çok iştahsızım günde 2 öğün yiyorum ve kilo almam lazım
-
-
Kendini zorlaman lazım,bir zamandan sonra çok rahat yemek yemeye başlıyorsun. Ben 1 1.5 aydır uğraşıyorum kilo almaya. İlk başlarda 2000 2500 kaloriyi zor alırken şuan 3000 3500 civarı geziyorum rahatça. Belirli bir kırılma noktası var orayı geçince akıyor gidiyor.
-
yediğin öğünlere ek olarak kalorisi yüksek bir shake hazırlayabilirsin, sıvı kaloriler daha kolay tüketilebilir.
kendi yaptığım örnek
75g yulaf
50g yer fıstığı
1 ölçek protein tozu
3 yumurta
1 muz
bal
kakao
(istediklerini çıkarabilir veya değiştirebilirsin, tek başına yaklaşık 1200 kalori yapıyor)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sh33p3ryediğin öğünlere ek olarak kalorisi yüksek bir shake hazırlayabilirsin, sıvı kaloriler daha kolay tüketilebilir.
kendi yaptığım örnek
75g yulaf
50g yer fıstığı
1 ölçek protein tozu
3 yumurta
1 muz
bal
kakao
(istediklerini çıkarabilir veya değiştirebilirsin, tek başına yaklaşık 1200 kalori yapıyor)
ben yiyecek birşeyler bulamıyorum. bu tarz başka karışıklar varsa incelemek isterim.
-
kendim mevsime göre meyveleri değiştiriyorum ama youtube ya da google üzerinden kilo aldıran shake diye aratırsanız pek çok farklı tarif bulabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X