes kendı reklamını yapıyor
    host alıcaksanız
    pıyasayı arastırın

ay düşünceyi paylaşıyorum
  • rh gerçekten kalitelidir.

konu hortlatılmış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 2 Şubat 2007; 11:07:02 >
  • Bayiliklerde Aylık Fiyatları yok

benim için en büyük eksi bu kimseye kendimi 1 yıl bağlayamam
  • Konudan sapmayın yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevengerX

Konudan sapmayın yaw

Konudan sapmayınmı. Konu açılalı bir sene olmuş tarih olmuş siz konudan sapmayın diyorsunuz.

Hatta hosting firmasını tavsiye eden arkadaşımız kendi firmasını kurmuş o kadar eski yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf okur -- 2 Şubat 2007; 22:34:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.