Şimdi Ara

çok ilginç bişi gördüm içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pazarda geziorum bi baktım plate shieldde repel pisikal atak.bu ne böle dedim bu basılıor muydu kalkana gittim bi small shield alıp elemental aldım bastım 10 pisişik atak.ben yeni öğrendim belki aranızda bilen vardır. bu arada pisişik atak ne halta yaraor söleyebilir misniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 15 Ağustos 2008; 18:28:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cigiga

beyler pazarda geziorum bi baktım plate shieldde repel pisikal atak.bu ne böle dedim bu basılıor muydu kalkana gittim bi small shield alıp elemental aldım bastım 10 pisişik atak.ben yeni öğrendim belki aranızda bilen vardır. bu arada pisişik atak ne halta yaraor söleyebilir misniz?

O kalkanı taktığın sırada karşı ırktan birisi sana vurduğu zaman(yaratıklarda geçerli değil)repel physical attack oranına bağlı olarak dmg yer örneğin kalkanda 20 repel physical attack var adam sana 1000 vurduysa 200 canı azalacaktır
    Jpko'da bir priest repel physical attackı yüksek bir kalkanla beraber sağlam bir sopası vardı vsde herkesi alıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 15 Ağustos 2008; 18:36:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

quote:

beyler pazarda geziorum bi baktım plate shieldde repel pisikal atak.bu ne böle dedim bu basılıor muydu kalkana gittim bi small shield alıp elemental aldım bastım 10 pisişik atak.ben yeni öğrendim belki aranızda bilen vardır. bu arada pisişik atak ne halta yaraor söleyebilir misniz?

O kalkanı taktığın sırada karşı ırktan birisi sana vurduğu zaman(yaratıklarda geçerli değil)repel physical attack oranına bağlı olarak dmg yer örneğin kalkanda 20 repel physical attack var adam sana 1000 vurduysa 200 canı azalacaktır
    Jpko'da bir priest repel physical attackı yüksek bir kalkanla beraber sağlam bir sopası vardı vsde herkesi alıyordu

o zaman +7 plate shield basıyım ben repel li bi tene:D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

quote:

o zaman +7 plate shield basıyım ben repel li bi tene:D

fazla işe yarıyacağını sanmıyorum ama defender of the lorddada var bu özellik

• uskoda daha aktif değil o özellik diyolardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.